Viikon randomit

Punastus

Kissat. Olen tällä viikolla ollut kahdessa eri paikassa kissavahtina, kotonakin on tullut käytyä paijaamassa omia kissoja välillä. Onneksi kaikki paikat sijaitsevat lähekkäin, niin ei ole ollut yhtään stressaavaa ravata edestakaisin. Päinvastoin, tykkään asua muiden nurkissa. Kuvassa oma Maissini.

Mies ja pyöräily. Meillä ei ole ihan kauheasti yhteistä aikaa ja kun asutaankin eri kodeissa, niin on ollut luksusta, että ollaan ehditty näkemään niin tiuhaan tällä viikolla❤️

Randomi katutaide.

 Suolalamppu ja sen antama valo. Olen haaveillut lampusta jo pidemmän aikaa ja koska mieluiten ostan second handina kaiken, oli ihanaa löytää tämä. Antaa mielestäni paljon enemmän iloa näin päin kuin jos olisin suunapäänä rynninyt kauppaan ostamaan kun mieliteko tuli.

Ruoka. Muiden keittiöissä on huippu tehdä ruokaa. Tulee ihan eri makuistakin, mikä on piristävää. Tässä tekeillä feikkitonnikala kikherneistä. 

Kommentit

Aniaa
no delays

Luinpa muuten nyt kerralla kaikki blogipostauksesi! Vaikutat huipputyypiltä! :)

punastus
Punastus

Oi, kiva kuulla❤️ Mahtavaa, että edes joku lukee!

Saranda
Tyhjä ajatus

Tällaiset postaukset on tosi kivoja, me likey!<3 Tuli jotenkin tosi lämmin fiilis sun puolesta kun kirjoitit että ootte ehtinyt viettää poikystäväsi kanssa paljon aikaa yhdessä. :) Ihanaa!

punastus
Punastus

Samoin! Tykkään itsekin lukea randomijuttuja blogeista :) Ens viikko ollaan landella kaksin poikaystävän kanssa, se jos mikä tuntuu luksukselta. Ei varmaan tiedä miten päin sitä olis, kun toinen onkin läsnä koko ajan, menee pasmat sekasin :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.