Peukalo keskellä kämmentä

Puolivahingossa

Oon vihdoin ja viimein löytäny oman raskausoireeni.
Musta on meinaan tullu ihan mummomainen. Sen lisäks, että oon viime viikot täytelly ristikoita (apua), oon alottanu uutena harrastuksena virkkaamisen. Siis minä, jonka käsityötaidot on nollilla ja jonka hermot palaa loppuun heti, kun joku juttu ei onnistu ekalla kerralla. 

Kaikki lähti siitä, että kiertelin kaupoissa kuukausia etsien kivoja koreja, minne sulloa kaikkee turhaa romua. Koreja löyty, mutta ne oli ulkonäöltään aika laimeita ja hinnaltaan jotain ihan muuta. Eli ei mikään hirveen kiva yhtälö.
Kaveri vinkkas itetehdyistä koreista ja kuinka ollakkaan, olinkin jo kangaskaupassa ostamassa mattokangasta ja puikkoa. 

Siinä sitten keskiviikkona supisteluja odotellen, puikon kanssa tuskaillen ja manaillen taistelin tyhmyyttäni ja tottelemattomia sormiani vastaan - ohjeen kun piti olla helppo alle viisi vuotiaallekkin ja kaveri oli sen kädestä pitäen opettanut. Onhan se nyt tietysti, kun yhden korin on saanu valmiiksi.

Koska tunnearvo on nyt itsetehdylle korille suurempi, en raaskinut heittää sinne niitä turhia romuja (mitkä joutaisi roskiin) - vaan siitä tuli vauvalle sukkakori. 
TADAA!


Ottakaa huomioon ne mun ''kädenlahjat'' ja se, että tää on nyt se kuuluisa koevedos.. Lupaan, että seuraavista tulee hienompia. 
Sen verran mukavaa ajanvietettä korin tekeminen oli, että uhkasin sisustaa kodin joka nurkan eri värisillä ja -kokoisilla koreilla. 

Ja ettei raskaus-/mammablogia sivuutettaisi kokonaan, kerronpa kokeneeni vihdoin ja viimein ne oikeat supistukset (mistä facebookissa jo päivittelin). Supistukset tuntu enemmänkin epämukavilta, kuin kivuliailta ja niitä tuli suht. tiuhaan tahtiin noin kolmen tunnin verran keskiviikkoiltana. Harmikseni satuin oleen kaverilla ja kello läheni uhkaavasti puolta yötä, niin pakkohan siinä oli kotiin sitten lähteä ja automatkalla supistukset loppu.

Olin niin pettyny, kunnes tänään niitä alko tuleen taas, tällä kertaa kivuliaampina. Ohi meni nekin muutamassa tunnissa, mutta nyt uskaltaa taas elätellä toivoa, ettei tarvis välttämättä odottaa tiistain käynnistykseen asti. 

Jos vaikka mun kroppa alkais nyt vasta oleen valmis ja pääsisin taas eteneen täysin sen ehdoilla?

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

No hitsi, ei oo kyllä peukalo keskellä kämmentä, kun tuollaisen sait tehtyä! Hiano!

...ja tsemppiä odotukseen (ihan kirjaimellisesti odotukseen), kohta, kohta! Ihan jo innolla odottelen, että millainen pikkutyyppi sieltä on tulossa :)

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Voi että, koitahan kestää. Tulee niin elävästi mieleen se oma tuskainen odotus. Hirveesti kaikkia alkukantaisia voimia synnytykseen sitten, kun sen aika koittaa!! Ilokaasu rules ;D!

Niin ja jos aika käy oikein pitkäksi voisit laittaa ohjeet siitä miten teit ton hienon korin!

iity-
Puolivahingossa

Oon kyllä varma, että moni 5vee tyyppi sais hienommat korit tehtyä :'D

Kiitos! Niinpä, jaiks :) 

Kristaliina
Puutalobaby

pakko vielä heittää komppauskommetti tuohon Nonariinan kommenttiin: ilokaasua - suosittelen! heti ovelta kun sellaista huhuilet, niin johan menee aika laitoksella rattoisammin :)

...siitä häviää ajantaju siis - mikä on vaan hyvä :D

iity-
Puolivahingossa

Nonariina luolanaisen voimavaroja etsien ja hyvin mielin eteenpäin siis!

Voisin yrittää laittaa ohjeita (mitkä ei oikeesti oo vaikeet, mun pää vaan on), täytyy vaan googlettaa ensin noita oikeita sanoja silmukoista sun muista, mulla kun ei oikeesti oo hajuakaan niistä 'virallisista' nimistä.. :D

maffiiii (Ei varmistettu)

oho! mä oon ylpee sust :D

iity-
Puolivahingossa

Ilokaasua en oo lyöny vielä lukkoon, kun monella aiheuttanu sitä huonoa oloa. Päätin miettiä asiaa sitten kun se on ajankohtasta. :)

maffiiii kiitos, niin minäkin ;)

Papyli Suosittelen oikeesti! :) Jes, kiva saada näin paljon virtuaalitukea, kiitos paljon! 

Elina U.
Lentoaskeleita

Vautsi mikä kori! Minulla oli käsityö huonoin todistuksen numeroista yläasteella ja olen todellakin peukalo keskellä kämmentä, mutta nyt tuli heti sellainen olo että olisi itsekin pakko kokeilla jos se peukalo taipuisi sittenkin. :)

Toivottavastu nämä supistukset alkaisi jo tehdä tehtäväänsä, tsemppiä!!

iity-
Puolivahingossa

Oon ihan varma, että sullakin taipuu, kun mullakin. :D

Sitä toivotaan täälläkin, kiitos! Neuvolassa sanottiin tänään, että supistelujen ansiosta baby on vähän edes lähteny laskeutuun eli ei ne supistukset huonoa ainakaan tee. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

mun mielestä toi kori on aivan mahtava! laita ihmeessä ohjetta :) multa taipuu kaikenlaiset ompelemiset tosi hyvin, mutta kutomisessa ja virkkaamisessa oon täys tumpelo, niin jospa mäkin sitten osaisin tommosen? :D ois nimittäin niille koreille tarvetta!

ja voimia synnytykseen!

iity-
Puolivahingossa

No mikä ettei, tulinkin just sopivasti kangaskaupasta neljän rullan kera :) Yritän saada aikaseks jonkun näköset (= oman näköset) ohjeet.

Kiitos paljon!

MirvaK

Ihana kori. Tahtoo kanssa. Ohjetta???

Ja ilokaasu. Mun pieni syntyi 12.9. ja koko synnytys meni pelkällä ilokaasulla (joka oli IIIIISO yllätys). Edellisissä oli puudutteet. Kuitenkin tuo sopi minulle erinomaisesti, siis ilokaasu. Muista pyytää kunnon tehot siihen heti. Monet kätilöt aloittavat turhan mietona sen. Aikaisemmilla kerroilla ilokaasu tuntui ihan turhalta kun oli niin mietona. Nyt turrutti pään ja selän. Kaksi tuntia avautumista tuntui vain 10 minuutilta. :D

iity-
Puolivahingossa

Oolrait. :)

Oon niiden ohjeiden tekemisen alottanu jo, lupaan tehdä loppuun huomenna. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.