41+0

Puolivahingossa

Ei vieläkään. Ei sitten millään.
Laskettuaika oli tasan viikko sitten, eikä tyyppi ole laskeutunut vieläkään. 

Saadaankohan me sitä nyyttiä tänne ollenkaan vai jättikö haikara meidät kokonaan välistä?

Tänään piti varmaan olla neuvola, mutta terveydenhoitaja on unohtanut merkata ajan neuvolakorttiin ja nukuin soittoajan yli. Yleensä soittaa perään, jos ei olla ilmestytty, mutta kai se nyt luulee, että ollaan synnyttämässä. 
Soitan huomenna sinne ja perjantaina käydään tekemässä lähete käynnistykseen. 
Olen melko varma, että käynnistykseen joudutaan.

Olin miettinyt valmiiksi millä sanoilla herätän miehen, jos supistukset olisivat alkaneet yöllä.
Lappu naapureita varten odotteli eteisen lipaston päällä, jos koira olisi pitänyt jättää yöksi kotiin.
Sairaalakassi on pakattu, purettu ja taas pakattu. Siellä kun on kamerat ja kaikki.

On tässä jotain hyvääkin. Asuntoa on siivottu paljon, sain isot matotkin vihdoin ja viimein pestyä eilen. Rengas puhkesi moottoritiellä ja vararenkaan asentamiseen meni kokonainen tunti, mutta ei ollut kiire synnärille. Voin vieläkin viettää suihkussa kauan aikaa joka päivä.
Ja hoidan asioita, joita en muistaisi kuitenkaan hoitaa ilman hyvin nukuttuja öitä.

Kyllä tää tästä, vaikka käynnistykseen mentäiskin.

Kommentit

phocahispida

Voit lohduttautua sillä, ettet ole nyt se poikkeus, joka vahvistaa säännön vaan noudatat sitä jo aiemmin mainitsemaani lasketun ajan yli hujauttavien ensisynnyttäjien tilastoa. ;)

iity-
Puolivahingossa

Papyli Kiitos ja raastavaa täät tosiaan vähän alkaa jo olemaan.. 

phocahispida Näin juuri :)

Vierailija (Ei varmistettu)

yhdessä ohjelmassa tyttö söi ananas renkaita ja jotain tulisii tikkuja sekä pyys kaverii antamaan jotain ihme hierontaa jalkapohjiin oli katellut netistä vinkejä miten käynnistää synnytys....seuravaana päivänä oli sit alkannut kovat supistukset ja meni synnyttää tosin joudutttiin tekee keisarinleikkaus koska vauvan pää oli liian sivussa totesi vaan ettei tiedä johtuiko synnyksen käynnistyminen noista mitä kokeili vai mistä että onhan se varmaan sellaista arpapeliä ja toisilla voi toimia joku kikka... tiedän myös yhden tutun joka sanoi että sen.... if you know what I mean jälkeen heti seuraavana päivänä alko kovat supitukset ja pääs synnyttää.

n89 (Ei varmistettu)

Meijän kaveri anto odottaan itseään tossa heinäkuussa 41+6 asti, Synnytys käynnistettiin lauantaina klo 12 aikoihin oksitosiinitipalla (jota oma keho tuottaa myös ja josta supistukset aiheutuu) ja kalvojen puhasulla. Kaveri oli pihalla 19.49 eli perus ensi synnyttäjän 6-12h. :) En ainakaan itse sanoisi mitenkään traumatisoituneeni käynnistyksestä, helpotti lähinna, sillä olitiin jo kolmatta kertaa synnärillä supistusten takia ja väsytti kamalasti kun ei enää saanut nukuttua.. Ei ollut mullakaan laskeutunut, ennenkuin ensimmäisillä suppareilla alko työntymään lantioon, joten en sinuna huolestuisi asiasta. Ei muuta kuin onnea synnytykseen kun se aika koittaa! <3
T. Mamma ja poika huomenna 2kk

iity-
Puolivahingossa

Vierailija Jep, onhan niitä ''urbaaneja legendoja'', joista yleisimmät ehkä seksi, siivous ja sauna. Täällä kaikkia niitä kokeiltu useita kertoja ja vähän ekstraakin kuten ikkunoiden ja mattojen pesua.. Jos nyt sattuisin putsaamaan korvia ja lähtiskin käyntiin, niin kai se korvien ronklaaminen olis sit se mun juttu, mitä suosittelisin kaikille :D Eli toisin sanoen, en enää rehellisesti jaksa uskoa, että joku tietty 'juttu' sais synnytyksen käyntiin. 
Kiitos kuitenkin :)

n89 Oolrait. :) Kiitos, helpottaa välillä lukea muitakin, kuin niitä kauhukertomuksia käynnistyksistä.. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.