Ladataan...
Pumpui

Minua alkaa kuulkaa risoa tämä karppauskeskustelu. Ei se mitään, että tarkistetaan ravintosuosituksia ja kehotetaan ihmisiä syömään vähemmän höttöpullaa, hyvä vain. Sitä minä taas en jaksa, että karppaaja on tämän syksyn virallinen jeesustelija. Karppaaja saa katsoa leivänsyöjää uskovaiselle ominaisella, teennäistä sääliä ja huonosti peiteltyä omahyväisyyttä tihkuvalla katseellaan ja sanoa "Voi, etkö sinä tiedä, kuinka paljon parempaa elämä on ilman hiilihydraatteja."Olen tähän mennessä ollut vaiti koko hiilarikeskustelusta, koska kannatan hyvinvoinnista puhumista. Mutta nyt tämä alkaa saada koomisia piirteitä. Olen viimeisen vuorokauden aikana joutunut kuulemaan jeesustelua siitä, kuinka hyviä ja lähestulkoon terveysvaikutteisia "karpit letut" ovatkaan ja lukenut Mömmöstä, että Aller lanseeraa karppaajille oman lehden, Fit Karppaajan.

Noh, eiköhän meillä ensi vuonna ole jo uusi jeesusteltava juttu. Sitä odotellessa postaan tähän alle pullakuvan. Ja nämä eivät ole mitään "karppipullia", mitä helvettiä se ikinä tarkoittaakaan.(kuva: myllyn paras)


Share

Ladataan...
Pumpui

Siivouspäivän kunniaksi rupesimme järjestelemään vaatekaappeja. Mies veti alahyllyltä ulos järkyttävän määrän toppeja ja housuja. "Onko nämä kaikki oikeasti sun jumppavaatteita?"Olivathan ne. Eihän kukaan itseään kunnioittava nainen voi samoilla trikoilla joogata, bodata tai jumpata. Eihän?

 

Jos mulla ois Danskinin vaatteet, saletisti näyttäisin tuolta.Urheiluvaatteet ovat katala, katala asia. Ne kun ovat hyödyllisiä, suorastaan tarpeellisia. Jumppavaatteen ostaminen ei ole turhamaista rahan tuhlausta, vaan se on investointi omaan itseen, lajiin ja kansanterveyteen. Ainakin sen ostamista on pelottavan helppo perustella itselleen. Urheiluvaate on motivaatiovaate, ensimmäinen askel uuteen laihempaan ja lihaksikkaampaan minään, eikös vain juu?Urheiluvaatemerkit eivät enää myy geneerisiä jumppavetimiä, vaan lähes joka lajille on omanlaisensa pukineet. Eihän sitä kukaan enää joogaa ja zumbaa samoissa kuteissa, saati käytä samoja kenkiä kuntosalilla ja core-tunnilla. Kuvassa esiintyvä Danskin on jakanut urheiluvaatteensa eri kategorioihin. Sitten kun vielä tietäisi, tarvitseeko jumppaansa active- vai performance-vaatteet.Kosteutta pois iholta siirtävät ja joustavat materiaalit tekevät kuntoilusta mukavampaa, selvähän se. Mutta kun on ostanut hetkellisessä edesvastuuttomuuden tilassa itselleen sekä juoksuhousut, -trikoot, -takin, -sukat ja -lippiksen (jota en edes ikinä käyttänyt) ja jättänyt kauppaan vielä myyjän tuputtamat juoksuhanskat, alkaa miettiä tarvitaanko näitä kaikkia vermeitä tosiaan siihen, että saa tuolla kadulla laitettua monoa toisen eteen.

 

Share

Ladataan...
Pumpui

Kappas, kappas. Adidaskin herää paljasjalkakuntoilun nousuun ja julkaisee omat, erityisesti salikäyttöön tarkoitetut Adipure Trainer -varvaskengät.Sinänsä hienoa, että myös isot merkit ovat tajunneet paljain jaloin liikkumista simuloivien jalkineiden mainiouden (tai ainakin haistaneet taalat joita markkinoilla on), mutta samalla harmittaa Vibramin FiveFingersien puolesta. Nuo maailman parhaat kengät, kuten olen aiemmin jo hehkuttanut, saattavat jatkossa jäädä näiden kopiokenkien varjoon. Tosin on lähestulkoon varmaa, että Adidaksella saadaan pian nauttia Vibramin lakimiesten vierailusta, ainakin neljän varpaan kengät lanseerannut firma sai haasteen käräjille patenttirikkomusten takia.Nääh. Ehkä ei pitäisi olla tällainen "minä olin ensin" -hipsteri vaan iloita siitä, että laajempikin yleisö pääsee nauttimaan siitä, kuinka hyvät paljasjalkakengät ovat jalassa.

 

Share

Pages