Teille on postia

Puolivahingossa

Jes, tänään se tuli - äitiyspakkaus! Olin hirmu tyytyväinen kuoseihin, materiaaleihin, neppareihin ja no, oikeastaan ihan kaikkeen. Kestovaipat tuskin on se meidän juttu, mutta onhan nekin hyvä olla valmiina, jos vaikka joku yö vaipat on loppunu kesken. 
Pakkausta hakiessani kävin hakemassa ISON paketin närästyslääkkeitä (tähän kohtaan sydän) ja kyselin Bio Oilista, mutta sitä ei meidän apteekissa ole ainakaan vielä.
Psst.. Iso kiitos vielä kultahillokala:lle tuosta Bio Oilin suosittelemisesta.

Tällä viikolla pitäisi jaksaa mm.
- Hymyillä neuvolassa
- käydä jossain lääkärissä - enkä muista missä
- tanssia tai ainakin yrittää tanssia raskaan musiikin tahtiin pitkätukkaisten miesten soittaessa lavalla, pitäen ''öriöriöri'' - ääntä
- saada pitsinen tuubitoppi edes jotenkin päälle
- näyttää edes jotenkin hyvältä tuubitopissa
- ajaa 5 tuntia edestakas rippijuhlien takia
- myöhästyä rippijuhlista
- antaa jokaisen mummon ja mummojen ystävien kosketella mahaa ja arvailla sukupuolta
- olla pakkosyötettävänä, kun et ole muka lihonut tarpeeksi
- kertoa syitä miksi miehelläsi on pitkä tukka
- kuunnella pikkusiskon hölmöjä kysymyksiä tisseistä (kyselyvaihe) ja vastata niihin viiden tunnin automatkan ajan
- miettiä milloin pääsee nukkumaan
ja sitä rataa... Huh. Saatan nukkua koko ensi viikon :)

Te viisaat HUOM! Mitä tehdä suht. pienellä budjetilla 10-vuotiaan tytön kanssa, joka tulee kyläilemään viikoksi maalta kaupunkiin meidän luo? Terv. Neuvoton.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Bio Oilia voi tilatakin esim. täältä: http://www.thebeautybooth.com/SkinCare/BioOil/tabid/1184/List/0/Category... Tuote tulee briteistä ilman postikuluja tuolla 125 ml maksaa 15,60 €, kun esim Yliopistonapteekki vetää hintaa 60 ml pullosta 12,30 eli melkein tuplahintaa.

Coffee to go

Te viisaat HUOM! Mitä tehdä suht. pienellä budjetilla 10-vuotiaan tytön kanssa, joka tulee kyläilemään viikoksi maalta kaupunkiin meidän luo?

Askarrella jotain, käydä katsomassa "nähtävyyksiä" - en tiedä millaisessa kaupungissa elät mutta Tampereella näyttäisin Hämeenpuiston ja Keskustorin jne. Ehkä huipennuksena voisi olla joku leffa teatterissa tai vuokrataan illaksi?

iity-
Puolivahingossa

callette: Kiitoksia hyvistä vinkeistä :) Jotain vähän 'isommille' tarkotettuja askarteluohjeita voisin selailla netistä ja kysellä tutulta tarhantädiltä. Turussa asutaan, harmi vaan ettei museot ja tämmöiset taida olla tytön mieleen. Toki olen miettinyt voisiko toteuttaa jonkun reissun paatilla, miehen mukaan sellaisiakin järjestetään. Pelkkä bussilla torille meno ja jätskien syöntikin saattais jo piristää. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Turun linnaan - ehdottomasti! :)
10 vuotiaan mielikuvituksen kun antaa siellä leijua ja ottaa muutaman prinsessakuvan muistoksi niin ei voi olla tylsä päivä! :)

iity-
Puolivahingossa

Vierailija: Hups, unohdin kokonaan vastata tähän. Oon todella avuton, kun yritän ulkomailta jotain tilailla, niin taidan vaan tyytyä näihin Suomen  apteekkeihin :( Pääasia nyt kuitenkin, että sain eilen putellin ostettua - vaikka jouduinkin muutaman kilometrin enemmän ajamaan, kun ei tuossa paikallisessa sitä ollut. :)

Vierailija: Turun linnakin on sen verran museo, etten usko neitiä kiinnostavan :/ Kiitos silti kommentista ja yrittämisestä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.