Apua, kotini on peliluola

Puolivahingossa

Seuraava teksti on kirjoitettu varoittavalla äänensävyllä teille sinkkunaiset.

Muutto on nyt ohi. Pieniä hankintoja mm. olohuoneen ja eteisen lamput on vielä tekemättä ja vauvansänky toimitetaan meille vasta lauantaina, mutta laatikot on purettu, paikat siivottu ja kalusteet omilla paikoillaan. 

Suunnitelmissa oli tehdä kiva sisustus. Sellanen kotoisa, perhe-elämästä huokuva, oikea koti. 

Harmi vaan, että mukana muutti mies, joka 30 vuoden aikana oli kerinny haalimaan aikamoisen läjän turhaa elektroniikkaa. Mulle riittäis yks tietokone, telkkari ja kahvinkeitin. Lopputulos näyttää kuitenkin tältä;

Eikö yks kitara ja vahvistin riittäis?

Tosiaan se lamppu puuttuu.. Telkkaria kattoessa siirtyy katse yleensä noihin hirveisiin kaiuttimiin, koska ''kotiteatteri on pakko olla''. Suomalaisia ohjelmia kuunnellessa, kuuluu puheen tilalla ''tum tum'' bassojen takia. Jes.

Xboxia, käsipleikkaria (psp) ja joku vahvistinsysteemi toikin yks on.

''Joo kulta, haluan ehdottomasti lisää kaiuttimia tänne! Kun ne on niin hienojakin..''

No eihän nyt yks telkkari riitä.

Näiden lisäks meillä on kolme, siis KOLME tietokonetta. Ai minkä ihmeen takia? No tottakai siks, että yhden koneen voi liittää telkkariin, että näkee siitä sitten leffoja. 
Eikä tässä vielä kaikki! Makkariin asennetaan telkkari, minkä jälkeen xboxi liitetään jotenkin sinnekin ja sitten voi sängyssäkin pelata - ihan huikeeta! 

Not.

Kaiken huipuks mies jostain kumman syystä luuli mun aina haaveilleen sähkösestä lihamyllystä (?) ja veitsen terottimesta. Niitä en oo kuitenkaan löytäny kaapeista vielä. Huh.

Onneks näitä kuitenkin on vaan yks..

..enkä mä tarttis edes sitä yhtä telkkaria ollenkaan, kunhan mulla on vaan tää yks.

Kommentit

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Meillä oli ennen auto täynnä kaiken maailman karvalla vuorattuja bassolaatikoita, josta ne siirty sitten sisälle ja oli kaiuttimia  sun muuta vahvaria. onneks ollaan niistä jo päästy, mutta on tosiaan konetta ja koneen osaa joka nurkassa. YÖK!

iity-
Puolivahingossa

Mun auto on onneks takaluukkua myöten niin mini, ettei sinne mahtuis sellasia hirvityksiä. :D 

Vierailija (Ei varmistettu)

näyttää tutulta.. toi kitara <3 ahh :D miehellä pitää olla myös oma maailmansa johon sulkeutua. siksi nuo kaikki. mikään noista ei tarkoita etteikö mies välittäisi pereheestään..

Saanuska (Ei varmistettu)

Ahahaa, noi olkkarin kauttimet on mun miehen tekemät. :D Oon niin iloinen, että päästiin niistä aikoinaan eroon! xD Tosin tilalle on meillekin tullut kaikennäköistä uutta romua, etten tiiä voitettiinko siinä sit mitään, siis niinkuin tilan tai muun suhteen. :)

iity-
Puolivahingossa

Vierailija Siis mullahan ei oo mitään sitä vastaan, että mies pelailee tai soittelee kitaraa, mutta tarvitaanko kaikkeen tähän oikeesti kolmet vehkeet? Mistään perheajan uupumisesta ei oo kyse. :)

Saanuska Hahhah, ymmärrän hyvin minkä takia oot ilonen :D

Nāiádes
Naiádes

Tietysti tarvitaan!

Nimim. Tälläkin hetkellä olohuoneessa on kaksi 32" tv:tä, että voidaan miehen kanssa kumpikin pelata samassa huoneessa : D Mies Xbox360lla, ja minä hänen tietokoneellaan, koska siinä on edemmän tehoja pelaamiseen. Samalla datailen tässä toisella tietokoneella. Lisäksi meiltä löytyy myös kaksi Xbox360 lisää, joista toinen on minun, sekä oma vanha ensimmäinen Xboxini. Ohjaimia löytyy luonnollisesti myös 6 kappaletta, että voidaan pelata kunnon porukalla : D Tietokoneelta löytyy myös kaikki vanhat peliemulaattorit ja tietokoneeseen sopiva ohjain, että voi pelailla nostalgiapelejä! Ainoa niin PS-laitteita ei täältä löydy! : D Mutta sitäkin enemmän erilaisia kaiuttimia, pelikonsoleita, televisioita ja vanhoja tietokoneita (..ja osia).

And life's great!

kontaktimuovi (Ei varmistettu)

meillä on olohuoneessa neljä tolppakaiutinta ja kaks on säilössä vielä. uusimpana hankintana oli subbari joka liitettiin vahvistimeen. lisäksi on pleikkari ja pitäis kuulemma uudet tolppakaiuttimet saada vanhojen tilalle. on meillä myös kaks telkkariakin, toinen makuuhuoneessa. niin ja hei, meillä on toinen tietokone tällä hetkellä ruokapöydän päällä (!!!) kun ei olla löydetty sopivaa tasoa sille. jotain myönnytyksiä on pakko antaa tälle miehenpuoliskolle. ite oon valinnut sen polun, että haluan pitää tuon miehen itelläni vaikka sen mukana tuliskin kaikenmaailman hifivehkeet. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kuulostaa harvinaisen tutulta! meillä on kans kämppä täys rumaa elektroniikkaa.. Vauva vielä puuttuu... mut ehkä mä sen joskus saan..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.