Jee jee jee jee ehdolla!

Puutalobaby

Puutaloon (tai siis mun meililaatikkoon) tupsahti niin mahtavia maanantaiuutisia, että tein tässä äsken just työtuolijumppapallollani pari ylimääräistä pomppua: jee jee jee!

Nimittäin: Puutalobaby on päässyt ehdolle The Blog Awards Finland 2015 -nimiseen blogikisaan, ja totta kai kategoriaan nimeltään "perhe". Ja itse asiassa... Olen ihan huippu-HUIPPU-iloinen ehdokkuudesta, mutta ennen kaikkea olen huippuiloinen siitä, että tuollainen oma kategoria on siellä ylipäänsä olemassa!

Kun tämän bloggaamisen silloin 3,5 vuotta sitten aloitin, minusta itsestäni ainakin tuntui, että vaikka lukijoita heti löytyi, tuolla yleisessä blogiskenessä "arvostettiin" vain muotia, kauneutta ja muutenkin sellaisia trendikkäitä nuoria cityihmisiä, joilla oli joka päivä uudet merkkivaatteet päällään. Ensimmäisessä blogigaalassani (täällä) olin kai suunnilleen ainoana perhebloggaajana siellä ja hoomoilasena tuijotin avaruuspukuihin pukeutuneita kanssabloggaajia, joista en tunnistanut ainuttakaan. Todella orpo olo oli, ja kun sitten pokkasin sitten Newcomer-kategoriassa voiton (Maria Veitolan tarinoitua yleisön kauhuksi lapsivesien läsähtämisestä kylpyhuoneen lattiaan), avaruuspukuyleisöstä kuului spontaani huokaisu "TÄH?".

Mutta nykyisin tuntuu, että perheblogit ja -bloggaajat ihan oikeastikin tunnistetaan ja tunnustetaan laadukasta sisältöä tarjoavaksi blogeiksi. Ei pelkkää mammojen turhanpäiväistä höpinää, vaan ihan yhtä vakavastotettavaa sisältöä kuin missä tahansa muussakin blogiskenessä. Että niinku hyvä me!!!!

The Blog Awards Finlandissa on siis eri kategoriat, joiden sisältä tuomaristo valitsee voittajat - sekä tietysti yleisöäänestys.

Perhekategoriassa on ehdolla viisi tosi hyvää perheblogia: Puutalobaby, Mamma rimpuilee, Oi mutsi mutsi, Project Mama ja Mutsis on.

Hmmm miten mä tän nyt sanoisin... Äänestäkää Puutalobabya!...mutta jos ette halua äänestää Puutalobabya, äänestäkää ihmeessä jotain muuta noista edellämainituista. Koska... ...hyvä me!!!

Perhekategorian ehdokkaat täällä.

...ja Puutalobabya pääsee äänestämään täällä.

HUOM. Jos linkit eivät toimi, kokeile tätä: http://theblogawards.fi/aanesta-suosikkia/

PS. Toki muissakin kategorioissa huippuehdokkaita - omat lempparini Kaikki mitä rakastin (lifestyle-kategoriassa) ja Ruskeat tytöt (kulttuuri, yhteiskunta ja talous -kategoriassa).

Kommentit

Pillisipuli (Ei varmistettu)

Höh, yritin äänestää, mutta tuli vain herjaus virheellisestä tai puuttuvasta nimestä tai s-postiosoitteesta.

Kristaliina
Puutalobaby

Ääääh! Täytyypä laittaa sinne viestiä, että EI TOIMI. Höh ja pöh. Onko muut onnistuneet?

Onnistui :)

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos kaunis äänestämisestä! <3

teijar (Ei varmistettu)

Ei toimi mullakaan :/ Molemmat linkit vie samannäköiselle sivulle (osoite näyttäis kuitenkin olevan eri), joka näyttää kategoriat, mutta niitä klikkaamalla ei asia edisty.

Kristaliina
Puutalobaby

Höh noissa linkeissä on nyt jotain pahasti vialla! Jos en pärjää, voin syyttää mediapeliä :D

Mutta joo, mulle tulee tuosta nyt sama sun kuvailema tilanne (eikä siitä kategorioihin pääse), vaikka aiemmin toimi!

Kokeilkaas täältä: http://theblogawards.fi/aanesta-suosikkia/

Toimiiko?

Kategoriat näkyy mutta yhtään ehdokasta ei näy vaikka mitä valitsis. Kumppanit näkyy myös 

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, just sama ongelma kuin muillakin... Eli kantsii testata tämä:http://theblogawards.fi/aanesta-suosikkia/

Tästä pitäisi päästä perhekategoriaan: http://theblogawards.fi/aanesta-suosikkia/?cid=12 ...mutta ilmeisesti ei pääse?

Katie
Aika kypsä äidiksi

Ei toimi iPadilla. :( Ei näy ehdokkaita eikä pääse äänestämään.

Mutta onnea ehdokkuudesta, jee! Saat kyllä mun äänen. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Höh pöh! Nyt sun pitää päästä "oikealle" koneelle äänestämään :)

...ja kiitos! <3

Katie
Aika kypsä äidiksi

Toi allaoleva Nude-linkki toimi myös pädillä - äänestetty on! :)

(Hölmöä kyllä, samalla sp-osoitteella saa äänestää vain yhtä blogia, vaikka kategorioita on vaikka miten monta. No, onneksi on mulla niitä eri meiliosoitteitakin...)

Sulla on ihan eri linkki kuin esim Nude-blogissa linkattu ja se kyllä toimi  http://theblogawards.fi/aanesta-suosikkia/ 

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitti! Tämä näyttäisi toimivan! :)

Devika Rani (Ei varmistettu) http://bollywoodista.blogspot.fi/

Äänestetty :) &lt;3

Kristaliina
Puutalobaby

Jee iso kiitos! <3

HanKo
Running on Tofu

Mulla ei toiminut Firefoxilla, mut Chromella toimi. Luulin tosin, et jokaisessa kategoriassa saa äänestää yhtä ehdokasta, ja olin pikkasen hämmentynyt, kun ei voinutkaan äänestää kuin yhtä ihan kaikista. Joten mun ääneni meni nyt sitten tällä kertaa Vaneljalle. Oisin kyl äänestänyt sua ja Ruskeita tyttöjä ja Kaikki mitä rakastin Eevaa kans, jos oisin voinut! :D

Katie
Aika kypsä äidiksi

Käytä eri sp-osoitteita! Niin mä tein ja äänestin kolmea. :)

HanKo
Running on Tofu

Huomasin saman vähän sen jälkeen, kun kommentoin. :D

Kristaliina
Puutalobaby

Hei toi Vanelja onkin uusi tuttavuus, pitääpä tutustua! Varmasti hyvään osoitteeseen meni tuokin ääni! Hehe ja etenkin jos äänestit useampia :)

Ääni annettu PB-Kristalle:) Tsemppiä, ja kivaa gaalailtaa!

Kristaliina
Puutalobaby

Hahaa, PB :) Kiitos! <3

Maijajoh (Ei varmistettu)

Nyt kun luin tuon linkkaamasi vanhan postauksen aussie-gaalasta, niin tuli mieleen että olitteko te koskaan siellä voittomatkalla IstaMbulissa vai mitä sille tapahtui? :)

Onnea äänestykseen!!

Kristaliina
Puutalobaby

Hehee, ei koskaan menty IstMbuliin :) Kävi nimittäin ilmi, että se oli Tjärebogin "avoin" lahjakortti ja sen sai käyttää ihan mihin vaan - ja meillä kun oli haaveissa se Thaimaan-matka. Niinpä me käytettiin se meidän Thaimaan lentoihin silloin, kun Silva oli napero ja Seela vatsassaa. Siis ihan tavallisiin reittilentoihin, kun Tjäreborgin kautta voi ostaa myös niitä. Ja tietysti jatkettiin omalla rahalla :) Mutta se siis osaltaan mahdollisti sen meidän matkan silloin - jee! IstaMbuliin voidaan mennä joskus toiste (mä itse siellä olen aikaisemmin käynytkin) :)

KaroliinaN (Ei varmistettu)

Jeiii! Ehdottomasti äänestin sinua! :) Valitaanko aina omista kategorioista voittajat? On tosi kivaa seurata tätä blogia. Oot paras!

Kristaliina
Puutalobaby

Käsitin, että tuomaristo valitsee jokaisesta kategoriasta parhaat, ja sitten on yleisöäänestys, jossa ihan kaikki blogit kilpailevat keskenään. Jännää!

Iiiiiiso kiitos äänestämisestä ja palautteesta! <3 Jee!

Mulla ei kyllä ole yhtään vaikeuksia valita, kuka saa minun ääneni. Tämä blogi on niin huippu ja sinä Krista ihan mieletön persoona (uskallan sanoa näin vaikken sinua tunnekaan "oikeasti"). Blogisi on niin elämänmyönteinen ja -makuinen. :) Tsemppiä kisaan, pärjäät varmasti! Ihan huippujuttu!

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos! <3 Ja kiitos myös itsellesi, että olet täällä mukana ja kommentoimassa! <3

mariiia
Catching Rainbows

Äänestetty ! <3 Ihana seurata sun blogia ja haaveilla ite tulevasta perhe-elämästä ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.