Inka 5405

Puutalobaby

Kahdeksantoista maalisävyn valinta - heeeeelppo nakki!

Mutta hetkinen, tästähän saadaan vain seitsemäntoista:

Jotain ruskeampaa. Mukaan tarvitaan jotain ruskeampaa.

Joel sukeltaa (liioittelematta) tuhansien värisävyjen maailmaan. Minä sukellan (liioittelematta) tuhansien värisävyjen maailmaan.

"Löytyi!", hihkaisee Joel.
"Löytyi!", minä hihkaisen.

No hei verrataan - kumman väri on parempi?

Onnea on...

...samanlainen värisilmä! <3

 

PS. Ai mikä juhannus? Meillä maalataan.

Kommentit

Piipo79

Uskomaton tuo värin valinta! Maalailu on kyllä ihanaa hommaa! Ainoa inhottava kohta koko hommassa on seinien soodapesu ja teippaus. Muistan ku pesin nykyisen asuntomme seiniä ja koristekouruja raskaana ollessani tikapuilla seisten. Jälkeenpäin ajateltuna hullua hommaa, mut tulipahan tehtyä.

Kristaliina
Puutalobaby

Meillä lisää vaikeuskerrointa hommaan tekee se, että maalaukseen menee eteisen lattia ja portaat > meille ei pääse sisälle :D Eli edessä koko porukan maalausevakkomuutto mummilaan melkein viikoksi, tästä tulee mielenkiintoista :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei haluaisin kysyä, kun aloitit sen kampanjan, että poistat ilkeämieliset, riidanhakuiset ja provosoivat kommentit, niin onko näitä kommentteja tullut päätöksen jälkeen paljon? Eli oletko joutunut poistamaan paljon kommentteja?

Hauska maalisattuma! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Tähän on kiva vastata: sen jälkeissä (siinä ko. keskustelussa katkaisin kahdesta kohtaa ketjun) bloggauksissa vain kaksi! Homma toimi ilmeisesti paremmin kuin osasin kuvitellakaan, kommentoijien oman itsesääntelyn voimin. Jee!

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen ilmeisesti tyhmä kerrostaloasukki enkä tajua, mutta siis käytetäänkö projektissa kahdeksaatoista eri väriä? Hähtäh? :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Näin mä ainakin ymmärsin. Ei mikään ekoprojekti, kun joka maalipurkista kuitenkin jää jotain aluksi nurkkiin pyörimään ja sit lopuksi ongelmajätteeksi. Ellei sitten lopuksi tee niistä vaan tylysti sekoitusta, jolla maalaa jotain :-) Mut se on kyllä palkitsevaa kun saa kodistaan itsensä näköisen.

Jodelie
Mama-mammutti

Voihan ne jämät lahjoittaa vaikka minkälaisiin proggiksiin ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Et ole tyhmä ollenkaan, vaan ehkä oli vaan vaikea uskoa silmiään :) Mutta kyllä: 18 eri väriä käytetään :)

Aiempi portaikkohaaveilu vähän valottaaa asiaa: http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/portaikkohaaveilua ja sieltä erityisesti kommenttiosio :)

Ihmisroskanen (Ei varmistettu) http://ihmisroskanen.blogspot.fi/

Wou mikä sävysilmäyhteys teillä!

Lennu_ (Ei varmistettu)

Ei nyt suoranaisesti liity juuri tähän postaukseen, mutta mites olisi eteisen ja rappusten jälkeen portti pihan pieleen?
https://scontent.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/10434353_46815061669...

:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.