Rööperi getaway

Punastus

Se oli sellainen punavuorelainen, kissapitoinen viikonloppu. Paitsi että kissat ujostelivat vaatekaapissa ja lähinnä tuli oltua sisätiloissa paitsi mitä nyt eilen käväisin muutamalla lähikirppiksellä. Mutta siltikin paikanvaihdos ihan pariksikin päiväksi inspiroi kummasti ja lisäksi kotiinpalaamisen tunne on aina yhtä ihana. Melkein jo sen fiiliksen takia kannattaa olla välillä pois kotoa. Ja sen takia, että saat tuntea oman kissan pikkunokan nuuhkutuksen nenääsi vasten. 

Olen taas vaivihkaisesti siirtynyt juomaan teetä. Olen ehdottomasti kahvinaisia, mutta toisinaan tulee eteen kausia, että kahvi vaihtuu teehen. Ja sitten taas tee kahviin. Sillä eihän se nyt käy päinsä, että identifioituisi molempien juojaksi!

Rakastuin härkikseen. Aiemmat kokeilut ei ihan täysin vakuuttaneet, mutta nyt oli kyllä huippuhyvää! Mikäs tässä vegaanina ollessa, kun se on tehty niin älyttömän helpoksi ja nautinnolliseksi.

Toinen ujostelijoista. Texas. Meillä on kyllä useamman hoitokerran ajalta historiaa, mutta tällä kertaa tyypit jostain syystä lämpenivät hitaasti. En aina ihan ymmärrä kissain sielunelämää, mutta tämä etäisyys oli viimeistään siinä vaiheessa anteeksiannettu kun Texas tänä aamuna kömpi sängyssä selkäni päälle ja kehräsi. Poikaystävän rinnukset oli hän vallannut jo yöllä. 

Näihin kuviin on hyvä päättää kiva viikko ja alkaa pikkuhiljaa asennoitumaan huomenna koittavaan maanantaihin ja lokakuun toiseksi viimeiseen viikkoon. 

❤️ 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.