Hankintoja

Puolivahingossa

Jos vaikka pitkästä aikaa taas tähän aiheeseen, minkä takia blogia aloin pitämään.
Eli päätin listata osan tarvikkeista (enimmäkseen vaatepuoli), mitä on kerääntynyt vaatehuoneen nurkkiin jo tässä vaiheessa. Ihan kaikkea en viitsinyt kuvata, varsinkaan painavia kolmipyöräisiä matkarattaita, mitkä sain kovalla vaivalla kasaan ilman riks-raks-poks ääniä. Suurin osa tavaroista on käytettyjä, tässä vaiheessa rahaa kerätään niihin kalliimpiin hankintoihin, mitkä on ihan ''pakko'' ostaa  uutena mm. kunnon vaunut talveksi. Tottakai kylpyammeet sun muut on hommaamatta vielä, mutta onpahan nyt edes jotain valmiina, ettei iske paniikki loppuraskauden aikana :)

Rakastuin näihin newbie vaatteisiin aivan täysin. Ne kaikki on löytynyt KappAhl:ista hyvään hintaan. Ylhäällä olevasta nyytistä en ole ihan varma onko se tarkoitettu pyyhkeeksi vai vaan viltiksi, mutta itse ainakin käytän vastasyntyneellä pyyhkeenä. Ruskea puku on eri kaupasta ja sen 'merkki' näyttää olevan baby boom.

Kaikennäköisiä ja -kokoisia käytettyjä bodyja jne. Viime jouluna mummolasta saatuja, joista osasta tein koirille talvivaatteita. Onneksi iso kassillinen jäi yli.

Britax-merkkinen turvakaukalo, joka on tähän mennessä ollut parhain löytö kirpparilta. Voitteko kuvitella; ei mitään vikaa ja hintaa oli alle 10e?

Päätin nyt tämänkin laittaa, vaikkei nämä mitään elintärkeitä varusteita olekkaan ja kuvakin on heilahtanut.  Vaukirja-kerhon Kirja sinusta, mitä olen täyttänyt jo innoissani sekä Prinssi ja Prinsessa satu. Tulikin mieleen, että täytyy lopettaa tilaus tuohon kirjakerhoon, ystävällä on ollut huonoja kokemuksia. Parit lelutkin oli ihan pakko jo ostaa (mulla on niin huono selkäranka näissä asioissa).

Siinä nyt oli varmaan ne 'tärkeimmät'. Jos joku päivä satun ottamaan matkarattaat pois vaatehuoneesta, laitan niistä kuvan erikseen. Ja lupaan nyt, etten enää tätä tahtia kirjoittele, tuntuu vaan, että olis niin paljon kerrottavaa ja oon niin innoissani tästä koko sivustosta. 

Sen verran vielä, että 27. päivä on rakenneultra, missä toivottavasti selviää onko masussa Nea Linnea vai Otto Oliver ja 4D ultra on 16.5. Laskettua aikaakaan en ole vielä maininnut, se on 5.9. 
Miehen kanssa tunnusteltiin liikkeitä eilen illalla ja kyllä, ne ei oo ollu vaan mun pään sisällä! Jes meidän vauva liikkuu! Olin jo kauhusta kankeana valmiina soittamaan neuvolaan huomenna, jos niitä ei olisi tuntunut.
Nyt laitan pakastepizzan uuniin hyvällä omallatunnolla, kun kokkasin lohipastaa äipälle ja veljelle eilen ja kutsuin ne kylään. Eihän joka päivä tarvitse olla niin reipas, eihän? 

Kommentit

Caelia
Caelia's

Voi miten suloisia vaatteita! Itsekin tykkään noista newbie-vaatteista, ovat olleet myös suht edullisesta hinnastaan huolimatta kestävät käytössä.

Meidän beibi täyttää ensi viikolla 3 kk, ja nyt jo on iso Ikean kassillinen vaatteita käynyt pieneksi. Harmittaa kun kaikkia kivoja ei ehtinyt käyttää, ja joitakin vain kerran-pari. Meillä nimittäin minun äitini (eka lapsenlapsi kyseessä) innostui ostamaan paljon vaatteita ja muutenkin saatiin paljon lahjaksi.

Itse totesin että jos löydän jonkun tosi kivan puvun, ostan heti parissa eri koossa :)

Onnea odotukseen!

 

iity-
Puolivahingossa

Joo ja kun ne newbiet on niin pehmeitä, että tekis mieli vaan silitellä niitä koko ajan :) Niinpä, yritän hirveesti hillitä itteeni, etten olis jatkuvasti ostelemassa uusia vaatteita, mitkä jää heti pieneksi.
Hah, täytyykin mainita äipälle, ettei sitten kans innostu liikaa.

Kiitos paljon, toi oli hyvä vinkki :)

Hyvät kevään jatkot teille myös!

M ja S (Ei varmistettu)

hei!
muistan jonkun sanoneen, että kaiken muun voi ostaa käytettynä paitsi patjaa sänkyyn tai turvakaukaloa. Mutta kyllä mun mielestäturvakaukalon voi ostaa tutulta, tuskin kukaan huijaa,että ei tää kaukalo oo kolarissa ollut; kyse kuitenkin pienin ihmisen turvallisuudesta..

iity-
Puolivahingossa

Juu, voihan niitä vaunujakin sun muita tottakai käytettynä ostaa, enemmän oma halu on niiden vaunujen taustalla, kun ''nää uudet olis niin kivan väriset'' ja se oikeestaan on mulle ihan uutta käyttäytymistä. Oon aina yleensä/ennen ollut sillä kannalla, että käytetyt ajaa asiansa oikein hyvin, eikä sillä ulkonäöllä niin merkitystä.
Tässä jutussa esittämäni turvakaukalon hain kirpparin tyyliseltä vanhojen ja tarpeettomien tavaroiden jälleenmyynti pisteestä. Sinne viedään käytettyjä myös mm. moottoripyöräkypäriä ja elektroniikkaa, jotka henkilökunta sitten varmistaa turvallisiksi ja toimiviksi, eli itselleni ainakin tulee suht. turvallinen olo käyttää kyseisiä tavaroita.
Tosin, voi olla että ostetaan vielä ihan uutenakin toinen turvakaukalo, missä on erikseen autoon jäävä laite, mihin kaukalo kytketään, juurikin sen takia, ettei aina voi olla täysin varma.
Kiitos palautteesta.

annemi

Suloisia vaatteita olet hankkinut pienelle :)

iity-
Puolivahingossa

Kiitos, tykkään hirveesti kans noista :) 

Sasetar
Frillycakes

Suloisia ♥
Tulee ihan vauvakuume, vaikka oma neiti onkin 1v 1kk :P
Nuo pienet vaatteet ovat vain niin syötävän suloisia...meillä jäi monet käyttämättä ja en edes itse ostanut lähes mitään vaatteita! Paljon saatiin käytettynä ja perheen vanhoja retroja sun muita on tallessa vaikka kuinka.

Nyt ymmärtää miksi ihmiset niin innoissaan antaa niitä pieniä vaatteita ihan ilmaiseksi pois - niitä on niin paljon, ne eivät kauaa sovi ja niitä ei mihinkään meinaa saada käytön jälkeen.

Kunnolliset vaunut oli meillä tärkein hankinta, nekin kuitenkin käytettynä. Neitonen nukkuu niissä joka päivä päiväunet ulkosalla. Meillä on emmaljungan edge duo vuodelta 2007, mutta ovat aivan uudenveroiset ja saatiin noin 500€ halvemmalla kuin uutena. :) Vaunukopallinen malli on ollut aivan mahtava, nyt käytössä jo ratasistuin.

Ihania ne masupotkut ♥ Mukavaa ultrakäyntiä ja muistakaa pyytää paaaljon kuvia! :D

 

iity-
Puolivahingossa

Niinhän ne on :') Niinpä, kaikki yrittää tuputtaa vanhoja vauvanvaatteita joka suunnasta tännekkin ja joudun jo nyt kieltäytyyn suurimmasta osasta.

Oho, et joutunu hirveen kalliilla ostaan niitä vaunuja :) Oon ite löytäny niin unelma yhdistelmät ja niihin nyt säästetään rahaa.

Kiitoksia paljon! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.