Puuseppä kävi kylässä

Viime viikkoina keittiön odotus on muodostunut lähes sietämättömäksi. Rouva T huokailee päivittäin, mitä kaikkea hän aikoo kokkailla heti, kun se on vaan mahdollista. Tämä sitku-hetki alkaa olla jo aika lähellä, ja tällä viikolla saimme vihdoin puusepänkin aloittamaan asennushommansa. Ne alkoivat ruokakomerosta.

Sain oman osuuteni tehtyä jo pari viikkoa sitten. Vanhojen maalien poistaminen komeron pariovista kuumailmapuhaltimella, siklillä ja hiomapaperilla oli hyvin työlästä, kuten kirjoittelin jo aiemmin (Ks. Laiska töitään latelee). Maalaus oli kuitenkin mukavaa ja nopeaa hommaa, ja hyvin tehtyjen pohjatöiden ansiosta lopputulos näyttää erittäin hyvältä.

Tilasimme siis ruokakomeroon hyllyt puusepältä, ja hän kävi asentamassa ne paikoilleen alkuviikosta. Nyt saamme komeron käyttöön, joten pääsen vihdoin jatkamaan olohuoneeseen kasattujen pahvilaatikkopinojen purkamista.

Keittiö alkaa rakentua alla olevassa kuvassa olevan laatikoston ympärille. Se on Rouva T:n löytö antiikkiliikkeestä, ja aiemmin se on palvellut arkkitehtitoimistoa. Puuseppä irrotti käynnillään laatikoston kansilevyn ja sokkelin ja asensi siihen samanlaiset jalat, jotka tulevat myös allaskaappiin.

Kaapistot ja puusepältä tilaamamme allaskaappi kannattaa asentaa vasta, kun tiskipöydän taso on saapunut, yhtäaikaa tason asennuksen kanssa. Sain perjantaina viestin Hackmanilta, että taso on lähtenyt Kiitolinjan matkaan. Toiveissamme olisi, että taso saapuisi jo ensi tiistaina. Nyt odottelemme Kiitolinjan yhteydenottoa maanantaina.

Kommentit

kamagra (Ei varmistettu) http://pillsedweb.com/

Greetings! Very helpful advice in this particular article!
It's the little changes that produce the most significant changes.

Thanks a lot for sharing!

where to buy lamisil at terbinafine 250 mg tinea versicolor <a href="http://pirografia.org/terbinafine-order-online-buy-generic-lamisil" rel="nofollow"></a> terbinafine order online buy generic lamisil lamisil generic effectiveness <a href="http://pirografia.org/buy-lamisil-online-no-prescription-where-to-buy-la... rel="nofollow"></a> buy lamisil online no prescription where to buy lamisil tablet cheap buy terbinafine online uk <a href="http://hakuhale.net/lamisil-buy-no-prescription-buy-terbinafine-online-n... rel="nofollow"></a> lamisil buy no prescription buy terbinafine online no prescription does lamisil have generic <a href="http://hakuhale.net/buy-generic-lamisil-tablets-how-to-buy-lamisil-terbi... rel="nofollow"></a> buy generic lamisil tablets how to buy lamisil terbinafine tablets how much does generic lamisil cost prescription drug terbinafine

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.