Laskettuaika

Puolivahingossa

Sieltä se tuli viimeinkin, baby vaan jätti tulematta.
Aikamoinen prinsessa taitaa olla kyseessä, kun kehtaa jättää omat syntymäpäivät väliin. Vai tulisiko neiti sittenkin vaan tyylikkäästi myöhässä? 

Olin keskittynyt laskettuunaikaan niin paljon, etten oikeastaan ollut miettinyt tätä tilannetta etukäteen. Jotenkin on vähän haikea olo, ettei pääsekkään vielä tänään tutustumaan uuteen perheenjäseneen kasvokkain. Haluaisin hoitaa sen pirun synnytyksenkin vaan pois alta ja äkkiä.   

Järjellä ajateltuna hyvä, että viihtyy vähän kauemmin. Ja miksi ei viihtyisi? Äiti kun tällä hetkellä vaan syö päivästä toiseen.

Kunhan nyt ei kahta viikkoa pidempään hengailisi mahassa. Synnytyksen ei-luonnollinen käynnistäminen pelottaa, vaikka mitään muita pelkoja ei synnytykseen liittyen ole.  

Nyt on meneillään siivousmaratooni. Ehkä pääsen yöllä kokemaan oikeat supistukset sen ansiosta.

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Itselläni meni kolme (todella pitkää) päivää lasketun ajan yli, ja olin aivan samassa tilanteessa kuin sinä sen suhteen, etten ollut edes kuvitellut että yli mentäisiin. Täytyy ihailla sun rauhalliselta vaikuttavaa asennetta, minä hypin ihan seinille tuossa vaiheessa. Tosiaan, mikäs hänellä siellä turvallisessa mahassa köllötellessä. :)

Pahin kysymys oli: eikö sun laskettu aikakin ollut jo? Laitoin lopulta kännykän kiinni (ja takaisin päälle melko pian, kaikki luulivat nimittäin että ollaan synnyttämässä kun en vastannut puhelimeen).

Superpaljon tsemppiä h-hetkeen ja sen odotteluun!

innaS
PuuhaPussi

Olet ihailtavan kärsivällinen. Olisimpa itsekin ollut noin rento, kun meillä viihdyttiin 11 pvä yli... Nytten kun miettii, niin olisi pitänyt ottaa äitien ja mummojen neuvoista vaari ja lepäillä, mutta eihän siinä malttamattomuudessa ja pesänrakennusvimmassa malttanut:) meidän neiti lähti sitten yht'äkkiä syntymään ke iltana, kun samana aamuna oli sovittu käynnistys perjantaille. Se oli varmaan joku psyykkinen vapautus, kun en enää odottanu synnytystä, niin johan lähti tulemaan. 

Mukavaa loppuodotusta! Ei aikaakaan kun saat ihmetellä ihmeellisen kaunista ja täydellistä pienokaistasi:)

MirvaK

Mulla esikoinen syntyi rv 41+1. Ensimmäinen tuskastuminen tuli edellisenä iltana, kun kaveri laittoi viestiä että eikö se tahdo nyt tulla. Mä vastasin ettei tää synny koskaan! No siitä muutaman tunnin päästä tuli eka kipeä supistus ja sitten se oli menoa. Tsemiä loppuun!

Ja lausahduksesi "Haluaisin hoitaa sen pirun synnytyksenkin vaan pois alta ja äkkiä." kuvaa mun olotilaa juuri nyt vaikka laskettuun on vielä reilu viikko.

iity-
Puolivahingossa

Voi hitsi, en olis uskonu että saan näinkin ihania kommentteja. :)

Rosanna Puhelin ja Facebook on täälläkin käyny kuumana ja kun en nuutuneen olon takia jaksanu heti kaikille vastailla, alko tuleen niitä ''Onko kaikki hyvin?'' -viestejä. 
Tuntuu vaan niin hölmöltä, kun jotenkin on ollut varautunut keskosuuteen ja kaikkeen sellaseen, mut ei tähän.. :D Toivottavasti ei muuten oo noi kaikki 50cm vaatteet liian pieniä sitten, kun en sitäkään tajunnu miettiä, hups.
Kiitos tsemppauksista. :)

innaS Okei, no jos mä nyt sit yritän ottaa vähän iisimmin.. Pakko kyllä myöntää, että tän päivän siivousmaratooniin kuulu ikkunanpesusta lähtien kaikki mahdollinen, kun moni on sanonu, että se siivous vähän vauhdittaa prosessia.
Niinpä, jospa heitän ton kalenterin nyt jemmaan johonkin ja lähden hakeen sitä psyykkistä vapautusta. :) Kiitos paljon!

Ja molemmille teille Huh, ajattelin olevani nyt jotenkin lapsellinen, kun en saanutkaan sitä vauvatoimitusta tähän päivään mennessä ja nyt teen siitä niin ison asian.. Joten kiitos (taas) ja yritän pitää tän pääni edes suht. rauhallisena mahdollisimman pitkään. :)

MirvaK Mulla on pyöriny toi synnytystä koskeva lause päässä jo monta tuskasta viikkoo, joten ymmärrän sua ihan täysin. :D Kiitos paljon!

Hyvä puolihan tässä nyt on se edes, että ihan maksimissaan kaks viikkoo enää ja sit me nähdään se meidän pieni tuhiseva aarre. :)

phocahispida

Ensisynnyttäjillä menee tilastollisesti paljon useammin yli lasketun ajan.

Olin siis perjantaina kaksi viikkoa ja kolme päivää ennen laskettua aikaa ajatellut, että mulla on vielä ainakin kolmisen viikkoa hyvää aikaa suursiivota asunto, tehdä yksi kurssi loppuun tms.

Ja sitten ne pahuksen lapsivedet menivät lauantaina ja leikkaus tehtiin maanantaina.

Pasmat menivä sekaisin, kun ei mentykään yli LA:n... :DD

iity-
Puolivahingossa

Hah, eli ihan sama mitä suunnittelee - aina menee just toisin. :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.