Vädzainamarssi

Punakynä

Aina väitetään, että heteromies se ei muuta ajattelekaan kuin pillua. 

Voi olla, mutta kunnon feministi se pillua vasta ajatteleekin, tuhat kertaa enemmän kuin mies. Eikä edes omaansa vaan erityisesti toisten naisten.

Ja nyt kun sana on heti alussa provokatiivisesti toistettu kaksi kertaa, sitä ei enää käytetä.  

Se, että "uskaltaa" käyttää naisen sukuelimistä kansanomaisia nimityksiä, ei kerro mistään upeasta, normaalista suhteesta omaan kehoonsa vaan ainoastaan siitä, että käyttäjä ihailee rustiikkia puhetyyliä. 

Sitä erehdytään pitämään rohkeana koska se kuulostaa kauhelta, vähän niin kuin rohkea pukeutuja on ihminen, jonka vaatteita kukaan muu ei pukisi päälleen.

 

No niin.

Brittifeministit siis järjestivät hiljattain karvaiset rivinsä, koska – tähän rummunpärinää – brittinaiset ovat alkaneet tehdä vaginoiden kauneusleikkauksia. Kuulemma ihan "kasvavassa määrin". Suomessa kukaan on hädin tuskin moisesta kuullutkaan.

Feministien mielestä joku ronski tempaus on aina kiva, ja niinpä Lontoossa "tussumarssittiin" joulukuussa. Olen pahoillani, mutta tapahtuman nimi oli Muff March.

Marssijat levittivät kiinnostavaa joskin epäselvää tietoa siitä, että plastiikkakirurgit tosiaan pystyvät muotoilemaan siitä eri näköisen.

Tämä on luonnollisesti täysin epäluonnollista, koska naisella on oikeus omaan sukupuolielimeensä eikä kukaan muu saa sen ulkonäköä määritellä.

 

Paitsi tietysti toiset naiset. 

Jos haluaa leikkauttaa oman sen, se johtuu feministien mielestä tietenkin patriarkaatista, pornoteollisuudesta ja median luoma naiskuvasta, eikä esimerkiksi siitä, että ding dong,  olet hiukan liian kiinnostunut omasta alapäästäsi, ongelma on sun omassa yläpäässä.

Huomiota kerjätäkseen feministien on aina poimittava joku marginaali outous tai yksittäistapaus ja nostettava se kaikkia naisia väijyväksi ulkopuoliseksi uhkaksi, kuin amerikkalaisissa katastrofielokuvissa.

Yhteiskunnallisen ilmiön referenssiksi riittää se, että "yksi teinipoikakin sanoi nettikeskustelussa, että..."

Sitten kiinnitetään sateenkaarenvärinen pelleperuukki haaroihin, mennään kadulle möykkäämään ja ollaan rohkeita ja vakavalla asialla.

Pliis.

Muff Marchin koomisuus oli tussattu suoraan marssijoiden kyltteihin joissa luki amatööristi kääntäen kaikkea sellaista, että "Näpit irti mun vehkeestä" ja "Painukaa vittupoliisit vittuun".

Vaikka itse olivat juuri täysillä puuttumassa toisten naisten vaginoihin.

 

PS. Jeminallakin on ajatukset samassa kohteessa.

PPS. Otsikon vädzaina-sana on bongattu vuosia sitten Basson jostakin levyarviosta. Ehkä yksi parhaita sanoja ikinä.

PPPS. En todellakaan upota tähän mitään labioplasty-videota Youtubesta.

 

Muffinssi on tyypillinen leivonnainen, joka näyttää paremmalta kuin maistuu.

 

Inhositko? Inhoat ehkä myös näitä:

Ei täällä mitään missejä olla

Mies, miksi olet ääliö

Naisistuisit vähän

Nainen, ota pulla

 

Share

Kommentit

Ida-A. (Ei varmistettu)

Vähemmän sivistyneissä maissa silvotaan pilluja väkisin, täällä sivistyksen parissa sitä tehdään vapaaehtoisesti.
Ihminen on tosiaan maailman fiksuin keksintö.

Kaikki kauneusleikkauksia halajavat pitäisi pakottaa mielentilatutkimukseen. Itsemurhaluvut on kuulemma suuremmat muovitissijengissä kuin luomuporukassa, joten ehkä se vika on sittenkin jossain muualla kuin tisseissä. Tai häpyhuulten koossa.

Miksu (Ei varmistettu)

Meinasin vastata tähän jotakin, mutta juutuin ajattelemaan pillua.

Anitta Kiviranta (Ei varmistettu)

Toisaalta jos joku tykkää mennä hassun kyltin kanssa marssiskelemaan kadulle pelleperuukki haarovälissä kannustaakseen itseään ja kanssasisariaan olemaan silpomatta ulkosynnyttimiään, miksi siitäkään tarvitsee kenenkään hermostua? Ei kuulosta vaaralliselta yhteiskunnallisella tai yksilöllisellä tasolla.

häkkilintu

Jos tuhannet teinitytöt leikkelevät Jenkkilässä pimppojaan, koska pelkäävät niiden olevan rumia, niin minusta on ihan asiallista vastavetona mennä niitten pellekarvoittimien kanssa kadulle marssimaan. Kun kuse olisikin marginaalisesta outoudesta, mutta oman pimpin inhoaminen on valitettavan kasvava ilmiö.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aikuiset ihmiset tehköön pilluilleen mitä haluavat, millä oikeudella te feministit kerrotte mitä nainen saa tai ei saa tehdä itselleen? Ettekö oikeesti näe miten ristiriitaista tuo on? Puhutaan naisten oikeuksista omaan kehoon, mutta se näyttää olevan sanahelinää, koska naisen pitää vain tiukasti olla sitä mitä hän "luonnollisesti" on, ja jos ei niin mielentilatutkimukseen vaan! Tämäkö se on sitä feministien toitottamaa vapautta?

Naisena tällänen puitattaa mua. Tollasta settiä odottais joltain patriarkaattimiehiltä.

Namu (Ei varmistettu)

Rintaimplanteista ja itsemurhariskistä:
"Paul Joffe, head of the suicide prevention team at the University of Illinois, thinks that some women with suicidal intentions may be drawn to breast augmentation.

The attraction of suicide for these women may be a way to gain power over their own fates. He argues that any body augmentation--from implants to piercings--might offer a similar mental upper hand. He notes that people temped by suicide are frequently "obsessed with control over their bodies.""
http://www.psychologytoday.com/articles/200310/plastic-surgery-and-suicide

Eli oman vartalon muokkaus kenties antaa itsetuhoisille naisille tunteen oman kohtalonsa kontrollista. Kun elämä ja pää on täynnä kaaosta, edes omaa kehoaan voi hallita, jos ei mitään muuta. Tätä ei pidä tulkita niin, että kaikki rintaimplantteja ottavat olisivat itsetuhoisia. Hauki on kala, mutta kaikki kalat eivät ole haukia.

Olen lukenut monia ihan normaalienkin ihmisten tarinoita siitä, miten kehon treenaaminen, tatuoiminen, lävistäminen ja kirurgiset toimenpiteet ovat tuoneet voimaantumisen tunnetta ja itsevarmuutta ja parantaneet näiden kehonkuvaa.

Tässäkään tapauksessa ei kuitenkaan ole kyetty osoittamaan aiheuttaako kauneusleikkaus halun tehdä itsemurha vai onko itsetuhoisuutta ollut jo ennen kauneusleikkausta, joten asialla pelottelu on aika epäilyttävää ja tarkoitushakuista.

Kaikki naiset eivät ole samanlaisia keskenään. Ei ole samanlaisia kokemuksia, ei samanlaisia motiiveja, ei samanlaisia identiteettejä tai samanlaisia samastumisen kokemuksia. Ei pidä sortua kaikkien naisten yhteenniputtamiseen ja essentialisoimiseen.

Mies (Ei varmistettu)

Ryhdyin lukemaan.

Olin lopettaa, koska kyseessä vaikutti olevan taas yksi jutullinen feminististä paskaa.

Päätin kuitenkin jatkaa lukemista.

Ja lukisin uudestaankin. Kahdesti.

Kiitoksia.

VierailijaÄäliö (Ei varmistettu)

Tää aihe oli vähän sama kun käy mäkissä vetään hampurilaisen. Pieraiset kerran ja on taas nälkä. Jää vaan tyhjä olo.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.