Ilonhetkiä marraskuussa

Punastus

Viime päivinä ilostuttaneita asioita:

Kun ohjaat alkuviikon tunnit ja handlaat asiakaspalvelutilanteet toisessa työssä raakkuen ja viimeinkin torstain aamutunnilla tajuat pystyväsi puhumaan lähes normaalisti! Yskäkään ei vaivaa enää niin kiihkeästi. Nää on ilon hetkiä ja toivotaan että myös tän päivän iltatunnit sujuu ilman pahempia rykimisiä ja katkopuheita.

Inkivääri! Oon keitellyt inksuvettä pulloon mukaan, imeskellyt sitä palasina ja lisännyt iltateehen. Tuntuu olevan suurempi hyöty kuin mistään käsikauppayskänlääkkeestä ikinä.

Päikkärit niin, että kissa on tiiviissä syleilyssä, oma kuono hänen turkissa kiinni. Hän ei ole mikään varsinainen syliinotettava katti, mutta kainaloitumien kelpaa.

Palkkapäivät ja se, kun saa maksettua vuokran ja kaikki laskut. Ok, jäljelle ei jäänyt juuri mitään, mutta tärkeintä on, että sai tuon kuukauden ahdistavimman tehtävän alta pois. 

Muutto maaliskuun alussa. Nykyinen kämppä ja koko talo menee remonttiin, eli joka tapauksessa olisi pitänyt muuttaa pois. Sopivasti uusi koti varmistui samalla viikolla kun vanhasta tuli sopparin irtisanomiskirje. Vähän kyllä surettaa jättää Merihaka taa. 

Edelleen jaksaa suuresti inspiroida Vallilan Stoorin kynttilänvalojooga. Sopii tähän vuodenaikaan ihan täydellisesti ja tuonut hirmuisesti valoa marraskuuhun.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.