Ladataan...
Pumpui

Lähikauppani, Kampin K-marketin, "hippi- ja hihhulihylly" vain laajenee laajenemistaan. Erilaisia superfoodeja, karppaajien kaikkea ja ties mitä pulvereita on varmaan kohta enemmän kuin eineksiä! Se on hienoa, mutta osa tuotteista aiheuttaa kummastusta. Kuten tämä leivontaproteiini.

Maustamatonta proteiinijauhetta siis. Sinulle, joka haluat prodea ihan kaiken kanssa. Nappasin tuotteesta kuvan ihan vain mielenkiinnosta, koska halusin tietää mikä tästä tekee juuri leivonta- ja ruokaprotetiinin.

Vaan kappas! Samat ainekset, heraproteiinitiiviste ja soijalesitiini, löytyvät lähes kaikkien bodausmerkkien maustamattomasta prodelaadusta. Ja reilua puolta halvemmalla! Tuo 400 gramman paketti nimittäin maksoi osapuilleen 17 euroa, kun esimerkiksi Fitnesstukusta saa Star Nutritionin Whey-80:a kilon samaan hintaan (tai 8 kiloa vajaalla satasella).

Ovela on markkinamies. Hetken ennen ahaa-elämystä melkein halusin ostaa tämän!

 

Ladataan...

Ladataan...
Pumpui

Bile-Lotta tässä moi. Tulin pariksi päiväksi tuuraamaan treeni-Lottaa, kun se lomailee.

No ei vaineskaan. Tulipahan vain eilen juhlittua pidemmän kaavan kautta asiakkaan vuosijuhlissa. Hauskaa oli aamuyöhön, mutta aamulla ei enää kauheasti naurattanut. Miten sitä on joskus kyennytkään käymään kapakassa myös arkena?

Mitä enemmän urheilee ja voi hyvin, sitä kauheammalta juhliminen tuntuu jälkikäteen. Krapulat tuntuvat kahta hirveämmältä, ja muutenkin ahdistaa kun kroppa tutisee ja pää on jäässä. Sain nakuteltua kyllä työpäivän kasaan ihan kunnialla, ja koska juhlimisen syykin oli työliitännäinen, olivat työtoverit ihan ymmärtäväisiä kun en säkenöivään ideointiin koko päivää kyennyt.

Hyvien cocktailien kittaaminen ja loppuillan raa'an bourbonin siemailu valitettavasti kostautuvat. Eritoten jäytää se, että öiden kukkumisen takia ei tänään kauheasti urheilla. Vähän tekisi mieli kokeilla tehdä 60 varpaat tankoon -liikettä kuten treeniohjelmassa luki, mutta eipä ei. Otin jo pitkät nokoset, ja uskon että sänky kutsuu  melkoisen aikaisin. Ruokailutkin ovat menneet miten sattuu. Eilen nautiskelin täysin rinnoin ja vatsoin Groteskin keittiön herkuista, ja tänään ei ole salaatti ollut pahemmin mielessä.

Ennen sitä jaksoi riekkua vaikka kuinka usein, ja vielä viikolla. Iän tuoman viisauden, vaativampien töiden ja hyvinvoinnin kohonneen arvostamisen takia ei kyllä edes tee mielikään juhlia montaa päivää putkeen.

Oletteko te huomanneet liikuntaharrastusten vähentäneen juhlimista? Vai oletteko enemmän work hard, play hard -mäen tyyppejä?

Ladataan...

Ladataan...
Pumpui

Ihmisiä aina houkutellaan urheilun ja liikunnan pariin lupaamalla onnistumisen elämyksiä. Miksei ikinä varoitella siitä, että epäonnistumisen tuntemukset kestävät paljon pidempään kuin tyytyväisyys hyvin menneestä treenistä?

Kuvan täpäkät pallonheittäjät eivät liity epäonnistumistapaukseen. Tuo vaalea viiva mustien laikkujen välissä osoittautui allekirjoittaneelle muutaman sentin liian korkeaksi. Ärh.

Tämän päivän Crossfit Open -treeni meni kyllä vähän poskelleen. Treeninä oli 12 minuutin aikarajassa tehtävä rykäisy, johon kuului 150 kyykkypallonheittoa kohteeseen (6 kilon pallo, 2,75 m korkeudessa oleva kohde), 90 tuplahyppynaruhyppyä ja 30 muscle-upia. Pallokyykyt ja hyppimiset ovat normaalisti olleet vahvuuksiani ja olin ihan varma, että pääsen vähintäänkin hyvään alkuun hyppynarun kanssa.

Vaan kuinkas sitten kävikään. Heittotaktiikka katosi päästä saman tien kellon alkaessa käydä, ja käytin ihan liikaa aikaa ja energiaa sähläämiseen - ja liian mataliin heittoihin, mikä kirpaisee erityiskovasti. Jos jokainen hitusen vajaaksi jäänyt heitto olisi mennyt oikein, ei tulokseksi tosiaan olisi jäänyt tyhmä ja supervaatimaton 143 toistoa.

Tekisi mieli sanoa, että parhaani yritin mutta ei se sitten riittänyt. Paskan marjat. En vain yrittänyt tarpeeksi kovasti! Vaikka kyseessä on hupiosallistuminen ja itseään vastaan kilpaileminen, kirpaisee huono tulos silti. Pitääpä joskus ottaa asiakseen kokeilla uudestaan, ihan vain periaatteen vuoksi.

Tähän ei sentään tarvitse sortua:

Pages