Ehdolla!

Puutalobaby

Heheeeeeei saavuttivat ne päivän iloiset uutiset tiensä tänne sängynpohjallekin:

Sen Aussie Blog Awards -gaalan ehdokkaat vuosimallia 2014 on juuri tänään julkistettu... ...ja jee, siellähän sitä ollaan ehdolla, ja peräti kahdessa kategoriassa - iiik, jee ja jännää!

Voi hitsi, että tällainen ilahduttaa mieltä tänne peiton alle!
(alkaa nimittäin jo vähän tämä makaaminen ahistaa; jalat puutuu ja päätä särkee, phuuh...)

Mutta sit joskus olen ehkä taas jalkeilla, ja toivottavasti pääsen tuonne gaalaankin ja taas vaikka näin:

Viime vuonna pussailtiin punaisella matolla (oho ei tuossa olekaan mattoa).

Tsihihi vaikka yritin tässä bloggauksessa ehdotella tuomaristolle "sotkuiset raskaanaolevat puutaloasukkaat" -äänestyskategoriaa (hitsi että oltais oltu vahvoilla), vinkki ei jostain syystä mennyt toteutukseen asti. MUTTA löytyihän sieltä luokka "Aussome and Unique", jonne puutalobabylandia sitten pääsi ehdolle. Auts, miten kova kategoria tuo muuten on - mukana mm. oma lemppariblogini, aina yhtä ihana Kaikki mitä rakastin...

Mutta mutta mutta:
"Aussome and Unique" -kategorian voiton päättää tuomaristo, mutta sitten siellä se toinenkin luokka, jossa Puutalobaby on ehdolla: Readers' Choice!!!! Ja juu: saa äänestää!!!! :) Lukijoiden äänet siis ratkaisevat tuon luokan voiton!

Äänestämään pääsee täällä.

Kaikkien meitä (hehe - no ei vaan kaikkien ketävaan) äänestäneiden kesken arvotaan luksusristeily (arvo 600 e) ja Aussien hiustenhemmottelupaketti. Ja pssst. ainakin viime vuonna tuolla oli yllärinä arvottu gaalalippujakin (gaala 11.4.) ja viime vuonna kävi niin kivasti, että useampikin Puutalobabya äänestänyt oli päässyt sinne mukaan bileisiin meidän kanssa jännittämään!

Aivan huippua päästä taas tällaiseen hommaan mukaan - tulee niii-iiiin iso ilo pelkästään siitä ajatuksesta, että omia löpinöitä jossain tuolla luetaan. Ja tykätään niin paljon, että blogi nostetaan ihan vuoden parhaiden blogien joukkoon ehdolle. Vau. Etenkin kun täällä silmäpussimonsterina jalat ristissä makaa, niin tuo ajatus vaan niin... ...oh <3 <3 <3

Mutta joo: ihania olette, jos äänestätte Puutalobabya!
...ja ihania olette muutenkin, vaikka äänestäisittekin jotain toista :)

Viime vuonna tuli voitto Newcomer-sarjassa; ja tämä giganttiskokoinen matkalippu käytettiinkin osana sitä meidän Thaimaan-matkaa, eli oli niii-iiin mahtava palkinto kyllä! (oih, ja kuvassa tirppa yks vee)

Aussie Blog Awards 2014 -sivusto täällä: http://www.lily.fi/aussie
...ja linkki suoraan äänestykseen kas tässä näin: http://www.lily.fi/aussie/?post_type=blogit&vote&p=648

Kommentit

Leluteekin Emilia (Ei varmistettu) http://leluteekki.wordpress.com

Mahtavaa! Nyt vain voitto kotiin, vauva maailmaan ja gaalaan!

Kristaliina
Puutalobaby

Jee, kiitos! ...ja tämä kaikki kun vielä tapahtuisi mahdollisimman hyvällä aikataululla, niin tästähän voisi tulla vielä aivan huippukevät! :)

EevaE (Ei varmistettu)

Jee! Sä olet kyllä todellakin ansainnut paikkasi tuohon "aussome and unique" -kategoriaan!

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos! :)

Mä muuten joskus oon näitä eri yleisiä blogimäärittelykategorioita naureskellut, että miksi ihmeessä muuten lifestyle on aina sellaista kauniinharmonista elämäntapaa...? Onhan niitä elämäntapoja yhtä paljon kuin on eläjiäkin. Kyllä tää perus-lapsiperhe-elokin kyllä aikamoista laifstailia on :D

Kun multa on kysytty, että millainen blogi se Puutalobaby on, mä oon joskus sanonut huvikseni, että se on sellainen elämäntyylittömyysblogi. Mutta kyllä tuo "Aussome and Unique":kin tietysti aika hyvältä kuulostaa :)

EevaE (Ei varmistettu)

Niin totta!

Sun blogista ei kyllä mitenkään päin saa tyylitöntä! Teidän perheellähän on ihan selkeä oma tyyli ja meininki :). Vaikka ruuhkavuodet ovat puskeneet todenteolla päälle eikä blogien lukemiseen jää juurikaan aikaa, niin tänne on pakko päästä edes kerran viikossa. Saan vaan niin miljoona kertaa enemmän energiaa sun hyvinkirjoitetuista ja hauskoista elämänmakuisista jutuista kun yhdestäkään harmonisesta kuvasta. Sitäpaitsi on huikean ihanaa, että universumissa joskus selkeästi toisilleen oikeat tyypit kohtaavat ja saavat yhdessä aikaan vielä jotain huikeampaa :). Te ootte mun idoliperhe ;) . Ai niin, kiitos vielä niistä kirjoista! Niitä on luettu tosi paljon :)

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos, ihanasti sanottu!

...ja samoin meillä luettu hurjasti sitä "Meille tulee vauva" -kirjaa; vaihtaminen kannattaa! :)

eelmou (Ei varmistettu)

Pyh ja pöh, oisin teitä äänestänyt mut ilmeisesti tuo kaavake syrjii ulkosuomalaisia kun meidän Brittiläinen postinumero ei kelpaa. Palataan asiaan kun on enemmän energiaa tapella koneiden kanssa!

Kristaliina
Puutalobaby

No pöh, mitä ulkosuomalaissyrjintää! Hmm voiskohan sinne heittää vaan jonkun 00010-postinumeron; kyllä ne varmaan ottaa kuitenkin meilitse ensimmäisen yhteyden, jos voitat...?

..ja iso kiitos kuitenkin "henkisestä äänestä" ja yrittämisestä, vaikka ei onnistunutkaan! :)

A.-K. (Ei varmistettu)

Täten ennustan, että Seela tulee mukaan gaalaan vielä vatsassasi! Sitten tietysti tuplavoitat, vietät ihanan illan ja lopuksi käynnistyy synnytys, jonka myötä maailmaan tupsahtaa se kaikkein paras palkinto. &lt;3 en muista sun la:ta, mutta voisko olla noilla tienoin? Vaikkei välttämättä tämän hetkisen perusteella ole ihan kaikkein todennäköisintä, että noille viikoille kestätte, olishan se mukava että pikkuinen sais sinne asti rauhassa kasvaa!

Kristaliina
Puutalobaby

Oi, toivottavasti oot hyvä ennustamaan - tuollainen kyllä kelpaisi! :)

Joo gaala on 11.4. ja laskettu aika 15.4.; eli joko oon silloin tosi-tosi-tosi paksuna (siinä tapauksessa uskaltais jo taas liikkuakin) tai sitten meillä on pienoinen vauva. Jännä, kun ei yhtään tiedä... Eikä tietenkään sitä, että pääseekö ylipäänsä sinne gaalaan (jos vauva on vaikka ihan vastasyntynyt tai itse/vauva huonokuntoinen/laitoksella/ei raaski vielä lähteä mihinkään/jne-jne, niin sitten se jää tietysti väliin)... Mutta tällä hetkellä täällä peiton alla kovasti piristää ajatus, että ehkä sitten olisinkin jalkeilla (tavalla tai toisella) ja siellä pystyisin edes pistäytymään. Ja hei onhan sitten jo melkein huhtikuun puoliväli eli KEVÄT! :)

A.-K. (Ei varmistettu)

Hih, mussa on hieman romaniverta joten saatanpa vaikka olla oikeassa. ;) Sehän olis tosi kätsä, jos Silvalle on sitten hoitajakin hyvissä ajoin valmiina, kannattaa vaan varoittaa etukäteen että bilereissu saattaa vähän venähtää. Mahtavaa shokeerausarvoa väheksymättä!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Ajattele, jos just kun sä oisit hakemassa sitä palkintoa (koska oon ihan varma, että voitat ainakin toisen kategorian) niin synnytys käynnistyisi ja se ois sellainen pikainen "lahkeeseen synnytys", siinä ois aika Aussome and Unique -tapa synnyttää! :)

Ihanaa, että oot ehdolla, mä ainakin äänestän sua. Niin ja koko Puutaloa siinä samalla myös - Joelia, Silvaa ja Seelaakin.

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihihihi joo vähän draamantajua hommaan!

Hih mutta pakko kertoa vähän "backstage-tarinaa" viime vuodelta, että kyllä me silloinkin onnistuttiin silleen pienimuotoisesti hätkäyttämään: ehdokkailta oli pyydetty pienet esittelytekstit, johon mä sitten tietysti olin kirjoitellut juttua omaan tapaani, mm. käyttäen ilmaisua "kun lapsivedet lorahtivat kylpyhuoneen lattiaan". Nooh, Maria Veitolahan tietysti sitten luki ne tekstit ihan sellaisenaan ja kyllä tuolla kohdalla muoti/tyylibloggaajayleisössä kävi aikamoinen kohahdus :D Ihmiset katselivat toisiaan ja aika monet huolitellut kulmakarvat kohosivat :D Silloin siellä ei tainnut meidän lisäksi olla ketään muuta "perhelaifstail"-bloggaajia (nyt on mun mielestä paljon laajempi ote ehdokasasettelussa - kivaa!) mukana, ja ehkä ihan tuollaisiin juttuihin siinä viime vuoden porukassa ei oltu totuttu :) Toinen kohahdus kuului sitten, kun me voitettiin se Newcomer; tuntui että harva olisi ikinä uskonut :D :D :D :D
(tietysti varmasti jo ihan siksi, kun ei ehkä ollut blogista koskaan kuullutkaan, kun oli niin eri "skeneä" - mutta tuomaristolle isot pisteet (heh ja kiitokset) siitä, että "uskalsivat" valita sen "oudon", ja että blogien skaalaa on tässä gaalassa selvästikin laajennettu!)

...ja kiitos, jos äänestät! Mäkin ajattelen, että se ääni menee koko Puutalolle (huomaan bloggaamisesta kirjoittaessakin sanovani usein me enkä ), mutta samalla mun mielestä "Puutalobaby" on myös ihan koko tämä tontti tässä, eli myös lukijat ja keskustelu. Jos lukijoita ja kommentoijia (ja Lilyä) ei olisi, niin ei kyllä olisi Puutalobabyakaan. Mä voin ihan satavarmasti todeta, että tuskin mä täällä yksin motivoituisin päivittäin kirjoittelemaan, jos kukaan ei koskaan mitään vastaisi ja kommentoisi ja tykkäisi :)

Hehee silläkin uhalla, että tää on ihan lässynlässynlää, niin mulle puutalobaby on vähän niin kuin meidän yhteisö. Ja jos on liian siirappia, niin syytän sitten vaikkapa hormoneja :D

A.-K. (Ei varmistettu)

Ihan pakko kommentoida vielä tähänkin, että eikö ole siis tosi hyvä, että viime vuonna myös synnytysskeneä tuntemattomat sai kuulla vähän esimakua siitä, mitä saattavat nyt päästä todistamaan ihan livenä? Eivät ehkä järkyty niin pahasti. :D

Kristaliina
Puutalobaby

Hahaa, siedätyshoitoa! :D Tsihihihihihi ja jos mä tuun sinne maha pystyssä vielä tällä kerralla, niin porukat on varmaan ihan, että pitäkää toi kaukana musta ja mun design-mekosta :D :D :D

annemi

Mahtavaa Krista, onneksi olkoon ehdokkuudesta :) 

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos! <3

Tässä ja nyt

Ou nou! Sinä ja Cougar woman molemmat ehdolla Readers' choicessa! Äääh! Saako äänestää molempia?! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii, laita vaikka kumminkaiman nimellä toinen! :) (äläkä kerro kenellekään, että mä sanoin näin)

Vähänks jännää, että se kans aikoo tulla livenä sinne! Hehee ehkä me sen kanssa kilpaillaan myös "dramaattisin läsnäolo" -kategoriassa, jos se on paikalla valepuvussa ja mä synnytän :D

MiraKuu (Ei varmistettu)

Mahtava juttu! :) Tämä blogi on tuonut aina niin hyvää mieltä ja iloa, se on täynnä lämpöä ja aitoa elämää. Jotenka teille suon kaiken kunnian voittoon! Enkä epäile että se olisi mitenkään mahdotonta, tuot niin hienosti ja itseäni toistaen aidosti asiat julki niin kuin ne on :) Onnea kilpailuun!

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos! Tuossa "Aussome & Uniquessa" on aivan hurja taso; siinä mielessä on jo aivan järjettömän upea juttu pelkästään olla päässyt ehdolle tuohon porukkaan... Ja sitten taas siinä Readers' Choicessa lukijoiden äänet ratkaisevat... Jännää kyllä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehkäpä tämä on hyvä hetki kirjoittaa palautetta hienosta blogista:

Olen lukenut tätä jo vuoden päivät ja muutaman kerran nimettömästi kommentoinutkin (minulla on kyllä tunnukset Lilyyn mutta hukkaan aina salasanan jonnekin!) ja vaikken itse olekaan perheellinen puutaloasuja, kirjoituksiasi on valtava ilo lukea. Blogistasi välittyy välitön ja rehellinen kuva perheestänne, se on aito, elämänmakuinen ja -myönteinen.

Lilyssä on paljon hyviä blogeja mutta mielestäni monen ongelma on se, että ne ovat liian... sliipattuja. Liian harkittuja ja siloteltuja, aivan kuin niitä kirjoitettaisiin jonkin yrityksen tiedottajan ominaisuudessa. Puutalobaby on kyllä taitavasti kirjoitettu mutta se on tehty maanläheisellä otteella, jolloin kirjoituksiin on näin lukijana helppo samaistua. Pidän myös siitä, ettei blogissasi vittuilla kenellekään tai yritetä provosoida.

Lisäksi minusta on hienoa, että vastaat moniin sinulle jätettyihin kommentteihin ja pidät yllä keskustelua. Tunnut olevan aidosti kiinnostunut meistä lukijoista. :)

Kerta kaikkiaan: hieno blogi, jolle kävin ilomielin antamassa ääneni. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Voi, miten ihanan ihana kommentti - iso kiitos sanoistasi! Todennäköisesti tämä "hyvä fiilis" toimii vähän niin kuin molemminpuolisesti välittyen; mä vastaavasti saan ihan hurjasti hyvää mieltä tällaisia lauseita lukiessani. Vaikka tämä on "vain" blogi ja "vain" omaa horinaa, jota täältä menemään näpyttelen, niin tulee sellainen olo, että tekee... ...jotain. Vaikea selittää. Että ikään kuin osa jotain hyvää ja tärkeää, joka antaa jollekin jotain ja myös itselleni.

Hitsi. En osaa selittää.

Jotain :)

Monsteri lauma

Käyty äänestämässä, tästä blogista kun on tullut henkireikä tässä kiireisen arjen keskellä,ennen oli hoitovapaalla aikaa lukea ja kommentoida joka postausta.nyt saa aivot narikkaat ja nauraa ku n pääse kahvikupin ääreen lukemaan uusiman teksistin vaikkakin se tapahtuisi viideltä aamu yöllä ennen töihin lähtöä niinkuin tänäänkin :-) meilläkun tyttöjen ikä ero on sen pari päivää,kättäin käytävältä oli naama tuttu,kun sitäkin syksyllä mietin missä ollaan ohi kuljettu.Nyt ihana kuula toisesta odotuksesta koska hillitön vauva kuume päällä...

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos! :) Sä oot kyllä kans niin ihana vakkarikommentoija; aina ilahtuu kun noihin "ilmoituksiin" ilmestyy tieto, että on odottamassa kommentti jotain "tutulta" :)

Tsihihihi no sä sitten tosiaan ainakin varmaan tulit todistaneeksi sen mun "paniikinrajallatilan" silloin Silvan synnyttyä, mistä tuolla toisessa bloggauksessa kirjoitin. Varmasti näkyi päälle päin :) Vaikka ei siellä synnytyksen jälkeen raahustaessaan varmaan juuri kukaan kovin "täysmielisenä" ole :D :D :D

Huomasitko: http://lehtitilaukset.a-lehdet.fi/kampanjat/lily/aussie/kategoria/aussome-and-unique/

"Teknisestä viasta johtuen 4.-5.3. välisenä aikana annetut Facebook-tykkäykset eivät päivittyneet oikein. Vian korjauksen yhteydessä annetut FB-tykkäykset nollaantuivat. Pahoittelemme asiaa."

Sun pitää promota tätä uudestaan! :)

Kristaliina
Puutalobaby

No hitsi! Mutta hei, noi taitaa koskea vaan noita FB-tykkäyksiä eikä varsinaisia ääniä - toivottavasti! Eli ne varsinaiset äänestysäänethän menee vaan sieltä Readers' Choicesta lomakkeella.

Toi on muutenkin vähän hämärä tuo äänestyssysteemi, kun toisaan on myös tuo FB-tykkäys. Viime vuonna jotkut ainakin oli vaan klikannut "tykkää"-nappia ja luulleet äänestäneensä, mutta eivät olleet hoksanneet sitä lomakkeen täyttämistä ollenkaan. Eli olivat sitten vaan "henkisiä ääniä" :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.