Basic vegan bitch

Punastus

Oon ollut vegaani päälle viisi vuotta ja viime aikoina on alkanut tuntua siltä, että jes! viimeinkin suuri yleisökin älyää. Ei tartte joka paikassa enää selittää erikseen mitä syö/mitä ei syö, vaan vegaanius on jo aika hyvin ymmärretty. Poikkeuksiakin tietty on, ei tartte kun lukea Paskaa vegaaniruokaa -ryhmää fb:ssä niin saa hakata facepalmia ihan olan takaa. Mutta joo, hyvään suuntaan ollaan menty todellakin ja joskus se vähän herkistää ja itkettää. Se, kuinka niin moni on valinnut kärsimysvapaan elämäntyylin ja ihmisten silmät aukeaa pikkuhiljaa enemmän ja enemmän. Tänään kävin Kolon avajaisissa Pengerkadulla, vaikuttaa jo nyt ihan lempparimestalta! Tän sanon vaikka ei edes mahduttu sisään vaan katottiin ikkunan takaa kun bändi soitti. Oli jotenkin todella hyvä tunnelma. Syötiin Katjan kaa puoliksi riisipiirakka munattomalla voilla sekä munkkipossu. Nam. Koko menu siis vegaaninen. Täytyy mennä uusiksi paremmalla ajalla.

Ruoka❤️ Muistan kun joskus puhuin entisen duunikaverin kanssa vegaaniudesta. Hän sanoi, ettei ikinä pystyisi, koska "on niin kaikkiruokainen". Jäänyt vähän kaivelemaan toi kommentti, sillä en todellakaan ole mikään nirsoilija, päinvastoin. Pidän itseäni myös hyvin kaikkiruokaisena, eikä nyt justiinsa tuu mieleen ruokaa josta en pitäisi. On vain tiettyjä juttuja, joita en syö. Piste :)

Kuvissa tän viikon ruokia. Vähän köyhähkö aamiainen, poikaystävän tekemä ruoka ja hätäpäissään kokoonkyhätyt salaatti-wrapit. Nam taas.

Kommentit

Aniaa
no delays

Itse olen ollut vegaani nyt vähän yli kolme vuotta, ja ihan uskomatonta, kuinka paljon yleinen asenne ja kauppojen tarjonta on muuttunut tässä ajassa! Mut sit lähtee jonnekin ulkomaille, ja tajuaa, et "oh, there´s still lot of work"!

punastus
Punastus

Juu! Haaveilen että pääsis tsekkaamaan 10 vuoden päähän tästä. Että mikä meno sillon on vegaaniskenessä :) Sitä on ihan tyytyväisenä Suomen vegaanitarjontaan kunnes tosiaan menee lähes mihin tahansa muuhun Euroopan pääkaupunkiin... Mut perässä tullaan!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.