Mutsi lomailee

Puolivahingossa

Jos vaikka vähän mukavempia juttuja tähän väliin, meinaan me päästään miehen kanssa vauvavapaalle! Wuuuu! 

Saatiin mun isältä bonuskortti Viking Linelle ja se patisti meitä lähtemään kahdenkeskiselle ''lomalle''. 
''Niin no, täytyy kattoo kun nyt on noi vierastamiskaudet ja sosemaistelut ja..''

No, hermot on ollu kieltämättä ja todistetusti nyt melko kireällä, niin päätin soitella äitille irtoisko hoitoapua. Se kun nauttii tyypin seurasta ihan kauheesti ja taitaa olla ainoa, jolle oikeesti uskallan jättää hoitoon. Onhan se nyt sentäs pitäny mutkin elossa.
Sillä sattu oleen vapaapäivä samana päivänä, kun lipukkeen viimeinen käyttöpäiväkin on, jes!

Täytyy kyllä myöntää, että on vähän sekavat fiilikset. Puhutaan kuitenkin 24h reissusta, rahatilanne on mikä on ja kun toi vierastaminen.. 
Sit taas toisaalta ihan huippua! Me päästään nauttiin pitkästä aikaa toisistamme ihan täysillä ja voidaan käydä muutakin keskustelua, ku pelkästään ''Annoiksä noi D-tipat jo?''.
Mä pääsen meikkaamaan(!!) ja laittamaan tukkaa (!!), mut niistä äitiyshousuista en taida luopua vieläkään.. 

Ilosta ja pelosta sekavana rustasin pitkät tovit listoja kaikesta mahdollisesta ja äiti tulee jo tänään totuttelemaan varsinaisiin hommiin, joista päällimmäisenä pyörii mielessä nukuttaminen. Riittääköhän kaks A4 kokosta ohjepaperia, jos tekstiä on molemmin puolin?

Ai kauhee, miten siistiä tää on! 
Ja pelottavaa..
Huippua!
Jaiks..

No, eiköhän tästä hyvä tule ja pystytään ehkä parin siiderin jälkeen rentoutuun :) ''Siis HÄH, minne meette? Molemmat vai?''

Kommentit

Evis (Ei varmistettu)

Ihanat ilmeet taas pikkuisella :D

Ja tuohon kuuluu pelon sekaiset tunteet ja ikävä kyllä ne varmaan jatkuu koko reissun ajan, mutta kyllä sitä jossakin vaiheessa uskaltaa jo vähän enempi rentoutuakin :) Vaikkakin todnäk puhelinta koko ajan vilkuillen, että onhan kaikki varmasti hyvin.

Oon kyllä niin kade teiän reissusta, meillä miehen kanssa on pitkä aika ko viimeks ollaan tehty mitään reissua mihinkään ja oikeestaan se viimesinkin pysyttäyty täällä oman paikkakunnan rajojen sisäpuolella. Nyt ko mietin, niin ei olla tehty mitään reissua oikeastaan näitten rajojen ulkopuolelle lukuunottamatta vanhempieni luona käymistä maks 1,5h matkan päässä ja sitä ko hetken jouduttiin asumaan töitteni vuoksi erillään. O.O Pitäisi varmaan kehittää jotain (olettaen, että olisi varaa joskus)!

Nauttikaa toisistanne, rauhasta ja kauniista merimaisemista! <3 :)

iity-
Puolivahingossa

Hihi, joo oli niin mahtavat, et oli pakko laittaa :'D

Uskon, elättelen kuitenkin edes vähän toiveita, että voitais olla jossain vaiheessa vähän rennomminkin :)

Mulla on oikeesti ihan surkee budjetti tässä kuussa, kun mies ei saanu sairaslomarahojaan tässä kuussa ja tolla vanhempainrahalla ei kovin hyvin elä. Silti, tää melko varmasti jää vuoden ainooks reissuks (edes pieneks semmoseks) niin päätin heittää ranttaliks ja varata silti. Joskus voi elää, ku muut oman ikäset ;)

Joo ja yrittäkää tekin päästä jossain vaiheessa edes jonnekin! :) Kiitos<3

Evis (Ei varmistettu)

Oikee asenne neitiseni! ;)

Niin ja se unohtui viimeksi, että kyllä AIVAN VARMASTI nuo ohjeesi riittävät :D Oli niille jo pakko täällä naurahtaa, mutta kunhan itselläsi hyvä ja vapaampi/luottavaisempi fiilis niin sehän se tärkeintä on.

Ja pitää yrittää joku reissu joskus kehittää, tällä hetkellä ikävä kyllä ei voi moisia edes suunnitella ko kaikki vähääkään ylimääränen päätyy jonkun muun tilille ko mein tilille. Kattoo sitten asiaa syksyn tienoilla. Ehkä, ehkä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä tosiaan olet loman tarpeessa kun teet noin yksityiskohtaisia listoja! :D Hyvää matkaa äläkä soita kuin kerran matkalta mutsillesi. Luulen että ihan ehjänä saat mukulasi takaisin matkan jälkeen..!

kiitu (Ei varmistettu)

Aivan mahtava ilme teidän tyypillä &lt;3

Ja rakastan sun listoja :D vitsi, toivottavasti mekin päästään sit joskus miehen kanssa kahdestaan johonkin.. Ehkä kannattaa vielä odotella että meidän oma pikku papu tulee :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.