Ladataan...
Puolivahingossa

Olen muutaman päivän ihmetellyt omia tunteitani, jotka ovat raskaana täysin ''normaaleja'' ja ne kuuluvat asiaan. Raivarit pienistä asioista ja äkilliset itkukohtaukset siedän vielä suht. hyvin ja onneksi myös mieheni antaa ne anteeksi. Mutta sitten on tämä jatkuva yksinäisyyden tunne, mitä en käsitä.

Olen monta viikkoa merkannut punaisella tussilla kaikenlaisia menoja jokaiselle päivälle ja näen monia ystäviäni päivittäin, mutta silti koen koko ajan olevani täysin yksin. Mieleni tekee itkeä, jos tiedän meneväni kotiin edes tunniksi ilman seuraa tai joku meno peruuntuu. 

Raskasta tämä on eniten sen takia, että olen aina tottunut olemaan yksin ja nauttinut siitä. En ole koskaan kuvitellut itseäni avoliittoon, mutta nyt se tuntuu olevan pakollista oman henkisen terveyteni takia. Raskasta myös sen takia, etten keksi keinoja millä tätä ''oiretta'' voisi vähentää.

Noh, ehkä huomenna rohkaistun ja olen koko illan yksin, kun mies lähtee juhlimaan ystävänsä synttäreitä. Ehkä huomenna pääsen jopa katsomaan rästissä olevat sarjat telkkarista ja mietin mitä kaikkea voin ostaa maha-asukille kuultuani sukupuolen aamulla ultrassa.. :)

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Puolivahingossa

Jos vaikka pitkästä aikaa taas tähän aiheeseen, minkä takia blogia aloin pitämään.
Eli päätin listata osan tarvikkeista (enimmäkseen vaatepuoli), mitä on kerääntynyt vaatehuoneen nurkkiin jo tässä vaiheessa. Ihan kaikkea en viitsinyt kuvata, varsinkaan painavia kolmipyöräisiä matkarattaita, mitkä sain kovalla vaivalla kasaan ilman riks-raks-poks ääniä. Suurin osa tavaroista on käytettyjä, tässä vaiheessa rahaa kerätään niihin kalliimpiin hankintoihin, mitkä on ihan ''pakko'' ostaa  uutena mm. kunnon vaunut talveksi. Tottakai kylpyammeet sun muut on hommaamatta vielä, mutta onpahan nyt edes jotain valmiina, ettei iske paniikki loppuraskauden aikana :)

Rakastuin näihin newbie vaatteisiin aivan täysin. Ne kaikki on löytynyt KappAhl:ista hyvään hintaan. Ylhäällä olevasta nyytistä en ole ihan varma onko se tarkoitettu pyyhkeeksi vai vaan viltiksi, mutta itse ainakin käytän vastasyntyneellä pyyhkeenä. Ruskea puku on eri kaupasta ja sen 'merkki' näyttää olevan baby boom.

Kaikennäköisiä ja -kokoisia käytettyjä bodyja jne. Viime jouluna mummolasta saatuja, joista osasta tein koirille talvivaatteita. Onneksi iso kassillinen jäi yli.

Britax-merkkinen turvakaukalo, joka on tähän mennessä ollut parhain löytö kirpparilta. Voitteko kuvitella; ei mitään vikaa ja hintaa oli alle 10e?

Päätin nyt tämänkin laittaa, vaikkei nämä mitään elintärkeitä varusteita olekkaan ja kuvakin on heilahtanut.  Vaukirja-kerhon Kirja sinusta, mitä olen täyttänyt jo innoissani sekä Prinssi ja Prinsessa satu. Tulikin mieleen, että täytyy lopettaa tilaus tuohon kirjakerhoon, ystävällä on ollut huonoja kokemuksia. Parit lelutkin oli ihan pakko jo ostaa (mulla on niin huono selkäranka näissä asioissa).

Siinä nyt oli varmaan ne 'tärkeimmät'. Jos joku päivä satun ottamaan matkarattaat pois vaatehuoneesta, laitan niistä kuvan erikseen. Ja lupaan nyt, etten enää tätä tahtia kirjoittele, tuntuu vaan, että olis niin paljon kerrottavaa ja oon niin innoissani tästä koko sivustosta. 

Sen verran vielä, että 27. päivä on rakenneultra, missä toivottavasti selviää onko masussa Nea Linnea vai Otto Oliver ja 4D ultra on 16.5. Laskettua aikaakaan en ole vielä maininnut, se on 5.9. 
Miehen kanssa tunnusteltiin liikkeitä eilen illalla ja kyllä, ne ei oo ollu vaan mun pään sisällä! Jes meidän vauva liikkuu! Olin jo kauhusta kankeana valmiina soittamaan neuvolaan huomenna, jos niitä ei olisi tuntunut.
Nyt laitan pakastepizzan uuniin hyvällä omallatunnolla, kun kokkasin lohipastaa äipälle ja veljelle eilen ja kutsuin ne kylään. Eihän joka päivä tarvitse olla niin reipas, eihän? 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Puolivahingossa

Päätin esitellä sivuroolit tässä blogissa omaavat koiruuteni. Jälleen pahoittelen kuvien laatua ja koirien (varsinkin Esterin) yhteistyöhalua kuvia ottaessa. 

Karvainen pitkäaikainen ystäväni tuli minulle kodinvaihtajana vajaat kaksi vuotta sitten. En ole täysin varma sen iästä, mutta viiden vuoden paikkeilla mennään. Rouva on kiinanharjakoiran ja toyterrierin sekoitus.  
Kuten ylempänä olevassa kuvassa näkyy, on sen maha aika pyöreässä kunnossa ja olen muutaman yön verran nukkunut ns. puoliunta odottaen pentujen syntymistä.   Jos olen tiineyspäivät laskenut oikein, sen laskettuaika on huomenna. ''Pennutusta'' (inhottava sana) olin suunnitellut muutaman vuoden sisälle, mutta silmä kerkesi välttämään minuutiksi viime juoksujen aikaan ja tässä tulos. Shame on me..
Esteri on ollut vierellä, kun olen itkenyt milloin minkäkin takia, enkä vaihtaisi sitä mihinkään. Haukkumisenkin annan anteeksi ainakin toistaiseksi, kun oma vauva on vielä mahassa :)

Vähemmän karvallinen ystäväni Pena on paperiton kiinanharjakoira ja ikää on vähän päälle vuosi. Penan ikä oli syy, miksi halusin pentujen tekemistä odottaa. En ole herraa vielä trimmannut, joten naama- ja rintakarvoitukselle saa vapaasti naurahdella :) Penan kanssa on vielä paljon treenaamista ulkona ja vieraiden ihmisten lähellä, mutta päivä kerrallaan. Vauvan tulon myötä joudun herran ainakin väliaikaisesti sijoittamaan äidilleni, mistä tulee rankkaa itselleni ainakin.

Share

Pages