Ladataan...
Pupulandia

 

Minulle on muodostunut jo vähän tavaksi aina uuden sesongin kynnyksellä kurkistella inspismielessä, millainen mallisto ranskalaismerkki Sessùnilta on uuteen kauteen tulossa - enkä ole tainnut joutua pettymään kertaakaan. Vaikka Sessùnia ei myydä Suomessa enkä vieraile merkin putiikissa kuin ehkä maksimissaan kerran vuodessa (yleensä Berliinissä), saan aina lookbook-kuvista jotain kivaa uutta ajatusta ja inspiraatiota tyyliasioissa. Sessùn ei petä koskaan, sillä taas syksyn kuvat herättivät heti ihastusta ja tyyli-ideoita!

Pinnalla jyräävän 70-luvun vaikutteet näkyvät Sessùnin syysmallistossa myös: murrettuja, maanläheisiä värejä ja hipahtavan boheemia fiilistä. Jotenkin tästä mallistosta tulee mieleen kuin Annie Hallin tyyli olisi päivitetty vuoteen 2015. :) Sessùnin tavaramerkiksi muodostuneet tyttömäiset mekot ja söpöt printtikuosit loistavat nyt poissaolollaan ja sen sijaan mallisto on täynnä androgyynejä housuasuja ja hauskoja shortsityylejä pienellä naisellisella twistillä, tietysti. Näitä kuvia katsellessa syttyi jo pieni syksyn odotus sisuskaluihin, mutta nautitaan nyt tästä loppukesästä ensin ja toivotaan, että säät ovat vielä mahdollisimman kesäiset elokuussa. :)

Translation: I love the modern Annie Hall vibes of the Sessùn AW15 collection! Looking at these pics almost makes me want autumn to come already but I can wait, so please let the summer still continue until the end of August.

 

 

Photos: Sessùn Automne-Hiver 2015 collection

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pupulandia

 

Monesta viime aikojen musiikkilöydöstä käy kiittäminen erinomaisella musiikkimaulla varustettua pikkuveljeäni. Taas hiljattain hän huikkasi minulle brittilaulajattaresta nimeltä Rae Morris, jonka kappaleeseen Skin ihastuin heti ensikuulemalla. Mimmi on julkaissut esikoisalbuminsa "Unguarded" tänä vuonna ja vaikka levy ei kokonaisuutena herättänyt sen suurempia tunteita, löysin sieltä useamman hyvän kappaleen. Levyn avausraita Skin kyllä on omasta mielestäni albumin helmi. :) Todella kaunis ja hieno kappale - suosittelen!

Oli pakko liittää mukaan myös live-versio kyseisestä kappaleesta, koska se on aivan huikaisevan upea myös. :)

 

Translation: Thanks to my little brother for this great find - British singer-songwriter Rae Morris. The singer published her debut album this year and there is one especially great song on the album called Skin. I warmly recommend - just beautiful!

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pupulandia

 

Jos maailmassa olisi olemassa jokin rauhan ja rakkauden puolesta taisteleva (ja ehkä vähän kukkahörhöilyä harrastava) armeija, voisi heidän univormunsa näyttää kutakuinkin tältä kuin minun asuni joitakin päiviä sitten Roomassa. Löysin alkukesästä Tukholmasta & Other Storiesin alennusmyynneistä hauskan kukkahameen ja -puseron pilkkahinnalla ja ostin molemmat - ja nyt puin ne yhdessä päälleni. Samanaikaisesti puettuna parivaljakko näyttää itse asiassa vähän siltä kuin kyseessä voisi olla yhtenäinen mekko.

Tästä lookista tulee minulle jotenkin lapsuus mieleen, sillä muistan minulla olleen joskus pienenä tällaisia hame-paita-settejä, jotka olivat samaa väriä tai kuosia. :) Aikuisiällä tällainen tuplasetti samaa kuosia on ensimmäiseni, ja tämä kokonaisuus osuu kyllä taas sinne tyylini tyttömäisempään osastoon. Taitaa olla niin, että loma-Jenni ja kesä-Jenni on tyylillisesti paljon tyttömäisempi kuin arki-Jenni tai vaikkapa talvi-Jenni. :D Huomaatteko muut omassa pukeutumisessanne tällaisia piirteitä, että tyyli vaihtelee sesongeittain?

 

 

Aiheesta viidenteen... Oliko teistä joku eilen Meillä on unelma -mielenosoituksessa? Kävin itse Helsingin Kansalaistorilla osoittamassa tukeani asialle illan aikana ja oli kyllä hienoa huomata, miten suuren väkijoukon asia oli saanut liikkeelle. Täytyy nostaa hattua kaikille paikan päälle saapuneille sekä ennen kaikkea ihmisille, jotka onnistuivat järjestämään suuren tapahtuman ihan muutamassa päivässä nollabudjetilla. Eilen illalla tuli tuolla torilla fiilis, että tätä on lähimmäisenrakkaus. :)

Translation: If there was an army for peace and love (and a little bit of flowers too) their uniform might look like mine a few days ago in Rome. I found a cute floral shirt and skirt from & Other Stories sale in Stockholm earlier this summer and came up with an idea to put them on together. I like the combination but I guess the uniform feeling might be stronger with another set of clothes because a matching a skirt and a shirt easily looks just like a dress. But hey, it still is the uniform for the peace & love supporting flowers freaks. ;)

 

Hame & paita // skirt & shirt & Other Stories, sandaalit // sandals Zara, laukku // bag Väska*, aurinkolasit // sunglasses Monki

* saatu blogin kautta / gifted

 

Photos: Pupulandia

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pupulandia

 

Okei, viimeisimmät neonpinkit ja glitterillä höystetyt Barbie-kynnet herättivät kanssaihmisissä sekä ihastusta että kauhistusta - ilokseni kuitenkin pääasiassa ensin mainittua. Päätin kuitenkin nyt kirkuvan pinkin jälkeen valita hyppysiini jotain vähän hillitympää, kun eilen oli kynsihuollon aika. Näin Italiassa eräällä vanhemmalla rouvalla niin kauniit oikein syvän viininpunaiset kynnet, että siitä lähtien tiesin haluavani itselleni jotain samansuuntaista. Tästä on tainnut jo muutamana vuonna tulla jokin perinne, että heinäkuussa vaihdan kesäiset neonvärit ja pastellit syksyisempään viininpunaiseen, koska muistelen, että olen ainakin kahtena vuonna tätä ennen tehnyt saman tempun. 

Tällä kertaa kynnet geelattiin kahdella eri tummanpunaisella, joista tuli yhdessä sellainen täydellinen punaviinin sävy. Pieneksi twistiksi laitettiin kummankin käden etusormeen ja nimettömään ohuen ohuella kultalankateipillä tuollaiset sirot koristeet. Ja minä suorastaan rakastan näitä! Mitäs tykkäätte muut? :)

Translation: I just love these new nails of mine, burgundy with a twist of gold. :)

 

Geelikynnet minulle sponsoroi Bio Sculpture.

 

 

Photos: Jenni Rotonen / Pupulandia

Share
Ladataan...

Pages