Viimeinen juttu siitä WC:n seinästä

Enpä olisi uskonut, että toisen asuntomme WC:n seinästä riittää näin paljon kirjoitettavaa. Aihe on kyllä oikeastaan niin tylsä, että kurkistetaan ensin viereiseen kylpyhuoneeseen.

Kuten näkyy, myös tämä kylpyhuone alkaa valmistua. Saumausaine-episodi päättyi onnellisesti: väärän värinen laasti poistettiin viime viikonloppuna seinäkaakeleiden väleistä, ja alkuviikosta seinät ja lattia oli jo saumattu uudelleen.

Lattiaan valitsimme Pukkilan mustan kuusikulmaisen laatan, joka saumattiin vaaleanharmaalla. Omassa kylpyhuoneessamme seinät tehtiin Tikkurilan Luja-menetelmällä, mutta tähän kylpyhuoneeseen valitsimme urakan mukaiset 20 cm x 20 cm -kokoiset puhtaanvalkoiset laatat, jotka saumattiin puhtaanvalkoisella. Hyvältä nekin näyttävät.

Suihku on Il Bagno Alessi by Oras. Kuivauspatteri on sama Rej Designin malli, joka on myös omassa kylpyhuoneessamme. Palataan näihin asioihin sitten, kun huone on valmistunut lopullisesti.

Takaisin WC:n puolelle (ks. Farssi ei päättynytkään): Projektipäällikkö siis lopulta totesi minulle, että "emme me sitten varmaan voi teiltä mitään periä siitä seinästä". Olen samaa mieltä, ja on hyvä, että viisi kuukautta kestänyt vatvominen on nyt saatu sovittua.

Tämä paljon puhuttanut seinä oli vihdoin tänään rakennettu, joten toivon tämän olevan viimeinen juttu, jossa enää koskaan joudun mainitsemaan mitään asiasta.

On tässä näemmä silti vielä oltava tarkkana. Kun näytin yllä olevaa kuvaa Rouva T:lle, hän luki lattiaan kirjoitetun tekstin "Laatoittaessa viemärin ympärille jätettävä 1 cm tilaa!" No mutta sepä kiva pikku knoppitieto. Tälle seinälle ei nimittäin tule laattoja - ei ole koskaan pitänyt tullakaan.

Kommentit

Anna Karhubear

Ou nou! Toivotaan, että tarina jatkuu ilman suurempia yllätyskäänteitä... Kiva tuo teidän lattialaatta!

Kimmo T

Kiitos! Juu ei tässä mitään hämminkiä ollut. Putkimies, joka oli asentanut viemäriputken, oli kirjoittanut kyseisen ohjeen lattiaan. Pintatöiden tekijöille oli kuitenkin selvää, että seiniin ei tule laattoja.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.