Kun tyttö nimen sai

Puolivahingossa

Kutsuttiin mummot ja vaarit kylään ja puettiin ykköset päälle.


Porukka jaettiin kahteen osaan. Mun suku tuli kolmelta, miehen kuudelta. Kummit oli molempien sukujen aikana. Vauva nukkui, söi ja jutteli tyytyväisenä.

Syötiin valkosuklaa-vadelmakakkua, lohi-katkarapupiirasta, kinkkukierteitä, karjalanpiirakkaa + munavoita, pullaa, kääretorttua, muffinsseja, keksejä, mokkapaloja ja juotiin paljon kahvia. 

Nimi julkistettiin, avattiin lahjoja ja laitettiin itse tehdyt kummitodistukset kiertämään.
Nautittiin seurasta, naurettiin ja oltiin vaan ihan rennosti. 








Seuraaviin juhliin mennessä hommaan kyllä tiskikoneen. 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

ja nimi on? :)

kiitu (Ei varmistettu)

Hei, voisitko kertoa vähän enemmän siitä kun nimi annettiin? Meilläkin vissiin vietetään nimiäiset, en halua että mun lasta kastetaan kirkkoon.. En ole vaan koskaan käynnyt sellasissa, joten haluaisin vaan vähän vinkkejä ;) Tosin ehkä ens kesänä tulossa!

iity-
Puolivahingossa

Vierailija Nimeä en valitettavasti kerro näin julkisesti, eli vauva tottelee blogin puolella edelleen nimeä vauva/tyyppi tms. :) Saa nähdä kuinka kauan saan sen pidettyä salassa ilman lipsahduksia. 

kiitu Meillä ei varsinaisesti mitään puhetta nimen kunniaksi pidetty, mutta useiden käytäntönä on ollu nimenarvausleikkejä ja priiffauksia, mistä nimi on tullut. 
Ollaan miehen kanssa sen verran puheenpitokammosia, että meillä nimi taiteiltiin kakkuun ovelasti :) Mummot ja vaarit sitten kyseli nimestä, jos mietitytti.

Ja noi kummitodistukset näpyttelin koneella ja niihin laitettiin kummin 4 kummilupausta, jotka sitten pyrkii toteuttaan tulevaisuudessa. Tulostin ja liimasin kivan näköselle paksummalle pohjalle ja allekirjotettiin ne kummien ja miehen kesken. Kummit sai omansa kotiin ja vauvalle jäi kopiot niistä tänne. :)

En mä oikein osaa nyt muuta neuvoa, kun tarjoiltavat kuntoon ja mahdollisimman rentoa päivän/illanviettoa. 
Kutsuihin laitettiin, että kakkukahvit nimen kunniaksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.