Hirveät silikonit

Jos minun pitäisi nimetä yksi asia, jossa olen todella huono, sanoisin sen olevan kaikenlaisten liimamassojen annostelu ja käsittely. Sotkin aiemmin kylpyhuoneen seinät, hyllyt ja itseni Masa-liimamassalla, ja nyt oli vuorossa sama homma sanitettiisilikonin kanssa. Se on siis sitä töhnää, jolla saumataan ne kohdat, jossa hylly kohtaa seinän. Lykkäsin tehtävää mahdollisimman pitkään, mutta kun vietimme ensimmäisen yön kotona, silikonit oli pakko laittaa, jotta voisimme käyttää suihkua.

Silikonituubissa annetaan ohjeeksi suojata pinnat saumojen ympäriltä teipillä ja massan puristamisen jälkeen tasoittaa saumat saippuan kanssa. Ylimääräinen silikoni poistetaan pinnoilta heti tämän jälkeen mekaanisesti. Ostin myös silikonin tasoittamiseen tarkoitetun pyöristetyn lastan, jolla saumat voi tasoittaa ilman saippuaa pelkän veden avulla.

Ehkä Strömsössä. Minun käsittelyssäni silikonia tuli saumoihin aivan liikaa. Kun tasoitin saumoja, tahmasin silikonilla jälleen sekä seinät, hyllyt että itseni. Jouduin korjaamaan saumoja teippien poistamisen jälkeen saippuan avulla, minkä seurauksena jouduin tekemään rajat uudelleen sormin ja kynsin. Ostamaani lastaa en voinut käyttää oikeastaan lainkaan, sillä se teki saumasta liian leveän. Samalla kulutin rullallisen vessapaperia seinien ja hyllyjen putsaamiseen "mekaanisesti".

Saumat tuli tehtyä. Ne ovat ihan OK, mutta ensi kerralla joku toinen saa tehdä homman. Enkä laita niistä yhtään lähikuvaa tänne.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

voin kertoa että et ole yksin. vihaan silikoonia,massoja, kaikkea siihen kategoriaan meneviä. vihaan meidän silikonisaumoja, jotka olen itse tehnyt. tyhmä minä. oisi pitäny jättää toisille :D

Kimmo T

No hyvä ;) Tein saumat viimeksikin itse, mutten muista, että se olisi ollut näin hankalaa. Silloin jälki oli mielestäni ihan hyvää. En oikein tiedä mitä näissä muutamassa vuodessa on tapahtunut...

Mindeka
Ma-material Girl

Wau!

Kävin mielestäni ihan vähän aikaa sitten katsomassa, miten projektinne etenee, mutta sehän on edistynyt val-ta-vas-ti! Onnittelut! Kylpyhuone ja wc näyttävät ihanan freesiltä ja mökin terassia jäin ihastelemaan pidemmäksikin aikaa.

Olen nyt jo kateellinen teille! Minäkin tahdon jonkun "pikkuprojektin" :)

Kimmo T

No onhan tämä homma todella ottanut aikamoisen loikan, jos vertaa tilanteeseen vaikkapa kuukausi sitten. Ja kiitokset onnitteluista ja kehuista ;) Vielä kun saisi muun asunnon asumiskuntoon ja keittiön valmiiksi... Projekti vaan ei taida juurikaan edetä lomien aikana.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.