Ladataan...
Pupulandia

 

Iik! Nyt on koittanut se hetki, kun saan julkistaa teille Pupulandian uuden osoitteen! Blogi päivittyy siis tästä eteenpäin osoitteessa:

HTTP://WWW.PUPULANDIA.FI

 

Klikkailkaahan siis itsenne hetimiten sinne ja kertokaa, mitä tykkäätte uusista sivuista! :)

 

Photo: Nadi Hammouda

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pupulandia

 

Täällä puuhataan hiki hatussa uusia nettisivuja, joiden on siis määrä aueta yleisölle vielä tällä viikolla. :) Niin jännittävää! Infoan teitä sitten kaikesta, kun tuo h-hetki koittaa. Blogi on siis ehkä nyt näinä päivinä hiukan hiljaisena ja kommentteihin vastailukin hitusen laahaa jäljessä eli pahoitteluni. Toivottavasti pääsen normaaliin rytmiin pian! Haluaisin jakaa tähän päivään ihanan biisin, joka saattaa monille olla jo tuttukin ja jota itse viime viikolla fiilistelin Snapchatin puolella, mutta en ole tainnut sitä koskaan blogissa erikseen vinkata. Ikirakkauteni The Nationalin edelliseltä levyltä löytyy nimittäin sellainen helmi, joka sopii näihin syyspäiviin paremmin kuin nenä päähän. Tämän kauniimpaa ei ehkä ole. <3

Translation: One of the most beautiful songs ever made. :)

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pupulandia

 

Bongasin Dazed Digitalin sivuilta todella kiinnostavan artikkelin H&M:n uudesta mainoksesta. Oli H&M:stä sitten mitä mieltä hyvänsä, tämä mainosvideo on kyllä ihan mainoksena minusta aika kiinnostava ja rajoja rikkova. Tällaista uutta ajattelua lisää koko muotimaailmaan, kiitos! Enkä nyt siis puhu varsinaisesta loppuun lisätystä mainosviestistä, vaan sisällöstä ennen sitä. :)

Translation: An interesting new ad by H&M. I'd like to see more of this in the fashion world, please.

 

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Pupulandia

 

En tule koskaan

katumaan sinua

tai toivomaan, ettemme olisi koskaan tavanneet,

koska eräänä hetkenä elämässäni

olit tismalleen sitä,

mitä tarvitsin.

 

 

 

Photo: Jenni Rotonen / Pupulandia

Share
Ladataan...

Pages