Mikälie vauvahinku

Puolivahingossa

''Vauvat eivät ole sinun juttusi – koirista on vähemmän vaivaa, enemmän iloa ja ne on hyväksyttävämpää jättää kennelin hoivaan lomareissun ajaksi. Päiväkävelylläsi ihailet luontoa ja rakennuksia, etkä tiedä mikä on lastenruokahylly lähikaupassasi. Vauvakuume on kuitenkin tilastojen mukaan yleistä tietyissä ikäryhmissä ja kuten muutkin virukset - varomattomille jopa tarttuvaa!''

 

Niin kertoi meikäläiselle Muksun kampanjasivun vauvakuumemittari. Voit mittauttaa omasi täällä.

Samalta sivulta löytyy Lilyssä mutsiudesta bloggaavien kokemuksia niistä vauvakuumeista. Sieltä löytyy se munkin jonkun-näköinen-mikälie-vauvahinku.

Naurattaa vieläkin toi ensimmäinen lause. Menen tästä nyt vaihtamaan vaippaa tolle mun vauvalle, mikä ei oo mun juttu - mutta kauheen rakas silti.

Peeäs. En ihan oikeesti tiedä missä se meidän koomarketin lastenruokahylly on..  

Kommentit

eppunen

Mulla olikin sitten niin akuutti tilanne, että pitäisi ruveta hommiin. Tuota ei selvästikkään pitäisi tehdä, jos on jo vauva, sillä sitä ei oteta testissä lainkaan huomioon. 

iity-
Puolivahingossa

Hih :D No, sainpahan ainakin hyvät naurut :)

Evis (Vierailija) (Ei varmistettu)

" Satunnaista lämpöilyä

Tiedät, mistä ja miten vauvat tulevat, mutta et halua juuri nyt tietääkään enempää. Vauvakuume tulee jos on tullakseen, ja käsittelet asiaa siinä vaiheessa. Otteesi on realistinen; omaksut ympäristöstäsi juuri sen verran tietoa kuin tarvitset ja suodatat loput pois. Alat ehkä kuitenkin tiedostaa, että raskautta edeltävällä ruokavaliolla on merkitys lapsen tulevaan terveyteen, joten valitset siksi tietoisesti enemmän kasviksia lautasellesi. Tai siksi, että pääset kesäksi bikinikuntoon. "

Joo no, tällä hetkellä kasviksien määrä johtuu kesäkunnosta ;)

iity-
Puolivahingossa

Hahhah :-D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.