Ladataan...
Pupulandia

 

Hei ihmiset! Keksin vähän spontaanisti eilen, että menen tänään Siivouspäivänä tuonne Eteläisen ja Pohjoisen Hesperiankadun väliseen puistikkoon Töölössä (sinne jonnekin keskivaiheille) myymään kirppiskamojani. Jos siis kiinnostaa tulla penkomaan kaappieni aarteita, niin olen paikalla suunnilleen klo 11-14. :) Tervetuloa Töölöön! 

PS. Näin Siivouspäivän hengessä vielä sellainen tietoisku, että jos sinulla lojuu nurkissa ylimääräisiä miestenvaatteita, niin niitä voi lahjoittaa suureen tarpeeseen Paavalinkirkolla 11.9. mennessä. Vastaanottokeskuksissa tarvitaan kipeästi lämpimiä miestenvaatteita syksyn lähestyessä. Lisäinfoa löytyy tästä FB-tapahtumasta. :)

 

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pupulandia

 

Huomasin tuossa äskettäin, että yhdet asukuvat ovat unohtuneet arkistojen kätköihin tuolta elokuun alkupuolelta, joten laitetaanpa ne jakoon nyt. :) Nämä kuvat napattiin Kööpenhaminassa kuun alussa, hotelli Babetten hurmaavassa viherkäytävässä, jollaisen haluaisin hetipaikalla myös itselleni. Vähän kuin kasvihuone tuollaisessa vanhassa upeassa, korkeassa käytävätilassa. Laittaisin tuonne tuolin, istuisin lukemaan ja antaisin sielun levätä. 

Itse asussa ei sinänsä ole mitään kovin ihmeellistä, paitsi se, että se on ehkä maailmankaikkeuden mukavin. Tosin matkustaessa vaihtaisin ehkä kengät matalampiin. Joka tapauksessa nuo liehulahkeiset culottes-housut, jotka näyttävät kyllä tietyistä kulmista erehdyttävästi hameelta, ovat vain universumin mukavin vaate: eivät purista, eivätkä kiristä ja tuo pehmeä liehuva kangas tuntuu taivaallisen hyvältä ihoa vasten. Muotijumalille kiitos culottes-housuista - paras trendi aikoihin.

Translation: I'm completely in love with culottes pants. I like the way they look, but most of all I love the way they feel! So incredibly comfortable. :) Thank you fashion gods for this trend. :D

 

Paita // shirt Samuji, culottes Lindex*, kengät // shoes Emmi Malmström*

* saatu blogin kautta / gifted

 

Photos: Vesa Silver

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pupulandia

 

Taas on luvassa musiikkivinkkaus sarjassamme "hassua etten ole löytänyt tätä aiemmin?" Olen kuullut Angus & Julia Stonesta lukemattomat kerrat, mutta olen jotenkin onnistunut sivuuttamaan kaksikon tyystin. Ehkä olen joskus muinoin kuunnellut jonkun kappaleen, joka ei ole niin sytyttänyt ja ajatellut, ettei ole minun juttuni. Mutta kun kyläilin eilen kaverin luona, taustalla soi niin mukavan kuuloinen levy, josta oli ihan pakko kysäistä, että mitäs tämä mahtaa olla. No arvaatte varmaan. :)

Kun kuuntelin Angus & Julia Stonen viime vuonna ilmestynyttä levyä sitten kotona uudemman kerran ihan keskittyen totesin, ettei kaksikon musiikki vieläkään herätä minussa mitään suunnattoman suuria tunteita, mutta aika mukavaa musiikkia tämä kyllä on ja ainakin illallisen ja jutustelun taustalla se toimi paremmin kuin hyvin. Kuuntelin uteliaisuuttani muutaman vanhemmankin hittibiisin ja ymmärsin kyllä heti, miksi en ole aiemmin innostunut. Jotenkin osa sisarusduon biiseistä on vain meikäläisen makuun liian "lässyjä". :D Mutta tässä uusimmalla levyllä ei lässyilty ainakaan ärsytykseksi asti, joten olen valmis antamaan parivaljakolle uuden mahdollisuuden. Ehkä tämä on juuri niitä levyjä, jotka hiipivät suosioon pikkuhiljaa, kun antaa sille vain riittävästi kuunteluita. 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pupulandia

 

Nyt on kyllä saavutettu some-elämässä aivan uusi virstanpylväs! Kiitos Kuriolle, joka listasi meikäläisen snäppitileineen 101 suuren suomalaisen snäppääjän joukkoon. :D Olen nyt snäppäillyt aktiivisemmin ehkä noin 1,5 kuukauden ajan ja hurahtanut siihen hommaan aivan täysin. Tykkään ihan älyttömästi sovelluksen rennosta, spontaanista, aidosta ja hauskasta meiningistä, joka ei ole liian harkittua tai viimeisteltyä.

Snäpissä kiinnostavat nimenomaan persoonat, tarinat ja ajatukset, spontaanit tilanteet, hauskat läpät, arkiset hulluttelut ja rehelliset avautumiset. Satunnaiset maisemavideot tai kuvat ruoka-annoksista eivät välttämättä toimi snäppeinä, vaikka ne voivatkin toimia Instagramissa. Meikäläisen neuvo kiinnostavan snäppisisällön luomiseen onkin, että laita itsesi aidosti likoon! On ollut tämän vajaan parin kuukauden aikana hauska huomata, kuinka kynnys esimerkiksi videosisällön tuottamiseen on laskenut aivan hurjasti. Esiinnyn snäppitililläni lähes päivittäin meikittä, hölisen niitä näitä, tilitän maailman mitättömimpiä juttuja ja olen ennen kaikkea juuri se aito tyyppi, joka täällä blogin takana luuraa. 

Minulle itselleni koukuttavinta Snapchatissa on juuri ollut kiinnostavien ja hauskojen seurattavien löytäminen. Voin kuvitella, ettei sovelluksen idea ehkä aukene, jos ei ole onnistunut löytämään sellaisia seurattavia, joiden juttuihin voisi kiintyä.Minun suosikkiseurattavani höpöttävät rohkeasti kameralle ja keksivät jatkuvasti luovia tapoja käyttää palvelua. Snäppäys oikeastaan on vähän kuin vloggausta mikrotasolla, kun yksi video voi kestää vain 10 sekuntia. En oikein koskaan ole (vielä) päässyt sisälle vlogi-skeneen, mutta snäppäyksen kautta olen saanut välähdyksen siitä, miksi ihmiset ovat niin innoissaan vlogeista.

Kurion eilisessä listauksessa on monia kiinnostavia snäppinimiä, mutta suurin osa meikäläisen suosikeista on julkimoiden sijaan ihan tavallisia tyyppejä. Ajattelin laittaa siis hyvän kiertoon ja jakaa muutamat omat suosikkini, jotta tekin saisitte parempaa snäppiseurattavaa. ;) Kertauksen vuoksi vielä, että minua voi siis seurata nimellä @jennipupulandia. :)

 

 

@mieskettu

Snäppilemppareitteni ykkönen on jo liki legendaarista mainetta niin somepiireissä kuin oikeassakin elämässä nauttiva Konsta Kettunen eli @monsieursatan (instagram), joka löytyy Snapchatista nimellä @mieskettu. Ihanan hullu tyyppi opetti minut snäppäämään ja sai minut omalla tilillään koukuttumaan sovellukseen alun alkujaan. Aivan hemmetisti kiharaa punaista tukkaa, naurua, hassuja juttuja ja vauhdikasta meininkiä. Tätä on karisma, ystävät.

 

@pajupurovuo

Ihana taskuvenus Paju saattaa olla joillekin jo tuttu bloginsa ja insta-tilinsä kautta. Paitsi että Pajulla on niin söpö naama, että sitä voisi ihan ilokseen katsella vain päivät pitkät, mimmin jutut, avautumiset ja hölmöilyt naurattavat aina. Kertakaikkiaan hurmaava nainen! Pajun snäpit ovat myös yleensä visuaalisesti poikkeuksellisen kivan näköisiä.

 

 

@arman.alizad

No Arman lienee kaikille tuttu jo entuudestaan sekä telkkarista että aktiivisesta some-elämästä, mutta myös herran tuore snäppitili on seuraamisen arvoista kamaa. Parasta Armanin snäpissä on hänen fantastinen julkisuudenkipeä ja Hollywoodia ihannoiva alter egonsa Shakke, jonka elämää ja mietteitä saamme iloksemme seurata videoiden kautta usein.

 

@minnihei

Yksi minulle uusi some-lemppari Snapchatin puolella on sympaattinen Minni, jonka elämästä löytyy upeaa arjen dramatiikkaa joka päivälle. Arvostan Minnin rehellisiä tilityksiä lapsiarjen pyörityksestä sekä eritoten sitä, että hän omisti jossain vaiheessa lukemattomia snäppejä muun muassa nenässään olevalle ruvelle. :D Lapsiperheen arkista sähellystä hauskalla otteella, väsyneenäkin lumoavan kaunis äiti ja visuaalisesti kivannäköistä sisältöä.

 

 

@pesojoonas

Täällä blogin puolellakin joskus viime talvena vilahtanut ystäväni Joonas on ottanut haltuun myös Snapchatin ja heti ryminällä aloittanut muun muassa filosofisen elämänhallintakurssin, jota voi seurata erissä iltaisin snäppitilin kautta. :D Joonas on kuin tehty kameran eteen sekä juttujensa että naamansa puolesta - suosittelen. Mahtava tyyppi sekä somessa että oikeassa elämässä.

 

Kuvat napattu suositeltavien Instagram-profiileista. :)

Share
Ladataan...

Pages