Ei oo lahjoja, ei oo vieraita

Puutalobaby

Aurinkoisen synttäripäiväni aamuna heräsin...

...alakerrasta kuuluvaan kakofoniseen kiljuntaan.

Perus.

Hipsuttelin alakertaan.
"Oiskos mulle kahvia?", kyselin hyväntuulisena.

Sotkutukkainen ja kaikin puolin aamutoimista rähjääntynyt (olikohan se kuolaa vai aamupuuroa siinä olkapäällä?) Joel katseli minua kahden lapsen kaaoksen ja kulmiensa takaa feikkivihaisesti, osoitti sormellaan kohti ovea ja vastasi:
"ULOS."

"Äidillä on tänään syntymäpäivä", kerroin Silvalle.
"Hipii hipii hipiii!!! Missä on vieraat? Missä on lahjat?", Silva hihkui.
(hipii = jipii)

No tuota. Aikuisten syntymäpäivät eivät meillä ole ihan samanlaisia kuin lasten.

Sain kuitenkin kahvini. Joel laittoi sen kahvin blenderiin Silvan synttärijätskikakunjämien kanssa. Sen jälkeen kun olin kertonut Joelillekin, että nyt on mun syntymäpäivä.

Sitten lähdin tanssitunnille.

Kolkytkaheksan. Ei tunnu missään. Nuori ja kaunis niin kuin aina. Ha.

Naku-uinnilla olisin voinut mielelläni käydä.

Kommentit

Liisa
Osasin!

ONNEA!

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos! <3

Torey
Näissä neliöissä

Onnea! Mulle oot aina korkeintaan 35! ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos! :)

Omasta mielestäni mä oon ikuisesti 32 :)

Silkkitassu

Paljon onnea!

MarjaH (Ei varmistettu)

Onnea :)

M-M

Paljon onnea! 

Kukkavarvas (Ei varmistettu) http://uusioperheenkuviot.blogspot.fi

Monta onnea! :)

Mirja H (Ei varmistettu)

Paljon onnea! :) Me ollaan melkein samanikäisiä ja minä en ole ihan varma kasvanko ikinä aikuiseksi. Olen henkisesti joskus 5v, keräilen simpokoita ja nättejä kiviä ihan innoissani, välillä 25v, mielessä vaan nätit vaatteet, laukut ja kengät jne. Tunnen itseni vanhaksi vain kun sekoan onnesta puutarhamyymälässä tai iloisesti hyräillen laitan pyykkiä kuivumaan. :D

Kao Kao

Oi onnea sinä ihana <3 

Satuu (Ei varmistettu)

Paljon onnea! :) blogistasi on jossain vaiheessa tullut salakavalasti yksi lemppariblogeistani. Ihanat ja hassut lapset teillä! Ja koko perhe! :) Mukavaa synttäripäivän iltaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Saako kysyä, onko teidän lapsiluku tässä? Muistan kun jossain postauksessa ennen Selaa toivoit kahdeksaa vauvaa vai miten se menikään... Jossain kohtaa ikä tulee vastaan :) ja onnea! !

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä muistan Joelin piirtämän kuvan kahdeksasta vauvasta, mut oisko se ollut uni eikä toive? Puolileikillään tais jossain olla, että viiden vuoden päästä seuraava :-) Mulle itselleni on jostain syystä kamalan vieras ajatus, että edes puolitosissaan heittäisin vielä yli 40 vuotiaana tekeväni lapsen vaikka syntyyhän tuon ikäisille nykyään lapsia ihan yhtenään. Enkä siis itsekään ole Kristaa montaa vuotta nuorempi, enkä tunne itseäni erityisen vanhaksi, mutta silti vaan tuntuu nyt kolmevitosena, että jos vielä lapsia lisää haluan niin se aika on tyyliin NYT.

Kristaliina
Puutalobaby

Täällähän tämä: http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/isi-ja-kahdeksan-vauvaa :)

Näillä näkymin (koskaan ei voi sanoa ei koskaan) lapsiluku on tässä, jos nyt ei ehkäisyonnettomuuksia tapahdu. Tai ainakin "kolmosella alkavina vuosina tehdyt lapset". Jotenkin mulla on omassa päässä sellainen hassu mielikuva, että jos meillä olisi joskus kolmas lapsi, voisin olla silloin 42. Silva olisi silloin 7 ja Seela 5. Mutta enemmän se on tuollainen heitto kuin mikään oikea pläni - hyvin todennäköisesti lapsiluku on siis tässä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä tuli se kolmas lapsi just noin, että esikoinen oli 7 ja kakkonen 5. Ihan kiva ikäero, isommat eivät ole mustasukkaisia, sain olla kotona esikoisen ekaluokan jne. mutta mutta... nyt tuntuu, että tuo kolmonen kaipaisi seurakseen nelosen! Ja sopivasti niin, että olisin kotona myös kakkosen ekaluokan. Mutta neljä on jo monella tapaa hankalampi kuin kolme: logistiikkaongelmat lisääntyy, matkustaminen käy entistä vaikeammaksi kun nytkään perhehuoneita ei ihan valtavasti ole saatavilla, yhden tuloilla eläminen kotona olon ajan kävisi entistä tiukemmaksi, yksi aikuinen riittää huonosti kolmelle (toinen paljon työn vuoksi poissa) mutta ehkä surkeasti neljälle? Vaikka nuo isommat on tosi oma-aloitteisia monessa niin tarvitsevat kyllä vielä paljon aikuista. Mies on tässä järjen ääni, joten sitä neljättä meille tuskin tulee vaikka ennen neljääkymppiä ehtisin vielä mainiosti.

Jodelie
Mama-mammutti

Samixii ollaan päivän suhteen!

Jeba
Tuuliajolla

Paljon onnea!!

caro (Ei varmistettu)

Kakkua ja kahvia blenderiin. Hmm. Oliko hyvää...? :D

Paljon onnea! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Heheheee en välttämättä suosittele kokeilemaan täytekakkua ja kahvia blenderiin - tai hei meneehän ne kuitenkin mahassa sekaisin tai jotain :D ...tää siis jätskikakku eli periaatteessa vaniljajäätelöä suklaakuorrutuksella :)

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos kaikille onnitteluista! <3

Katie
Aika kypsä äidiksi

Heiii, vielä yhdet myöhästyneet onnittelut! Mäkin olen mielestäni ikuisesti 32. :-) (Se pirun How Old Do I Look -sovellus tosin tänään veikkasi kaikkea 37:n ja 61:n - !!! - väliltä. Hymyileminen valokuvissa ei näköjään kannata.)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.