Heihei ''kaheksantoista''

Puolivahingossa

18-vuotiaana olin yllättävän järkevä. 
Mokailujen sijaan vietin viime vuoden terassikesän töissä, hoidin raha-asiani paremmin, kuin tänä päivänä (syytän tästä miehen materialismia ja pakonomaista tarvetta syödä, kuin miljonääri), valitsin hyvän sähköfirman, ostin vain muutamat ylimääräiset korkokengät ja päätin, että terveys ennen ulkonäköä (se siitä vetyperoksidipäästä ja satunnaisesta solariumista).
Vaikka kovaan ääneen mainostin ottavani käsivarret täyteen tatuointeja, en niin kuitenkaan tehnyt. En saanut yhtäkään varoitusta vuokraisännältä elettyäni ensimmäistä kertaa omillani. Bensa ei loppunut kertaakaan kesken automatkan. 

Tänään, 19-vuotis synttäreiden kunniaksi käytiin miehen kanssa kiinalaisessa ravintolassa syömässä, tuunasin äitiyspakkauksen vesiväreillä, siivosin vaatehuoneen, laitoin vaippakorin valmiiksi ja pesin vauvan petivaatteet.
Kaikki nämä ilmeisesti murtuneen kylkiluun kera, jonka takia olen irvistellyt ja valittanut yli vuorokauden ajan. Auuu.

''Tulet aivan varmasti kaipaamaan vauvan potkuja.'' - HAH! Just nyt ei tunnu siltä.


Koska ostan sängyn vasta syntymän ja muuton jälkeen, saa äitiyspakkaus kelvata siihen asti. Kuulostaa kauheelta laittaa baby laatikkoon nukkumaan, mutta tiedoksi tietämättömille; laatikon pohjalla on tilapäisesti hyvin toimiva ''patja'', joka sisältyi äitiyspakkaukseen. En varmaankaan uskaltaisi ottaa vastasyntynyttä sänkyyn koko yöksi, joten turvallisin mielin laatikkoon vaan :)

Vaippakoriin on survottu (vielä niin järjestelmällisesti ja nätisti) harsot, peppupyyhkeet, kosteat puhdistuspyyhkeet, rasvat ja talkki ja muutama vaippa.
Fleecehuopia/-vilttejä, kylpyleluja sun muita tuli myös ostettua tänään. 

Täältä tullaan yheksäntoista! Toivottavasti saan tänä yönä nukuttua vähän paremmin kylkeni kanssa.

Kommentit

MirvaK

Kyllä täälläkin laitetaan vauva ensin äippälaatikkoon nukkumaan. Äitini teki esikoiselle 8 vuotta sitten ihanan reunuksen laatikkoon. Ensisängyksihän tuo laatikko on tarkoitettu, ei siinä muuten patjaa olisi mukana. :)

 

Maalaaminen vesiväreillä oli muuten uusi kiva idea!

iity-
Puolivahingossa

Niinpä :) Helpoiten menee meillä näin, ei tarvitse koota ja purkaa sitä oikeaa sänkyä jatkuvasti ja kun tilaa on sen 34,5 :n neliön verran nyt toistaiseksi.

Hih, tykkään ihan hirveesti maalailla kaikennäköstä ja nyt on aikaakin siihen :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mäkin nukuin aikoinani laatikossa ja kuulemma vielä oikein hyvin. :)

Oon seuraillut sun raskausaikaa ja täytyy sanoa, että oon susta aika ylpeä. En ois ikinä sillon yläasteaikoina aatellut, että muutaman vuoden päästä hoitaisit näin ison asian näin hienosti! (Kuulostaapa ilkeeltä, mutta tää on siis pelkästään kohteliaisuus)

Tsemppiä!

-Eppu

iity-
Puolivahingossa

Sama täällä, toki oon kuullut muutaman tutun suusta, ettei laatikko olekkaan kelvannut. 

Hah, no joo enpä olis uskonu itsekkään :) Onneks niistä ajoista on vaan valokuvat jäljellä (tarpeeks kauheita nekin). Kiitos tästä ''ilkeästä'' kohteliaisuudesta ja tsemppailusta :-)

Mindeka
Ma-material Girl

Onnea 19-vuotiaalle!

iity-
Puolivahingossa

Kiitos paljon! :-)

Elina U.
Lentoaskeleita

Usko pois, tulet haikeudella muistelemaan tuota loppuodotusta: juurikin niitä valmiina odottavia viikattuja harsokasoja ja pikkuruisia vaatteita järjestyksessä tulevaa käyttäjäänsä varten, niitä ihmeellisiä potkuja ja jopa sitä odottelua (jep, aika on kullannut muistot tuosta olotilasta. :D )... Voi että kun tulee tässä itsellekin ihan haikea olo, haha en olisi uskonut viisi kuukautta sitten.

Edessäsi on aivan varmasti ikimuistoinen vuosi! Onnea! :)

iity-
Puolivahingossa

No siitä oon aika varma myös, kun satun oleen yks niistä ikuisista järjestelijöistä :D Kiitos paljon! :)
 

Vierailija (Ei varmistettu)

kyllä niitä potkuja kaipaa itsekin, varsinkin kun vaihtoehto on yksivuotiaan jatkuva kitinä :D tosin kylkiluita jomottaa edelleen, kun näen odottavan naisen, jolla on iso maha. haamupotkuja kai...! :D
mutta onnea 19 veelle, toivottavasti loppuraskaus menee sulla hyvin ilman turhia turvotuksia ja närästyksiä, toisin kuin allekirjoittaneella - viikolla 33 ei mahtuneet mitkään kengät enää jalkaan :) onneksi oli kesä...

iity-
Puolivahingossa

Hahhah uskon :D
Hirveesti kiitoksia ja sitä toivotaan täälläkin. Mahan kasvaminen tuntuu selässä asti ja närästys on piinannut oikeastaan puolet koko raskausajasta, mutta turvotuksia ei onneksi ainakaan vielä ole (koputetaan puuta..)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.