Mitä voimme oppia Mr Trumpilta?

Punastus

Olen ollut jenkkien presidenttivalinnasta oudon tyynenä. Joku voisi kai sanoa tätä kyynistymiseksi, mutta en halua reagoida millään tavalla. Ei sillä, ettenkö välittäisi tai että asia olisi minulle aivan sama. Toki mietityttää tuleva. Mutta siihen se omalla kohdallani on jäänyt. En halua yhtään enempää stressiä kehooni, en halua reagoida tunteella. Pyrin muutenkin lukemaan mahdollisimman vähän uutisia epämieluisista maailman tapahtumista, mieluummin perehdyn taustoihin, jos jotain haluan lukea. Terrori-iskuista haluan tietää mahdollisimman vähän yksityiskohtia, suojelen itseäni.

Vihaan ja negatiiviseen energiaan reagoiminen samalla mitalla ei vie asiaa millään tavalla eteenpäin. Tänään olen tahtomattani joutunut lukemaan somessa muutaman väkivaltafantasian Trumpin pään menoksi. Yhdessä toivottiin, että joku menis ja tappais Oranssinaaman. Olin vähintäänkin pöyrilöitynyt. Trumppi levittää omaa vihan agendaansa, eikä se hyödytä ketään, että me omilla sanoillamme lisäämme negatiivista energiaa jo olemassa olevan päälle. Se energia on jo kertalleen ilmoille päästetty, eihän enää lietsota sitä lisää? 

Kun kamalia asioita tapahtuu, voit aloittaa maailman parantamisen sieltä, mistä se on helpointa. Omasta elämästäsi ja ympäristöstäsi. Tee hyviä tekoja vielä enemmän, ole ystävällinen ihan kaikille, levitä rakkautta ympärillesi. Leivo pullaa ja ilmoita Facen vegaaniryhmässä että tulkaa hakemaan, auta lumeen juuttunutta autoilijaa, anna kahvilan ylijäämäsoppa sitä tarvitsevalle (nämä kaikki tänään tapahtuneita pyyteettömiä tekoja). Meditoi ja lähetä ympärillesi hyviä fiboja. Tee mitä tahansa, minkä voisit kuvitella lisäävän positiivista energiaa ja rakkautta. 

Tämän kaiken olen ehtinyt oppia Mr Orangelta jo pelkän vaalikampanjan aikana. En anna vihan mennä ihon alle enkä tunteisiin, vaan yritän tehdä omalla toiminnallani maailmasta vähän paremman paikan. Jokaikinen päivä. Saa nähdä mihin mittakaavoihin hyvän tekemisen yritykset menevät seuraavan neljän vuoden aikana, luultavasti tilalleni tullaan tarvitsemaan yli-ihminen. 

Kommentit

unipallero (Ei varmistettu) http://tassaetnyt.blogspot.fi/

Olen niin kovin onnellinen, että löyttäydyin blogiisi tänään Colour me -blogin kommenteiden kautta ihan sattumalta. Just tällaista positiivisuutta kaipasin päivääni, kiitos siitä <3

punastus
Punastus

Mahtavaa, että voi positivoida edes yhden ihmisen päivää :) <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.