Ladataan...
Pupulandia

 

On kivaa seurailla lahjakkaiden tuttujen tekemisiä ja nyt bongasin uuden projektin, joka saattaisi kiinnostaa teitäkin. Hel Looks -katumuotisivuston äiti Liisa Jokinen muutti San Franciscoon ja ähes 10 vuotta toiminnassa ollut Hel Looks jäänee muuton myötä tauolle, mutta eipä hätää, sillä Liisa on jo laittanut hihat heilumaan toisella puolen maapalloa. Hän on nimittäin omassa blogissaan jo julkaissut omassa blogissaan liudan San Franciscossa ikuistamiaan persoonallisia tyylejä ja lisää on kuulemma luvassa. Tekeillä on tällä hetkellä ihan virallinen SF Looks -sivusto, joten jos erikoisemmat tyylit ja persoonalliset katumuotikuvat kiinnostavat, niin stay tuned! Varsinaista sivustoa odotellessa, käykää kurkkaamassa San Franciscossa bongattuja tyylejä Liisan blogista. :)

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pupulandia

 

Valokuvaaja Nadi Hammouda on räpsinyt minusta kuvia muutaman kerran aiemminkin ja tuntuu, että siitä on muodostunut jo jonkinlainen tapa, että kokeilemme yhdessä kaikenlaisia uusia juttuja. Kun olin blogissa julistanut leikkauttavani hiukseni lyhyemmiksi, Nadi huikkasi minulle välittömästi, että haluaa sitten kuvata uuden ilmeeni, kun tukka on leikattu. Lupasin, että näin tapahtuu ja nyt sitten pari viikkoa sitten kipitin Nadin studiolle uusissa kutreissani kuulemaan, mitä kuvaaja olisi tällä kertaa pääni menoksi keksinyt. Aiemmilla kerroilla olemme kuvanneet pääasiassa kotonani, mutta nyt päätettiin ottaa kuvat studiossa - kauniin kesäpäivän luonnonvaloa tosin hyödyntäen.

 

 

Raahasin mukanani studiolle Ikea-kassillisen vaatteita, hattuja ja kaikkea mahdollista, mitä voisimme kuvia ottaessa hyödyntää. Kuten usein, kävi loppujen lopuksi niin, että kuvia tuli otettua lähinnä siinä yksinkertaisessa trikoomekossa, jossa paikalle saavuin. Nadilla on yleensä aina jo valmiina jokin visio, mitä lähdetään hakemaan, kun alamme kuvata, mutta usein ideat tarkentuvat tai muuttuvat sitten fiiliksen ja tilanteen mukaan kuvaussession aikana. Tällä kertaa oli ajatuksena ottaa yksinkertaisia mustavalkoisia potrettikuvia hiukset suorina ja sitten tehdä ehkä vielä jotain muuta kiharretun tukan kanssa. Kiharakuvia laitan jakoon vähän myöhemmin, mutta tässä ovat nämä suoran tukan kera napatut otokset.

 

 

Meillä on Nadin kanssa hauska suhde - kahden vahvan persoonan kuvaushetket ovat usein vähän sellaista lempeää ja leikkimielistä väittelyä täynnä. Kuluneen vuoden aikana välillemme on kuitenkin syntynyt ystävyys ja luottamus. Olemme löytäneet mielestäni aika hyvän balanssin: minä uskallan vähän heittäytyä normaalia itseäni vapautuneemmin erilaisiin Nadin visioihin mukaan ja hän taas kunnioittaa minun näkemyksiäni kuvaustilanteessa. Varmaan koskaan ei ole kuvaushetki sujunut niin smoothisti kuin tällä kertaa. Kaipa alamme tuntea toisemme jo aika hyvin. :)

 

Translation: Black and white portraits of me by photographer Nadi Hammouda

 

 

Photos: Nadi Hammouda / Nadi Photography

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pupulandia

 

Minulla ei tänä kesänä ole varsinaista kesälomaa lainkaan, mutta olen tällä viikolla ollut vähän lomatunnelmissa ja ottanut bloggailunkin suhteen iisimmin. Poikaystävä jäi kesälomalle, joten olen halunnut nautiskella vapaapäivistä yhdessä. Eli tämän ja ensi viikon ajan luvassa on hiukan rennompaa postaustahtia - ja kukapa sitä jaksaisikaan noin upealla säällä kököttää sisällä tietokonetta tuijottaen. Alkuviikko kului mökillä bikineissä ja ilman meikkiä, mutta nyt olen taas palannut sivistyksen pariin. Asut tosin tässä helteessä ovat pääasiassa sitä bikinilinjaa myös. :) Sattui kyllä mahtavasti, että näitä rennompia päiviä saadaan viettää tällaisissa säissä.

 

 

Viime päiviä olen siis viettänyt auringosta nauttien, yatzya pelaillen ja kirjaa lukien sekä tietysti tuoreita marjoja napostellen. Eilen suuntasimme merenrantaan kallioille nauttimaan kauniista säästä ja tänään olisi tarkoitus ottaa nokka kohti Suomenlinnaa. Eilen hipsuttelin ilta-auringossa näissä kamppeissa, joissa on sopivasti lomafiilistä: farkkushortsit, valkoinen toppi, varvassandaalit ja aurinkolasit. Vaatteiden alta pilkottivat bikinit ja kainalossa keikkui rantakassi, johon mahtuu näppärästi rantapyyhkeen lisäksi vähän kaikkea mahdollista: pelikortit, yatzy-nopat, kirja, aurinkovoidetta, vesipullo sekä muuta tuikitarpeellista.

 

 

Sample-shortsit sain jo viime syksynä Cubukselta, mutta säitä niiden käyttämiseen ei kyllä ennen heinäkuuta ole juuri ollut. Olen vähän arkaillut kesäshortsien lyhyttä mittaa, mutta eilen paahtavassa helteessä totesin, että nyt jos koskaan on oikea hetki niille. Meikkiä en ole jaksanut koko viikolla laittaa lainkaan, koska hiki veisi sen kuitenkin mennessään. Eilen sipaisin ennen kuvien ottamista poskille ja huulille huiskauksen punaa, mutta siinäpä se. :)

Millaisiin vetimiin tykkäätte itse tällaisella superhelteellä pukeutua mieluiten, jos uikkaria ja bikinejä ei lasketa? 

 

Translation: It's been amazingly warm in Helsinki for the past week and I must admit the comfort is my priority at the moment when it comes to style. Yesterday I was heading to the beach in this comfy and easygoing look.

 

Toppi H&M, farkkushortsit Cubus (sample / saatu blogin kautta), bikinit Victoria's Secret, rantakassi Stadium (saatu blogin kautta), varvassandaalit Ipanema (saatu blogin kautta), aurinkolasit Urban Outfitters, huulipuna Diego Dalla Palma (sävy 55)

 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pupulandia

 

Terkkuja mökkitunnelmista! Meidän Festivaali lähestyy ja Pupulandiassa suoritettu lippuarvonta on nyt saatu päätökseen. :) Oli mahtavaa huomata, että lukijoiden joukossa oli monta ennakkoluulotonta, jotka olivat innolla lähdössä kuulemaan itselleen entuudestaan tuntematonta kokoonpanoa, mutta yhtä kivaa oli havaita, että siellä ruutujen toisella puolen moni tunsi sekä festarit, Efterklangin että Tatun jo ennen tätä kisaa. Onnetar on nyt puhunut ja onnekkaat voittajat arvottu. Tällä kertaa upealle, ainutlaatuiselle keikalle pääsevät ystävänsä kanssa nauttimaan seuraavat kommentoijat:

 

Silpu:

Kävin Meidän festareilla ensi kerran viime kesänä ja tänä vuonna on päästävä uudelleen. Meidän metsän ainutkertainen ja taianomainen tunnelma vetää puoleensa magneetin lailla. Halkeaisin onnesta, jos voitto osuisi kohdalle!

 

Elinay:

Onnellisna, mut rahatonna asumma ensimmäistä kuukautta yhdessä ystävän kanssa. Jos voittaisin liput, veisin rakkaan kotitoverin Meidän festivaaliin, sillä pimeät kesäyöt, musiikki ja kreisi koritus olis mitä parhain tapa hemmotella häntä.

 

Käykäähän tsekkailemassa sähköpostinne, niin saadaan palkinnot toimitettua eteenpäin mahdollisimman pian! :) Ja jos ei tällä kertaa arvonnassa tärpännyt, niin monille Meidän Festivaalin huikeille keikoille on varmasti vielä lippuja myynnissä.

 

Kuva: COMPANY (Aamu Song & Johan Olin)

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pupulandia

 

Koska reissussa tuli räpsittyä kuvia sen verran paljon, päätin jakaa vielä nämä viimeisetkin Prahan matkakuvat ihan omana kuvapostauksenaan. Olen reissukuvaajana sellainen, että usein kameran muistikortille tallentuu pääasiassa hassuja tai kiinnostavia pieniä yksityiskohtia, joten sellaisia on nytkin luvassa. Istukaa siis mukavasti tuoleihinne ja hypätkää virtuaaliselle minimatkalle Prahaan. :)

 

Translation: Photo memories from my trip to beautiful Prague a few weeks ago. :)

 

 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Share
Ladataan...

Pages