Ilmeeni kun...

Puutalobaby

...äitini sanoo puhelimessa, että "teillä on varmaan siellä täysi tohina päällä niiden huomisten synttärijärjestelyiden kanssa".

 

Kommentit

Morgaise (Ei varmistettu) http://elamaajaeskapismia.blogspot.fi

Pääsikö jotain unohtumaan?
Näin viime yönä unta, että olin lopultakin hankkinut unelmieni torpan jostain keskeltä metsää, sähköt aurinkopaneeleista ja vesi juoksee yhtä nopeasti kuin kantajansa, tiedäthän. Tulitte sinne koko porukalla vierailulle, Joel painu polttopuuhommiin, me kitkettiin kasvimaata, estettiin Seelaa syömästä etanoita ja Silva seurasi innoissaan muurahaisia pitkin pihaa. Harmitti herätä.

Kristaliina
Puutalobaby

Hmm... Facebook-event luotu (ja jopa muistutettu tulijoita), kassillinen rekvisiittaa shopattu, lasten naamiaisasut... ...ajateltu - ja nyt just lähden ostamaan jätskikakkua ja karjalanpiirakoita. Nääh, kaikki valmista :D Herätyskello vaan vielä soimaan niin, että ollaan hereillä, kun vieraat tulevat!

Ihana uni <3 Jos joskus oikeasti hankit tuollaisen torpan, niin kutsu meidät kylään!

Kao Kao

Entä Fresita? Vai onko edellisiä jäljellä? :)

Kristaliina
Puutalobaby

Uskallankohan mä sanoa - ettei käy vieraskato :D Niisk nyt juhlitaan valitettavasti ilman Fresitaa (niin myös viime vuonna), kun päätettiin tehdä sellaiset lastenehdoillalastenjuhlat... :) Täytyy varmaan järjestää äitien Fresita-bileet erikseen kesällä!

annemi

Krista :D :D :D :D

MarjaH (Ei varmistettu)

Hahaa, mulla on täällä täysi tohina päällä, kun järjestelen huomisia OMIA synttäreitä (kuutiobileet, 3^3 =27, jee!) sekä ylihuomenna alkavaa työmatkaa Wieniin (ehtii varmasti tulla ikävä 2-vuotiasta). Tietty voi kysyä, että kuka hullu ylipäätään keksi järjestää juhlat juuri ennen matkaa...

Hauskoja juhlia sinne teille! Olisipa mullakin yhtä rento asenne, mutta ei, kakku ON tehtävä ja sen ON oltava kuution muotoinen.

Kristaliina
Puutalobaby

Kuution muotoinen kakku, OMG :) Hauskoja juhlintoja sinnekin!

Paprika (Ei varmistettu) http://vuodenvihannes2005.blogspot.com

Voi apua, saisinpa itsekin joskus noin huolettoman asenteen tähän elämään. Niin tai itsestäni se kai kiinni on, mutta nyt ei jotenkin irtoo :D

Kristaliina
Puutalobaby

Oivoi - no mutta hei mä tässä mainostan, että johonkin asti se asenne on niin halutessaan myös opeteltavissa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Entäpä siivous ja koristelu?!?

Kristaliina
Puutalobaby

(lisää tähän tuo sama ilme) :D

Joo, kyllä täällä just nyt tällä hetkellä vähän raivaillaan. Kohta alan puhaltaa ilmapalloja :)

Kao Kao

BR-leluissa oli muuten saippuavaahtoa, jossa ne kuplat jähmetyy hetkeksi ja ne voi kerätä kädelle! Opin tän kummipojan luona tänään. Se oli ihan älyttömän siistiä! Otin niistä kuviakin, pitäis laittaa instaan joku niistä :)

TiaB (Ei varmistettu)

Hahahahahaha. kuka siivoo ennen lastenjuhlia?

Kristaliina
Puutalobaby

Hihihihi joo ne ihan ensimmäiset tulijat about 15 sekunnin ajan pystyvät arvioimaan, onko talossa siivottu vai ei - loppu on suloista kaaosta ja härdelliä :D 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.