Liika on liikaa

Puolivahingossa

En usko, että kukaan vähän päälle puolimetrinen tyyppi tarttee näin paljon pelkän 62cm koon vaatteita:

(Kuvissa pelkät kaapissa olevat bodyt+paidat+potkarit+housut+sukkahousut)

Siispä pieni varotuksen sana kaikille perheenlisäyksestä haaveilevalle ja sitä jo odottaville; muistakaa, että pesukoneet on keksitty

Minä en meinaan muistanut.

Toivottavasti nyt kukaan himohamstraajiin erikoistunut psykologi ei näe tätä. 
Tai kohta meidät voi bongata seuraavassa nelosen dokkarissa.

No, onneks oon vaan muutamat ostanu uutena.

Kommentit

Nessi (Ei varmistettu)

Jotenkin tuttua toi :). Ite hamstrasin raskausaikana pienokaiselle vaatteita ja hoitopöydällä olevissa vaatelaatikoissa on aina käytössä oleva vaatekoko ja kaapissa loput. No, tuossa jokunen aika sitten, kun oli aika siirtyä koosta 50 ja 56 isompiin vaatteisiin, niin järkytys olikin suuri, kun tajusin 62 senttisiä vaatteita olevan ihan liikaa :D . Samoin kuin oli 68 senttisiä. Yritin vielä avokilta piilotella noita vaatteita, mutta eipä mennyt pitkään kuin tajusi totuuden :) Ja onneksi pystyin puolustautumaan sillä, että vaatteet on kirpparilta suurimmaksi osin ostettu.

iity-
Puolivahingossa

Hahaa! Kävin just pari päivää sit läpi kaikki vaatteet ja erittelin koon mukaan jo valmiiks kaikki isommat (ärsyttävää tehdä kuukauden välein) ja huomasin kans, et on ihan älytön määrä 62cm ja 68cm vaatteita. Sitten taas 70 senttisiä oli tosi vähän ja 72 senttisiä ei ollenkaan :D 
Taidan tulevaisuuden hamstrailuissa katella niitä kokojakin, enkä vaan pelkkiä kuoseja.. 

Jotenkin se hamstrailu karkaa ja kasvaa melkoiseksi ongelmaksi. Meilläkin hukutaan noihin 60cm vaatteisiin. Muutama 50/52 kokosia vaatteita on. 

Uskon että juuri tuo 60cm koko miellyttää niin paljon silmää. Sillä jo äidin 80cm ostama nallepuku ei miellytä lainkaan. Sehän on järkyttävän kokoinen, eikä mikään vauva enään! Itse puku in mitä suloisin, mutta koko. On ei niin ihastuttava.

Ehdotan ettet osta mitään ennenkun edelliset menee pieniksi, näin säästyy siitä hamstraamiselta. Sillä tuntuu että niitä vaatteita tulee muualtakin. Uusina tai käytettyinä :) ei tarvitse itse osallistua näihin vuoriin...

Liv
Päiväuniaika

Vau, mää en edes muistanut, että on olemassa 70 tai 72 vaatteita? :D Me hypättiin ainakin 68->74. 

68 vaatteita meillä oli aivan sairas määrä. Mä oon aina tykännyt pitää tytöllä vähän isoja kuteita, ja 68 kokoiset meni jotenkin TOSI kauan, niitä kerkes tullakin. Ja niitä oli ostettu ennen lapsen syntymää (joka sitten lopulta tosiaan käytti niitä 44-50 vaatteita pitkään :D). Jos pitäis verrata, meillä olis ollut ehkä sukkahousuja ton verran, kun tuossa sun kuvassa on vaatteita. Siis aivan älytöntä, semmoiselle pienelle etenkin, jolla jos jotain sotkeutuu niin se on bodyn kaula-aukko :D 

Mut tosiaan. Suosisin lapsella hieman liika isoja vaatteita. Semmosia tietty, missä on helppo liikkua, mut et hihaa ja lahjetta saa aina käärittyä ym, ja on ihan kiva saada vaatteille vähän käyttöikää. Mun tyttö nyt 80cm pitkä ja käyttää vaatekokoja 80-94 (yli 90 lähinnä paidoissa tunikoina, teeppareita yöpaitoina ym.)

Meil oli hirvee määrä 62 vaatteita no käytin ehkä 4 niistä ja sit me oltiinkin kokoa 68, ja joululahjaks poju sai 74 cm vaatteita PALJON en tiedä edes mihin laitan kaikki kun meillä ei mahdu ne edes kaappeihin. Pahinta tässä on kans se että meillä on noi vaatteet mitkä ei mee niin siinä äitiyspakkaus laatikossa, ja se on täynnä. Sitten meillä on toinen iso pahvilaatikko täynnä 80-90 cm vaatteita koska sukulaiset haluaa ostaa. Meillä on vauvan kumisaappaat ja muita kenkiä. 3 lelulaatikkoa. 3 vauvan ulkopukua kokoa 62 cm. Ja ainakin 20 villasukat ja 10 lapaset. :D 

Ollaan myös saatu samoja vaatteita saman kokoisina. Välil must tuntuu et mä oon hamstraaja :D 

iity-
Puolivahingossa

Hihi, onneks on muitakin! :D

Ihan totta muuten, että niitä pienempiä tulee enemmän lahjaks, niinkun Mustaa pitsiä mainitsi! Ja itseasiassa en oo enää beibin syntymän jälkeen ostanu yhtäkään vaatetta, jos nimiäisvaatteita ei lasketa. Niitä vaan tulee joka paikasta, koska oon ''mulle kelpaa kaikenväriset bodyt'' -mutsi :-D

Liville mulle ei oo tainnu tulla mieleenkään hypätä niiden kokojen yli, eli kiitos tästä! Kieltämättä oon sortunu käyttään välillä vähän nafteja kledjuja, koska se käyttöikä tosiaan on mitä on.

heiddii Viskelen pieniä vaatteita isoon kangassäkkiin, kun se äitiyspakkaus tosiaan on aika pieni.. APUA! Missäköhän se muuten on meillä, kun muistaakseni jemmailin sinne muuton yhteydessä tyypin vaatteita kans..
Kenkiä meillä ei onneks oo yksiäkään, mut villasukkia ja tavallisia sukkia senkin edestä. On niin paljon tuttuja ja tutuntuttuja, jotka haluaa ite tehdä ja antaa lahjaks, että äkkiä kerääntyy.

Joo, täysin samoja vaatekappaleita löytyy täältäkin, koska kaikki lähipiiristä tietää minkä kaupan vauvanvaatteista tykkään eniten :)

Perhe Koossa

Ei tuo näytä vielä ollenkaan pahalta! Meillä on varmaan tuplasti tuo määrä... Tosiaan 62-kokoisia oli jotenkin ihan järkyttävä määrä. Kaikkia en ehtinyt edes pitää tytöllä päällä. Onneksi suurin osa oli käytettyinä saatuja, joten ei niin paljoa haitannut.

74:sia olikin yhtkkiä tosi vähän, mutta nyt kun siirryttiin käyttämään niitä, niin hups! Niitähän olikin taas kertynyt ihan järkky kasa!
 

Pitäkää mut poissa aleista...
 

MirvaK

62 kokoa täällä myös suunnaton määrä. Ihan kaikkia bodeja ei ole tullut käytettyä. Onneksi lähes kaikki saatuja käytettynä, joten ei niin harmita. Hiljalleen pitäisi alkaa seuraavaa koko kaivaa esille. Niitä ei muistaakseni ole ihan yhtä paljoa. Ja mun mielestä tuo teillä oleva määrä ei ole NIIN paljoa. ;)

iity-
Puolivahingossa

Jep, mua inhottaa kans kun oikeesti puoliakaan ei tuu pidettyä päällä. Helpoimmat ja näteimmät on useimmiten pesussa ja päällä, loput pölyttyy kaapissa. 

 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.