Minä täällä hei!

Puolivahingossa

On ollu melkonen ''kiire'' viimeiset pari päivää. Mies oli keskiviikkona leikkauksessa ja pääsi torstaina kotiin mukanaan parin kuukauden nostelu -ja oikeastaan kokonaan toisen käden käyttämiskielto. 
Siispä tällä hetkellä vaihdan jokaisen vaipan, hoidan suurimman osan ruokinnoista, kylvetän, röyhtäytän, kannan, pidän seuraa ja hymytreenejä vauvalle, siivoan, tiskaan, pesen pyykkiä, ajan autoa, vien roskia, haen postia (hups, siellä ne laskut on taas pari päivää ollu), hoidan kauppareissut, raha-asiat,  koiran, ruoanlaiton, muut kodin järjestelyt, itseni ja osan miehenkin jutuista.

Ja ylläpidän vielä blogiakin - huh.

Ainakaan vielä ei tunnu siltä, ettei jaksais. Olo on hyvä ja itseasiassa tosi energinen pitkästä aikaa (hahaa raskausväsymys, selätinpä sut vihdoin!). Käyn tosin sen verran ylikierroksilla, että pyörin yötkin hereillä. Ja tulee huomattua vauvan herätessä, että se ei oo kovin hyvä juttu. Kello on nyttenkin jo yli puolenyön.

Vielä ei ahdistakkaan, vaikka vauvalandiasta tunnin taukoa tuskin vähään aikaan tulee. Ja vaikka ne perhanan nimiäisetkin täytyis suunnitella, järjestää ja kustantaa. Ja mun ja miehen vuosipäivän juhlistaminen. Niin joo, ja se kakkosvaihekin täytyy suorittaa ihan kohta..

Tulikohan mulle nyt kuitenkin se ahdistus?

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Meillä vähän samat meiningit, kun mies toipuu selkäleikkauksesta. Tosin meillä ei ole vauvaa eikä eläimiä, joten aika helpolla pääsen ;) Mutta todennäköisesti miestä harmittaa enemmän kuin minua, ettei pysty mihinkään täysillä osallistumaan, käymään kaupassa, osallistumaan kotitöihin tai ajamaan autoa. Joten, mitä tässä valittamaan, minä sentään olen terve.

MatteVierailija (Ei varmistettu)

Niinh, tervetuloa yh-äidin arkeen!!! ;))
Kaiken AIVAN KAIKKI on tehtävä yksin. Ei ole edes sitä rampaa miestä sängyssä, joka vois ottaa hetkeks vauvan viereen pötköttään ja viihdyttää pikkuista, mut ei..

Vierailija (Ei varmistettu)

Sun miehes saa olla onnellinen tuollaisesta energia pakkauksesta, tasan ei mee onnen lahjat.

iity-
Puolivahingossa

A. Sinivaara Auts, selkäleikkauksesta toipuminen onkin sitten vähän kivuliaampi prosessi. :/ Täällä makoilee onneks olkapääpotilas. Niinpä, harmittaa miehen puolesta, kun nyt menee tästä vauva-ajasta periaatteessa ''hukkaan'' muutama kuukausi, vaikka pystyyhän toisen kanssa kommunikoimaan muutenkin, ku vaan sylikkäin ja vaippaa vaihtaessa. :)

MatteVierailija Niinpä, juurikin eilen laitoin molemmat päikkäreille, että sain tehtyä hommia :) Ajattelin heittää vitsillä tekstiin yksinhuoltaja-arjesta, mutta olisin saattanu suututtaa muutamat tyypit, niin jätin väliin. 

Vierailija Noh, saa nyt nähdä kuinka kauan tätä energiaa riittää :'D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Täällä oli olkapääpotilas kaksi vuotta sitten :) ja se oli kuulemma pahempi kuin selkä...

iity-
Puolivahingossa

Oho - niin no, mistä ihmeestä minä sen tietäisin.. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.