Ladataan...
Puolivahingossa

Pikku blogipaussista huolimatta kotona ollaan edelleen aamutakki päällä (tai no, mahaa se ei peitä), eikä baby ole syntymästään suuremmin vihjaillut . Öykkäri ei ole laskeutunut vieläkään ja laskettuaika ''kummittelee'' jo alle viikon sisällä. Jännitystä ilmassa on lievästi, intoa sitäkin enemmän. Tulis jo!

Yritän saada edes pieniä hommia kotona tehtyä, vaikka mielelläni viettäisin jokaisen tunnin peiton alla maaten. Päivät on pelkkää odottamista tällä hetkellä.

Ajattelin tähän viikkoon asti pakkaavani sairaalakassin vasta h-hetkellä, mutta onneksi tulin toisiin ajatuksiin. Äkkilähdön, pelon ja/tai kovan kivun iskiessä olisin varmasti unohtanut 75% tarvikkeista, jotka odottelee kassissa tällä hetkellä. Niiden pakkaamiseen meni valehtelematta ainakin tunti - tosin myönnän, että joukosta löytyy niitä turhaakin turhempia turhakkeita.
Tämän lisäksi neuvolakorttiin on kirjattu ylös muutama toive liittyen synnytykseen, sen mukana tulleeseen taskuun on jemmattu listoja muistettavista asioista (mm. laskut ja niiden eräpäivät), koska en luota pääni täydelliseen toimintaan babylandiaan saavuttuani ja se listojen kirjottelu nappaa tällä hetkellä enemmän, ku tiskaaminen.  

Joka tapauksessa sairaalaan lähtee mukaan:

- Omat vaatteet eli extra väljät collegehousut, pari paitaa ja alusvaatteita
- Liivinsuojat äitiyspakkauksesta
- Vauvalle body, sukkahousut, ohut myssy, sukat, käsiin laitettavat ''sukat'', suht. paksu ulkopuku ja suht. paksu myssy
- Särky- ja närästyslääkkeitä kaiken varalta, vaikka sairaalastakin niitä saa
- Huulirasva, korvatulpat ja rintakumit
- Vauvan syntymä ja saamme vauvan -oppaat
- Deodorantti, perusrasva, kertakäyttöisiä hammasharjoja, ponnari ja käsirasva
- Shampoopusseja + hoitoaine (säästetty hiusväripakkauksista, vie vähemmän tilaa)

Kuvasta puuttuu:
- Imetysliivit
- Kamera, puhelin
- Rahapussi ja neuvolakortti
- Avaimet autoon, kotiin ja äitille koiran viemistä varten
- Eväät, mitkä odottelee jääkaapissa 
- Aamutakki
- Mies ja turvakaukalo, jonka mies tuo kotiutumisvaiheessa

Unohtuikohan nyt mainita jotain.. Niistä puuttuvista tavaroista saa antaa vinkkiä, jos jotain ihan ehdottomuuksia on jäänyt pois laskuista :)
Tässä vielä kuvaa uudestaan ja uudestaan viikatuista 0-1 kk:n ikäisen vaatteista, jotka odottelee kirjahyllyssä omistajaansa;

Anteeks näiden kuvien laatu (jos sitä voi sellaseks nyt kutsua edes), luonnonvalo ei imartele tähän aikaan vuorokaudesta, salamaa en halua käyttää, enkä saanu revittyä itteeni sängystä ylös aiemmin.. 

Ladataan...

Ladataan...
Puolivahingossa

Eiliset baby showerit juhlittu, kämpästä raivattu ilmapallot ja serpentiinit pois, lahjoista kiitetty, tarjottavat ruoat syöty ja yli jääneet kuohuviinit + alkoholittomat boolit kaadettu viemäriin. 

Stressitaso oli huipussaan aamusta iltaan ja mielessä pyöri mm. seuraavat kysymykset:
''Kerkeenkö peseen lattiat?'' 
''Miks mä jumitan taas koneella, kun pitäis siivota?''
''Taivunko vielä ajeleen sääret?''
''Miks täällä on vaan yks patonki?''
''Olikohan tää varmasti alkoholitonta?''
''Viihtyyköhän kaikki?''
''Mihin mä laitan noi sata vaippaa?''
''Muistinkohan kiittää kaikkia?''

Nyt todellakin aion vaan ja pelkästään maata päivästä toiseen ja täytellä ristikoita, jos neuvolakäyntejä ei lasketa. Tästä pitää huolen myös paketissa oleva varvas, jonka onnistuin murjomaan tänään kunnolla poikki. Tiedä sitten palaako tunto koskaan takaisin, päivystyksessä ei osattu tehdä muuta kuin teippaukset.

Onneks on edes suklaata.

Ps. Tunti ennen varvasepisodia koira onnistui vahingossa tassulla huitasemaan muutaman raskausarven auki. Voi sitä kirosanojen määrää, mikä tänään on ryöpynny mun suusta ulos. Toivottavasti muilla on ollu vähän parempi tuuri.

Ladataan...

Ladataan...
Puolivahingossa

On niin monta asiaa liittyen raskauteen, lapsiin ja kaikkeen tähän, etten millään pystyisi keksimään kaikkea itse. Onneksi on olemassa Ananas ja Kookos -palsta, mistä ihan rehellisesti varastin tämän idean.

Eli kyse on siis isyyspakkauksesta (vm. 2012), jonka tuleva äiti voi rakentaa tulevalle isälle. Ilmeisesti pakettiin kuuluu laatikon tms. huolellinen koristelu ja sen täyttäminen kaikella vauva-aiheisella roinalla.

Meillä homma meni vähän erilailla. Ajatus muistui mieleeni vasta eilen ja tottakai pahimpaan aikaan, kun piti hoitaa ruoka- ja juomapuoli kuntoon baby showereita (Tänään! Miksi, oi miksi en ole siivoamassa?) varten ja siinä sivussa yrittää muistaa miljoona muuta asiaa. 
Näin tarkemmin ajateltuna olisin voinut toki panostaa edes sen verran enemmän, että olisin kahteen kertaan miettinyt juoko mies viskiä ja miten aikakausilehti liittyy puklukoneeseen. Roinat sulloin 60 senttiä maksavaan paperikassiin ja bravo! Olen ylpeä itsestäni.

Vauvanvaatteita/pulloja/tutteja en halunnut ostaa, koska niitä on jo iso läjä ja ne tuskin olisivat tulevaa isää ilahduttaneet mitenkään erityisesti. Tiedelehti ja kokis pistivät sen sijaan hymyilyttämään, koska ne on miehen lemppareita ja itse nauraa räkätin pakettiin kuuluneiden Juha Vuorisen kirjojen parissa koko eilisen illan (Minkä olisin voinut viettää siivoillen näin tarkemmin ajateltuna..). Kassiin sujahti myös minikokoinen viskipullo ja 10kpl sikareita, jotka voi nauttia vaikkapa varpajaisilla kavereiden kesken, meidän maatessa vielä synnärillä. 

 

Ladataan...

Pages