Isoliskon lahja

Puutalobaby

Isolisko pääsi vihdoin sunnuntaina Kättärille äitiä ja Seela-vauvaa katsomaan; lauantaina ei vielä uskallettu Silvan flunssankröhinän takia.

"Äiti oli piilossa!", tirppa hihkui heti alkuun löytäessään äidin kahtia jaetun huoneen verhojen takaa.

Olin saanut pariinkin kertaan kommenteissa lukijoilta vinkin, että tuore vauva voisi antaa naperolle synnytyslaitoksella jonkinlaisen lahjan - ihana idea! Mähän (kröhöm) sain siis heti päähänpinttymän, että se lahja ei voi olla mitään muuta kuin djembe-rumpu. Hmm. No, sellainen sentään ehdittiin ostaa, mutta laitokselle lähtiessään Joel totesi rummunkantologistiikan täysin mahdottomaksi jutuksi ja teki lennosta plan b:n: nappasi mukaan viime kesänä Tallinnasta ostetun norsupelin, jota ei vielä oltu otettu käyttöön.

Bingo! Lahja oli täysmenestys. Tällä sitä sitten lauleltiin "yksi pieni elefanttia" Kätilöopiston 2. kerroksen huoneessa numero 5.

Kiitos hyvästä vinkistä!

Sisarusten ensitapaaminen pyrittiin järjestämään mahdollisimman paineetta - "ensikohtaaminen"-valokuvaakaan ei saatu järjestettyä, kun tirppaa kiinnosti enemmän verhojen kanssa leikkiminen ja turvakaukalossa keinuminen. Silva kuitenkin ihanasti vauvaa jo silitteli ja suurella ylpeydellä työnsi sänkykärryä pitkin käytäviä.

Leikkipaikka kuitenkin teki suurimman vaikutuksen.

Isoliskohan muuten täytti tässä samassa tohinassa 2 vuotta. Synttäreitä ei sattuneista syistä juhlittu, vaan ne järjestetään "lasketun ajan lastenjuhlina" myöhemmin toukokussa.

Niin joo, ja nythän me siis ollaan jo kotona, päästiin tänään! Väsymys on ihan valtava kolmen nukkumattoman yön (ja karsean flunssan) jäljiltä eikä ajatus oikein kulje - mutta joo: koossa taas koko perhe ja ensi yö omassa sängyssä, ihanaa <3

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ehtikö Ämmi nähdä uuden tulokkaan? Miten Silva oli pärjännyt ilman äitiä monta päivää? Oliko isä kotona Silvan kanssa vai? :)
Onnea koko perheelle!

Kristaliina
Puutalobaby

Onneksi ehti - ämmi kävi Kättärillä lauantaina.

Silvan kuulumisista saatan ehkä blogata erikseen myöhemmin, mutta näin tiivistäen yllättävän hienosti meni! Synnytyshän ajoittui ihan nappiin keskelle päivää niin, että Joel pääsi yöksi kotiin. Ja muinakin öinä Joel tuli iltapala-aikaan kotiin - ja oli tirpan vieressä aina aamulla herätessä <3 Ämmi oli Silvan kanssa päiväsaikaan perjantain ja lauantain, sunnuntaina Silva oli osittain mummolassa ja osittain Kättärillä meidän kanssa, ja maanantaina olikin arki ja meillä Laura-nanny päivällä; ja me tultiin sopivasti kotiin vähän ennen kuin tirppa meni päikkäreille.

Mutta joo kaiken kaikkiaan ei olisi voinut toivoa parempaa; kaikki loksahti ihan mainiosti kohdalleen. Mutta koska maailma ei ole täydellinen, niin tähän ajoitukseen liittyen: pitihän meillä tietysti olla tämä megaflunssa just päällä synnytyksen aikaan... Toivottavasti ei tartu vauvaan!

Todella epätodennäköistä, että tarttuu vauvaan, kyllä sä olet jo välittänyt (ennen synnytystä mahaan ja sitten vielä rintamaidon myötä lisää) vasta-aineet tähän tautiin :) 

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Ihanaa, että olette jo päässeet kotiin :) tuon "vauva antaa lahjan taaperolle" -idean voisin muuten ottaa käyttöön sitten, kun meidän h-hetki koittaa. 

Toivottavasti saat vähän untakin jossain välissä.

LillaB/Sonja (Ei varmistettu)

Valmis ruoka ja helppohoitoiset (valmiiksi pestyt ja viikatut) vaatteet jäivät siis taakse ;) ja arki kotona on edessä. Paljon onnea uudesta tulokkaasta ja ihanaa uuden elämänvaiheen alkua! &lt;3

mixed fuss

Kääk, palailin vasta Lilyn muailmaan ja voi taivas, täällä on synnytty! Tai täällä, mutta siellä! Ihanaa, onnea paljon ja kovasti. Kääk!

Kuikka

Isoliskosta on tullut yhtä äkkiä kuvissakin niin iso,oih.

S

Anna / kotiAni (Ei varmistettu) http://kotiani.blogspot.fi

Huippuidea tuo lahja!! Täytyy pistää korvan taakse! ;)

karkkimaria

Onnea koko perheelle! 

Toi rauhallinen totuttaminen pikkusiskoon on varmasti hyvä tapa antaa Silvalle just niin paljon tilaa ja aikaa kuin hän vain tarvitsee pieneen tutustumiseen ja lähestymiseen. Väkisin syliin istuttaminen vois näin äkkiseltään ajateltuna laukasta negatiivisia tunteita aika rajustikin, jos lapsi muutenkin on tuollaista tarkkailijaluonnetta.

Toivottavasti paluu arkeen onnistuu mutkattomasti!

 

Milja&N (Ei varmistettu)

Mulla nyt näemmä vaihtelee nää nimimerkit täällä koko ajan, sorry :)
Mutta loistavat hoksottimet iskällä! Oli varmaan tärkeetä, että sen lahjan sai just siellä sairaalassa, eikä kotona, missä vauvaa ei vielä olekaan.
Odotan innolla tulevia kertomuksia, miten sisarusten tutustuminen sujuu! (Vertaistukea tulevaa varten, kun luotan ja tiedän, että sinä jos kuka kerrot totuudenmukaisesti :) )
Onnea ja voimia uuteen nelihenkisten arkeen!

Toimitus
Toimitus

Onnea perheelle ja erityisesti isoliskolle!

Perinpohjaisemmat onnittelumme täällä ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.