Ladataan...
Pumpui

Kesän aikana sitä ehtii aina unohtaa, kuinka karmaisevan pimeää syksyllä onkaan. Aamuisin on mahdotonta nousta ylös, ja pöpperöisyys tuntuu kestävän koko päivän. Liikunta ja ulkoilu auttavat, mutta eivät tarpeeksi. Haluan olla aamuisin ihminen, joka loikkaa sängystä ylös sähdehtivän hymyn kera ja on valmis päivän haasteisiin. Tai no, tällä hetkellä tyytyisin ihan siihen, että pääsisin ylös ilman puolen tunnin torkku- ja valitusseremonioita.Onkohan näistä Valkeen korvavalonapeista oikeasti hyötyä? Jos ne auttavat edes lumetarkoituksessa, niin haluan sellaiset saman tien!

(kuva: valkee.com)

Share

Ladataan...
Pumpui

Olen viikon ollut liikkumatta. Pääasiallinen syy löytyy kauniista Skotlannista, työmatkasta  ja erinäisistä tislaamoista. Onko tämä sitten työlleen omistautumista vai laiskurin juopottelua, en tiedä.


Share

Ladataan...
Pumpui

Kyllästyttääkö lakanasta väsätty kummituspuku tai iänikuinen noitahattu? Jospa pukeutuisit tänä halloweenina anorektikoksi!

Oikeasti. Mitä helvettiä?Anna Rexia -halloweenasuun kuuluu luurankomekko, nimilappu sekä mittanauhasta tehdyt vyö ja kaulakoru. Hei tosi hauskaa! Ensi vuonna pukeudutaan sitten psykoottiseksi potilaaksi tai vaikka haimasyöpää sairastavaksi!


 

Share

Pages