Iltapäivän naurut

Puutalobaby

Juuri nyt puutalossa väsymysrepeillään tälle:

Seelan bumerangikääntymisyöbileet ovat jatkuneet - paitsi hmmm ehkä ihan vähän helpottaneet. Ehkä?

Mutta muistin äsken, että aiheeseen liittyi viime yönä joku omituinen selkkaus:

"Mitä ihmettä sä herättelit mua viime yönä? Mulla on sellainen muistikuva, että olisin ollut ihan täysin unessa, kun sä jotain tulit selittämään", minä kysyin Joelilta.
"Ai etkö sä muista?"
"No en. Tai siis Seela siinä jotain känisi ja..."

"Sä et siis muista. Sä annoit sille tuttia."
"Niin, mutta se ei huolinut sitä."

"No ei kai. Sä työnsit tuttia sen niskaan."

 

 

Äiti on ehkä vähän väsynyt.

Kommentit

ttttt (Ei varmistettu)

Hei,
Minulla, lapsettomalla mutta kiinnostuneella, olisi postaustoive. Teillä on tietenkin omat kasvatusihanteenne ja -käytäntönne, mutta olisi kiva kuulla, miten paljon/mitä puhuitte niistä ennen lapsien syntymää ja miten ne toteutuvat tai eivät toteudu arkielämässä. Sekin kiinnostaa, eroavatko teidän vanhempien näkemykset ja jos, millaisissa asioissa? Toki tätä teemaa olet tuonut tavallaan läpi postaustesi, mutta olisiko aiheeksi kertoa kootusti? Asia on toki henkilökohtainen ja perhekohtainen, mutta uskoisin aiheen avaavan mielenkiintoista keskustelua myös aktiivisessa kommenttiboksissakin. Kiitos :).

sällikissa (Ei varmistettu)

Mua kiinnostais sama juttu, mielelläni lukisin! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hei joo, kiitos aihevinkkaukseta - tän voisin hyvin ottaa toteutukseen jossain vaiheessa! :)

Aaaa ja sain muuten aiemminkin pari kivaa aihetoivetta (en löydä enää alkuperäistä juttua), eli toiveina on ollut "kahden vuoden ikäeron plussat ja miinukset" sekä perhepetijuttua ainakin. Olikohan muutakin...? Luultavasti en niihin muistanut kuitata, mutta toivottavasti vinkkaaja(t) ovat kuulolla; tulossa tällaisiakin jossain vaiheessa!

EWE

Mä kyselin joskus, millä keinoin onnistuitte saamaan Silvan olemaan ilman vaippoja, kun aihe nousi jossain kirjoituksessa esille. Jos en ihan väärin muista, joku toinen kanssa kyseli samaa myöhemmin.

Kun kerta näitä juttutoiveita on tässä heitetty ilmoille, niin mielelläni lukisin tästäkin aiheesta. Jos ja kun vain suinkin ehdit joskus kirjoittaa. Vai onko aihe sun mielestä kenties liian kuiva? ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Joo ai niin tämäkin! Voisin joo kirjoitella! :)

tähän postaustoiveeseen liittyen - onko sellaista asiaa lastenkasvatuksessa missä olisitte joelin kanssa eri mieltä?

niku (Ei varmistettu)

:D
Tuttu tunne joo... yks yö tossa unenpöppörössä ihmettelin että miks ei meidän neiti kolme vee lopeta tuota itkemistä...ei sitte millään.. no ei kai kun äiti yrittää väkisin pikkuveljen 6kk tuttia tunkea suuhun...ja toinen ei siis koskaan ole edes syönyt tuttia :D hups, väärä lapsi!

Monsteri lauma

Itse yritin joskus esikoisen nenään tunkeä sopivan väsyneene muka sormi tuntumalla tuttia

Meillä esikoinen vikisi viime yönä sängyssään, kun ei olisi jaksanut nousta käymään vessassa. Jotenkin luulin äänen lähtevän siitä viereisestä sängystä, missä kuopus nukkuu ja kovasti vaan hyssyttelin.... Ei jostain syystä auttanut :D 

Meriannen (Ei varmistettu) http://www.meriannen.com

Oi vitsit, kiitos taas tästä! Mun aamu alkoi huutonaurulla! <3 :D

Ja tota.. En tiedä miten tän nyt sanoisin.. Mutta.. krhm, älä ota tätä väärin mutta haluan nähdä märän paitasi. Niinko tähän malliin: http://www.meriannen.com/heraa-pahvi-jaavesikohtelu/
:D Ehkä herättää kivasti ?

Merenwen

Voi apua xD Tässä hyvin kulminoituu vanhempien (tässä tapauksessa äidin) väsymys :'D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.