Ladataan...
Pumpui

"Urheillessa voi käyttää urheiluvaatteita, mutta muuten pitää käyttää ihmisvaatteita", uhosi allekirjoittanut vielä vajaa vuosi sitten. Voi että, toisin on nyt. Käyn tyytyväisenä kaupassa Kampin kauppakeskuksen marketissa hupparissa ja meikittä. Syksyllä minua tuskin nähtiin ilman tuulitakkia. Ja nyt. Kaikkien mukavuusvaatteiden äiti, collegehousut, ovat löytäneet tiensä vaatekaappiini.

Jos voisin, pitäisin uusia collegehousujani kaikkialla, joka päivä. Mutta kysyisinkin teiltä Lilyn tyylitaiturit, onko olemassa kenkiä, jotka voi talvella pukea collegehousujen kanssa? Converset eivät olleet hyvä idea.

Ladataan...
Pumpui

Ajattelin tätä blogia vajaa vuosi sitten perustaessani, että en ala pitää treeniblogia. Olen kuitenkin huomannut seuraavani mielenkiinnolla, miltä muiden treeniviikot näyttävät, ja muidenkin niitä aktiivisesti seuraavan. Joten yleisön pyynnöstä (tai siis Tiitin): tältä näytti minun treenipuolitoistaviikkoiseni:Jotkut näyttävät hehkeiltä ja seksikkäiltä treenin jälkeen. Minä en.

Ma: Brasilialainen jujutsu, 1h 3o min: tekniikkaa ja sparrausta

Ke: Brasilialainen jujutsu, 1 h 30 min: ihan jäätävää lihaskuntorääkkiä ja ikuisuuseriä sparria

To: Thainyrkkeily, 1 h 15 min: kevyttä sparria (eli ns. nynnytreenit)

Pe: Thainyrkkeily, 1 h 15 min: tekniikkatreenit, kyynärpäälyöntejä nassuun

Ma: Brasilialainen jujutsu, 1 h 30 min: tekniikkaa ja sparrausta

Ti: Thainyrkkeily, 1 h 20 min: sparrausta, olin ainoa tyttö mutta en kuollut

 

Tuollaisina ne sitten toistuvat pitkälti viikosta toiseen ainakin vähän aikaa. Eli jos haluatte tietää miten Pumpui-Lotan viikon treenit ovat menneet, voitte aina tulla vilkaisemaan tämän postauksen uudelleen!

 

 

Pages