Tästä ei tule ruokablogia

Ladataan...
Puolivahingossa

Musta ja kuiva karjalanpaisti á la Iitu.

Jotta onnistuisit tässä;

- Esikypsennä lihoja vähän kauemmin pannulla, kuin normaalisti
- Kaada lihat, eri kokoluokkaa olevat sipulit ja pienen pienet porkkanat vuokaan
- Pelkän hanaveden lisäämisen sijaan kiehauta paistopannulla vettä + kokonainen lihaliemikuutio. (Äiti käyttää siitä kuutiosta muuten aina puolikkaita, mä en ymmärrä kuinka paljon sitä kuuluu käyttää eri ruokiin, mistä syystä viskelen kokonaisia ja irvistelen sitten ruokapöydässä.) Kaada vesi vuokaan, niin että lihat peittyy.
- Lisää pippurit ja laakerinlehdet. Niitäkin vähän enemmän, kuin ohjeessa sanotaan.
- Muistat tässä vaiheessa, että unohdit laittaa suolaa. Vain päällimmäiset lihat maustuu ja suolapurkista lorahtaa tälläkin kerralla liikaa.
- Katsele uunin lasin takana kuinka vesi haihtuu jo tunnin päästä ja lihat alkaa mustua, vaikka paistoaika on kolme tuntia.
- Kiroile ja aja Hesburgeriin. 

Share
Ladataan...

Kommentit

HelloAochi

Ha! Meinasin just tänään bloggata samasta aiheesta, kun laitoin pannariin vahingossa täysjyvähauhoja ja se jäi sisältä ihan raa'aksi vaikka päältä oli ihan liian rapea. Maistuu ehkä vähän pizzapohjalle. En silti pääse Heseen, kun toi beibi on vieläkin kuumeessa. Nutellaa ja banaania reilusti päälle minimoi irvistykset.

iity-
Puolivahingossa

Hyvä tietää etten oo ainut keittiömokailija :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi ei! Mutta kyllä se keittotaito siitä vielä kehittyy..

Tuli vaan mieleen kommentoida, että tiedäthän että toki voit lisätä sitä nestettä lisää kesken kypsennyksen, jos tuntuu että paisti kuivuu? Hitusen paistoaikaa siitä pitenee, kun lisätty neste lämpenee uunissa, mutta ei tarvitse turhaan heittää hyviä lihoja hukkaan.

iity-
Puolivahingossa

Nojoo, harvemmin näin pahoja kömmähdyksiä tulee onneks. :)

Kävi mielessä joo, mut oli sen verran mustia jo siinä tunnin jälkeen, että päätin luovuttaa kokonaan..

Vierailija (Ei varmistettu)

Pelkän otsikon nähdessäni ajattelin että "nonii ja nyt tulee joku typerä gourmee resepti tähän perään ja kuvia jostain hienoista annoksista niinku joka blogissa blaaaah..." mutta olikin onneksi jotain ihan muuta :D Ihanan virkistävää että tämmösiäkin joku jakaa :D

iity-
Puolivahingossa

Hah, no hyvä että tykkäsit :D 

Hannah90 (Ei varmistettu)

Sitä nestettä vaikka ihan vettä voi lisätä sinne astiaan välillä :) ja sekoittaa pohjalla olevia pinnalle. :)

Siellä oliki joku jo tästä sanonu :)

Kommentoi

Ladataan...