Hei, lattia!

Puutalobaby

Puutalon matot lähtivät viime viikolla pesulaan, ja täytyy vain toivoa, että eivät tule kovin pian takaisin. Mattokerrostuman alta paljastui nimittäin taas tämä tällainen:

Oh, miltä tuntuvatkaan (lähes) satavuotiaat lankut paljaiden varpaiden alla <3

...ja mattojen myötä lähtivät muuten myös vaipat. Jo kuusi päivää ilman - hyvähyvä, meidän tirppa!!!

 

 

 

 

PS. Totuus - tältä se oikeasti näyttää:

Kappas, vauva.

Kommentit

M-M

Onko Silva jo yökuiva? Meillä on vielä Millalla öisin vaippa, toisinaan on yön jäljiltä vielä kuiva vaippa, mutta ei aina.

Kristaliina
Puutalobaby

Sama täällä :) Kuiva periaatteessa on, etenkin jos heti herättyä pomppaisi potalle. Mutta ollaan ajateltu, että ei kiiruhdeta turhaan sen kanssa, ei se yöllinen varavaippa haittaa :)

Torey
Näissä neliöissä

Meiän tyttö aiheutti ihmetystä aikoinaan kun kuivaksi ruvettiin harjoittelemaan. Meillä kun voitiin nukkua yöt ilman vaippaa ja hoidossa vain oli vaippa kun ei aina muistanut vessaan mennä. :P

CougarWoman
CougarWoman

Meillä on kanssa makuuhuoneessa lähes satavuotiaat lankut - oli muuten kiva ylläri, kun lähdettiin repimään edellisten asukkaiden 70-luvulla asentamaa kirkkaanoranssia kokolattiamattoa pois. Puulattiat <3 (Paitsi että vetää talvella, mutta hyshys.) 

 

 

Kristaliina
Puutalobaby

Hyshys, niin vetääkin... meillä jopa tuulee :) Mut villasukat jalkaan ja villamatot lattiaan!

Jeba
Tuuliajolla

Mitkä lattiat! Mun sydän jätti nyt kyllä yhden lyönnin välistä!

MirvaK

Täällä myös on kuivaksi opetellua. Hyvin on kotona ilman vaippaa, varsinkin kun saa olla ilman housuja. Kyllä aika usein vaipallisena myös pyytää päästä pöntölle. Nukkuessa ja reissussa vielä vaippa - usein kyllä kuivana. Nukkumaan käydessä on hiukan haastetta kun neiti ei antaisi laittaa vaippaa. Usein käykin nukkumaan ilman vaippaa ja sitten äiti yrittää muistaa käydä laittamassa vaipan jossain vaiheessa. No, jos unohdus käy, niin sitten voi käydä kuten pari iltaa sitten. Hups, äidin moka kun kerrossängyn alasänky lainehti (siirrettiin tuonne tässä samalla, 5 yötä alasängyssä takana). Nyt ei unohduksetkaan enää niin haittaa, koska muistin ostaneeni ennen neidin syntymää ison palan vahakangasta (josta oli tarkoitus tehdä vaipanvaihtoalustoJA). Koska kaappiin oli unohtunut, niin nyt tuo iso pala on oikein oiva normaaliin sänkyyn.

Miksi jo näin nuorella tuo kuivaksi opettelu? Neiti on käynnyt jo pienestä pitäen kakalla pöntöllä, joten äiti aktivoitui myös pissojen kanssa. Ja toiseksi, syksyllä alkaa hoito ja nyt on KESÄ. Olisi ihanaa että vaipat olisivat jo poissa hoito vaiheessa, vaikkakin kyllähän se kuivkasi opettelu onnistuu myös yhteistyössä hoitopaikan kanssa ja keskellä talvea. Esikoinen oppi tosi pienenä 1v8kk, silloin juoksi koko kesän ilman housuja omassa pihassa. Keskimmäinen (2v4kk) ei oppinut näin kesällä, joten meni seuraavaan talveen (ihme kyllä, haalari ei kastunut kertaakaan). Ja tosiaan erittäin hyvältä näyttää kuopuksen (1v10kk) kanssa nyt.

Lattia: Meillä on tammilankkulattia. Remppamiehet olisivat halunneet vaihtaa laminaattiin, mutta on tää kyllä ihan kiva.

Roosa
Mangomalen

Moi! Mikä postaus se oli, jossa kerroit sun ja Joelin tapaamisesta siinä appissa? Viitsisitkö linkata, kiitti!

Roosa
Mangomalen

Kiitti! Oon tekemässä juttua nettideittailusta ja pakko lukea toi kommenttiketju läpi!

livia (Ei varmistettu)

Mikä onkaan parempaa kun reissusta tultua täällä odottaa 15 uutta postausta!:)

paulahelena
ALUAP

hihii, onpas hauska bongailla Seelalta Jipon vanhoja vaatteita!

Merenwen
Destination Maryland

Pääsi nauruntirskahdus kun selasi kuvia alaspäin ja kas, kukas se siellä hymyilee :) Ihana ilme :D

EWE

Voi hitsi, miten hienot lattiat teillä on :) Tuon tyyppiset on just ihaninta ja parasta. Harmi, että joudutte piilottelemaan niitä mattojen alle. Mä jaksan koko ajan uskoa, että meidänkin talosta löytyisi jotain tuollaista, jos me vaan alettaisiin repimään nykyistä lattiaa auki. Toki ne eivät suoraan olisi tuonnäköiset, vaan vaatisivat taatusti työstämistä.

Hienoa, että Silvan kuivaksi opettelu on tuottanut tulosta. Ilmeisesti vaipatta olo ja potalla käyminen säännöllisesti on johtanut toivottuun tulokseen? Ja puheliaana Silva myös varmaan ilmoittaa tarpeesta päästä vessaan? Meillä kanssa kuivaksi opettelu on jossain vaiheessa edessä esikoisen kanssa ja mietin vain niitä keinoja, joilla lähteä liikkeelle.

Lopuksi pisteet Seelalle ihanasta ilmeestä tuossa vikassa kuvassa. Kuka ei nyt voisi tulla hyvälle tuulelle sitä katsellessa. :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.