Onnea on..

Puolivahingossa

.. kun tietää näkevänsä maailman tärkeimmän ihmisen ihan kohta ..

.. kun kotia vahtii karvainen kaveri ..
.. ja kun näkee uuden kotinsa ensimmäistä kertaa.

Onnea on monenlaista muutakin mahtunut tähän päivään. Pieniä hetkiä, kuten hellyydenosoituksia, lemppari biisin soiminen radiossa, parhaan ystävän linkittämä kuva facebookissa, äidin kanssa puhelimessa jutustelu, sisustuksen suunnittelu ja niin edelleen.

Tuleva koti oli parempi, mitä olin odottanut. Muuttopäiväksi sovittiin 1.10 ja sopimukset kirjoitetaan heti, kun uusi verokortti on tipahtanut postiluukusta. Mitään suurempia remppoja ei tarvitse tehdä, mutta pientä hienosäätöä asunto vaatii. En joka kolkasta viitsinyt ottaa kuvia, kunhan ne ''edustavimmat'' nyt edes näkyisi joten kuten. Neliöitä on melko vähän, mutta ne riittää meille ja pohjaratkaisu on oikein mainio.
Mielessäni jo kuvittelen miten kalusteet sijoitetaan, missä babyn kanssa leikitään helistimillä ja kuinka hieno takapihastakin saadaan muutamalla kukkasella.  

Onnellisuusfiilikset on huipussaan, eikä mieltä paina edes maksetut laskut, mihin upposi taas omaisuus. Nyt voi huokasta, meillä on kaikki hyvin eikä asunnosta tartte enää stressata.

Kommentit

19-and-pregnant

ihana masu!!! ja onnea uuteen kotiin nyt jo etukäteen :) voi että pääset sisustamaan ihanaa! onkos pikkusella oma huone vai jakaako vanhempien kanssa?

iity-
Puolivahingossa

Kiitos ja kiitos :) Baby oli kuvaa ottaessa vähän hassusti, niin maha jotenkin näyttää törröttävän.. Arvista päätellen neiti alkaa vihdoin ja viimein laskeutuunkin ja hyvä niin, sitä on jo odotettu. :) 
Yhteinen huone on ja tilaakin onneks oikein hyvin, vaikka kuvissa ei välttämättä siltä näytä..

Kristaliina
Puutalobaby

vautsi, oma pihakin! Se on kyllä babyn kanssa nii-ii-iin parasta, kun pienellä vaivalla pääsee kitinäpäivänäkin ovesta ulkoilmaan vaunupäikkäreille. Ja äiti pääsee nappaamaan luonnon d-vitamiinia (ja kahvia). Tänä kesänä mä olen ainakin 8 kertaa päivässä huokaissut, että "iiiiiiihanaa, kun on oma piha"...

ihana masu ja ihana hauva myös!

iity-
Puolivahingossa

Joo, itseasiassa tärkeimmät kriteerit asuntoa etsiessä oli tilava makuuhuone, olkkari ja vessa. Vaatehuone, piha ja sauna oli sitten niitä melko tärkeitä ja nekin kaikki saatiin (tähän väliin voitontanssi). Vaikka keittiö on tottakai tarpeellinen jne, sen koko oli semmonen mistä pystyn tinkiin, jos noi edeltävät asiat on kunnossa. 
Tähän asti mulla ei edes oo ollu ruokapöytää, mut tonne uuteen kotiin mahtuis sellanenkin ihan pieni kahden tai kolmen tyypin. Ehkä sellasen tulevaisuudessa hankin vauvan tulevia ruokailuja ajatellen.   

Kiitos ja Esteri -rouva kiittelee myös. :)

maffiiii (Ei varmistettu)

vaiks kuin kivan näkönen toi kämppä!

iity-
Puolivahingossa

Niin on! Oltiin miehen kanssa, ku lapset karkkikaupassa kun avattiin ulko-ovi ja tuli kyllä heti sellanen kotoisa fiilis :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.