Ladataan...
Pumpui

Facebook on viime päivät tarjonnut minulle sivupalkin mainoksissa pinkkiä pump-settiä. Lopulta erehdyin klikkaamaan reklaamia, kiinnostihan tietää mitä settiin oikein kuuluu, jos kerran sillä voisi kuntoilla kotona monipuolisesti. Koti-mavet, miksipäs ei! Vaan totuus oli...

Jos tankoon löisi kaikki kiekot kyytiin, saisi siitä 20 kilon vastuksen. Huisia! Kuvan nainen viisaasti tekee hauiskääntöjä. Monipuoliseen kotikuntoiluun ei tuolla kilomäärällä vielä oikein päästä.

Moni itkee sitä, että Facebook vaklaa liikaa ja urkkii moninaisia henkilökohtaisia detskuja, joita sitten käyttää mainostarkoituksiin. Vaan eipä ole järjestelmä hirveän paljon meikäläisen feediä tulkita. Kun mavemaksimi pyörii satasen huiteilla ja työnnössä oli toissapäivänä 50 kiloa hyvin lähellä, ei 20 kilon setti kauheasti lämmitä :D

 

Ladataan...

Ladataan...
Pumpui

Etkaisäänymuavarte-Sanu paiskasi haasteella. Nyt selviää, mitä mieltä olen Jamie Oliverin päivittäisistä tavoista, kenen takatukkaan olin ihastunut ja paljonko on ykkösmaksimini etukyykyssä.

1. Uskotko, että Jamie Oliver oikeasti kokkaa kotona joka päivä?

Ei salettiin! Varmasti vie koko katraan aina välillä Mäkkäriin tai lämmittää mikrossa kananugetteja.

2. Mitä ruokaa et ikinä suostuisi maistamaan?

Kaikkea pitää maistaa mutta kaikesta ei tarvitse pitää. Koiran syöminen voisi olla tiukka paikka. Tosin samaa mieltä olin jäniksestäkin ja totesin sen herkulliseksi.

3. Mikä on noloin asia, mitä sinulle on tapahtunut?

En tiedä olenko tehnyt mitään supernoloa, pieniä kömmähdyksiä sattuu koko ajan eikä niitä kannata jäädä märehtimään! En viitsi monesta asiasta nolostella jälkikäteen, mutta joitakin ihmissuhdeylilyöntejä vähän ehkä häpeän. Toivottavasti ensirakkauteni Jussi hävitti ensi tilassa hänelle katkerana eromme jälkeen kirjoittamani kirjeet! :D

4. Kesämökki on niin monen suomalaisen haave. Meren, järven vai joen rannalta? Vai ei vettä lähimaillakaan?

Meinasin sanoa että järven, mutta kun kävin kaverin mökillä juhannuksena Itä-Villingissä, sanon ehkä sittenkin että meren. Toisaalta jokikin kelpaisi...

5. Paras juhannusperinne, jota yrität yhä noudattaa?

En oikein perusta perinteistä. Ellei sitten ryypiskelyä lasketa?

6. Hölmöin ostoksesi.

Voi voi, näitähän riittää. Kaapissa on kauheasti vaatteita, joita en ole ikinä pitänyt. Ehkä hölmöin on yksi paita josta en oikeastaan edes pitänyt ostohetkelläkään. Jäi kaapin perukoille, yllätys yllätys.

7. Rutiini, josta et luovu.

Hidastempoinen aamu. Olen toivottoman hidas aamutoimissani, mutta en oikeastaan haluakaan niitä nopeuttaa. On ihana juoda kahvia, lukea Hesaria ja vaappua hitaasti mutta varmasti kohti päivän toimia.

8. Maa, johon haluaisit matkustaa.

Kaikki kelpaa! Tällä hetkellä erityisesti kuumottelisi reissata Yhdysvaltoja ristiin rastiin, seikkailla Uudessa-Seelannissa ja tutustua Itävallan Alppeihin. Noin niin kuin alkutekijöiksi. Matkakuumetta on ilmassa koko ajan.

9. Maa, johon et lähtisi mistään rahasta.

Eipä tule mieleen. Vaaralliset ja sotatilassa maat varmaan jättäisin ehkä väliin, mutta jos tilanne olisi toinen, menisin mieluusti ihan minne vaan.

10. Tv-sarja, jotka katsot, mutta et ole aiemmin kehdannut myöntää sitä kenellekään.

Olen hyvin avoin huonosta maustani elokuvien ja tv-sarjojen suhteen, mutta ehkä kaikki eivät vielä tiedä sitä, että seuraan innolla telkkarin vampyyrihömppäsarjoja. True Blood on suosikkini (Team Eric! Team Alcide!), hyvänä kakkosena tulee Vampire Diaries (Team Damon! Team Klaus!).

 

Ja sitten ne kymmenen faktaa. Olen osallistunut samantyyliseen haasteeseen aikaisemminkin, mutta näitä en varmaan ole vielä paljastanut:

1. Olin pienenä kaukoihastunut Jaromir Jagriin. Se takatukka!

2. Ensimmäinen oikea ihastukseni oli samalla luokalla ollut Pirkka. Tanssimme hitaita kädet toistemme takataskuissa ala-asteella kotibileissä. Mitäköhän Pirkalle kuuluu tätä nykyä?

3. Ihan pienenä halusin kukkakaupan myyjäksi.

4. Minulla on ollut koiria. Kaiholla edelleen muistelen collietamme Ritaa, shelttiämme Nessua ja suloista paukapäätä, kultaistanoutajaa Pahvia.

5. En ole lukenut James Joycen Odysseusta kokonaan, vaikka taisin joskus kirjallisuudenopiskelijoiden bileissä näin väittääkin.

6. Etukyykkymaksimini on 60 kiloa. Pitääpä kokeilla kohta uudelleen, saattaa olla että tulos on noussut.

7. Minulla on oikeassa olkapäässä luomi, joka näyttää sydämeltä.

8. Minulla on ollut aikoinaan kaksiteholasit. Ne olivat ikävät käyttää ja vähän häpesinkin niitä, joten vuosia kuvittelin etten tarvitse rillejä ollenkaan. Lähinäköni on korjaantunut erinomaiseksi mutta kaukonäkö huononee huononemistaan. Nyt olen jo hyväksynyt osani rillipäänä enkä oikein osaa kuvitellakaan olevani kokonaan ilman kakkuloita.

9. Minusta on ihana nukkua, kun kotona on joku muu valveilla ja mieluiten vieraita kylässä. Parasta oli lapsena herätä jouluna kun kuuli keittiöstä ja olohuoneesta puuhastelun ääniä ja jäädä vielä hetkeksi makaamaan sänkyyn. Aikuisiällä tätä on hieman vaikeampi toteuttaa.

10. Olen ollut gootti. Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, niin tästä pesee:

Koska haasteet pitää laittaa kiertämään, kiusataan seuraavaksi Suomeen vihdoinkin palaavaa Mahdollisia sivuvaikutuksia -Miiaa sekä Fitness Führer -FFFifiä. Heidän pitää myös kertoa kymmenen faktaa itsestään ja vastata alla oleviin kysymyksiin ja pistää sitten lysti kiertämään.

1. Kenellä on seksikkäin ääni?
2. Mikä on parasta kesässä?
3. Oliko sinulla mielikuvitusystävää lapsuudessa?
4. Otatko ikinä vaatteita pyykkikorista yllesi?
5. Puntti vai juoksu, ja miksi?
6. Mistä ruumiinosastasi pidät eniten?
7. Mitä kappaletta rakastat mutta et kehtaa myöntää kenellekään?
8. Oletko järjestelmällinen?
9. Kahvi vai tee, ja miksi?
10. Mikä on rasittavinta liikuntaharrastuksessasi?

 

Ladataan...

Ladataan...
Pumpui

Voi kuinka tulin onnelliseksi teidän ihania kilpailuvastauksianne lukiessa! Onnekkaat Onnellisuusprojekti-kirjan voittajat ovat...

Nimimerkit NinaMaria, VilmaP. ja Manna_P! Onnea kaikille! Pistin teille sähköpostia, jotta saan postiosoitteenne, niin saadaan kirjat eteenpäin.

Ja sitten niihin vastauksiin! Moni oli äkännyt onnen löytyvän tässä ja nyt, pienistä hetkistä. Vaikka kahvikupposesta, juoksulenkistä tai myötätuulesta kotiin pyöräillessä. Tasapainoisesta arjesta, kirjoitti yksi vastaajista. Myös toivo tulevaisuudesta toi onnea, kuten myös läheiset, terveys ja lapset. Mahtavia vastauksia kaikki!

On hyvä välillä pysähtyä pohtimaan, mistä onnellisuus oikein kumpuaa. Monessa vastauksessa mainittiin asioita, jotka eivät ole mahdottomia saavuttaa vaan läsnä jokapäiväisessä elämässä. Niinhän se onkin. Jos oma onni riippuu vain tulevaisuudessa mahdollisesti siintävistä onnistumisista, voi olla ettei onni koskaan tule kohdalle. Tai onhan se kohdalla, mutta katse on niin tiukasti horisontissa, ettei tätä hetkeä meinaa huomata. Tälläkin hetkellä voisin valitella työtä ja muuttoprosessia, mutta toisaalta voin olla onnellinen hyvin kulkeneesta treenistä, vapaaillasta ja vieressä kehräävästä kissasta, joka osallistui hänkin arvonnan suorittamiseen.

Vielä yksi ihana vastaus on tähän kirjattava. Siinä tiivistyy kaikki oleellinen: "Hymy ja nauru, vesisade ja sen tuoma raikkaus, kirjat, ihanat, ihanat ystävät ja täydellisesti valittu karkkipussi!"

Ps. Jos onnetar ei suosinut, Onnellisuusprojektia saa myös kirjakaupoista kautta maan, esimerkiksi täältä tai täältä!

Ladataan...

Pages