BYOB

Punastus

Eilinen oli melko täydellinen kesäpäivä. Tykkään tehdä asioita enemmän ex-tempre ja tämä pätee myös ystävien näkemiseen, on kivempi soittaa kaupungilla ollessaan ja ehdottaa näkemistä spontaanisti kuin sopia treffeistä päiviä etukäteen. Usein käy niin että peruu, koska just sillä hetkellä ei olekaan fiilistä näkemiseen (tosin aina on kivaa jos vaan jaksaa lähteä!). Hirvee feidaajaämmä oon, sori rakkaat kanssaihmiset :( Noh, eilen joka tapauksessa ängin Katjan&Marikan seuraan, oltiin piknikillä Dallapeessa ja sen jälkeen vielä muutamilla Heiniksen terassilla ja Tuktukissa syömässä. Oli kivaa, eihän noin perusjutuilla voi pieleen mennä.

Tänään heräsin aikaseen innokkaana koska oli tarkoitus lähteä saareen, mutta sää sitte pilasikin kaikki suunnitelmat. Oli kyllä vaikka mitä muitakin suunnitelmia treffipäivälle, mutta näyttäs vahvasti siltä, että vietämme päivän sisätiloissa lukien. Hain nimittäin eilen kirjastosta "Pako Pohjois-Koreasta- Leiri 14" -kirjan ja sitä hinkuan päästä alottamaan (Bring Your Own Book-bileet, en aio lukea poikaystävälle ääneen, vaikka melko romanttista se oliskin.)

Tämän näköisenä siis heiluin tuolla eilen. Huulipunaakin oli, pitkästä aikaa! Teeppari on Heimathafen Kreuzberg-printtinen, tennarit Berliinistä turkkilaiskenkäkaupasta, laukku Fred Perry ja noi saatanan sortsit roikku niin että häpesin takamustani koko päivän! Teki mieli vaihtaa ylle korkeavyötäröiset uimahousut jotka hankin eilen, ois ainakin ollu tiukat.

Kommentit

jumppis (Ei varmistettu)

Kukkuu, missä päivitykset :) Blogisi on kiva, kotisi näyttää kivalta. Sinä myös. Haluan nähdä lisää!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.