Jumala puhui iPodin kautta

Purrella

"Vanhempani olivat poissa viikonlopun", kirjoitti Keri Lynn, "ja ajoin kotiin ystävän luota myöhään illalla. Ajelin pieniä teitä, jotka ovat joskus vähän mutkikkaita, mutta pääsin lopulta Elbow Roadille, kadulle, jossa, surullista kyllä, on kuollut monia ihmisiä sen vuoksi, että he ajavat mutkissa liian lujaa.

Myönnän, että olin vähän omissa ajatuksissani, ja kun käännyin mutkasta, josta tie on saanut nimensä, ajoin siihen vähän liian rajusti. En ollut huomannut nopeuttani, ennen kuin iPodini alkoi soittaa laulua "Real Gone" Disneyn elokuvasta Autot. Laulussa puhutaan vauhdin hidastamisesta ennen kuin rysähtää, ja kun lauloin mukana tarttuvaa melodiaa, tajusin, että siinä oli neuvo, jota minun pitäisi välittömästi noudattaa.

Katsoin nopeusmittaria ja vähensin vauhtia pykälän (tai 10 pykälää). Kun katsoin taas tielle, näin kuorma-auton tulevan kovaa vauhtia minua kohti toisella puolen tietä. Auton kuorma oli liian suuri, ja se pysyi hädin tuskin omalla puolellaan. Hivuttauduin oikealle antaakseni sille enemmän tilaa, mutta tien reuna oli epätasainen ja jyrkkä." Kuorma-auto ohitti Keri Lynnin, mutta hän ei ollut vielä selvillä vesillä.

"Heti kun kuulin oikean puoleisen pyörän osuvan soralle, tiesin, ettei tämä päättyisi hyvin", Keri jatkoi. "Ohjauspyörä tärisi holtittomasti, ja ennen kuin sain siitä jälleen otteen tasannuttaakseni tärinän, auto heilahti rajusti vasemmalle, toiselle puolen tietä. Muutamassa sekunnissa autoni kaarsi nokka edellä vasemmanpuoleiseen ojaan, pomppasi ojasta tielle ja jostakin syystä pysähtyi äkisiti.

Astuin autosta vahingoittumattomana, jolloin näin valtavan puhelinpylvään aivan lähellä edessäni. Kuka tietää, millaista vahinkoa olisi voinut aiheutua, ellen olisi hidastanut vauhtia? Ja kuka olisi arvannut, että Jumala puhuu iPodin kautta?

Lähde: Bill Hybels: Voimallinen kuiskaus - Jumala puhuu, uskallatko vastata? 2010: Päivä osakeyhtiö.

Kuvat: www.sxc.hu

Share

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.