Kamaan ja tavaraan

Puutalobaby

Tiedättekö Ismo Alangon biisin "Kamaan ja tavaraan"?

"Kamaan ja tavaraan me sekoamme syvemmälle
iloisessa maailmassa keskellä päivää."

Sitä tässä eilisillasta asti olen lauleskellut.

Eeeeeei, en ole sekoamassa kamaan. Enkä tavaraan. Vaan (tsekkaa kohta 1:42):

(Sori, ei löytynyt parempaa videota) 

Share

Kommentit

minämariannevain (Ei varmistettu)

Phuuh nyt urakkani on valmis. Löysin viikonloppuna blogisi ja ihastuin heti! Huomasin palanneeni jo kuukauden taaksepäin lukien postauksiasi ennen kuin päätin että hitsi tää tarina täytyy lukee alusta. Meninpäs sitten vuoteen 2012 ja luin kaikki postauksesi tähän päivään saakka. Ihania olivat ne ja ihania olette te!

Kristaliina
Puutalobaby

Oho, vau! Hei onkohan sulla muuten nyt tässä nopeusenkka hallussa...? :) Silloin tällöin tulee viestejä, että kaikki on luettu - mutta silloin siihen on mennyt tyyliin pari viikkoa, sulla vaan muutama päivä! Kohta me tullaan sun uniinkin :D

Kiva, että oot löytänyt tänne, täällä on mukavaa :) Ja pysy ihmeessä mukana seuraavalla "kerran päivässä" -bloggaustahdillakin!

minämariannevain (Ei varmistettu)

Hihii ehkäpä teinkin enkan! Voi te ootte jo päässy mun uniin semmosessa muodossa että mun unissa olen tätänykyään jatkuvasti raskaana :D selkeästi tää vauvateema vaikuttanut.

Ehdottomasti pysyn mukana!

jhhh (Ei varmistettu)

Käykö hitaalla vai mikä, ku piti lukee kolmesti ennen kun ymmärsin mihin "kohta 1:42" viittas:D. Tarpeen olis lomaalomaalomalomalomalomaloma(vaan ei opiskelijalle suoda..)

Kristaliina
Puutalobaby

Heh noin kun laitat, niin näyttää ihan joltain Raamatun säkeeltä :D

Joo, niii-iiiin muistan opiskeluajan lomattomuudet. Kun opiskelut loppui, niin kesätöihin vaan aina heti putkeen... Ensimmäinen palkallinen loma olikin sitten niiii-iiiin luksusta!

Liisa
Osasin!

Indeed sister! Yksi parhaita asioita hoitovapaalta työelämään paluussa on se, että saa lomailla! Onneksi en käyttänyt lomaani äitiysloman yms. yhteydessä, koska nyt mulla on täysi 4 vk kesäloma ja se alkaa perjantaina! Johan tässä tuli 3 kk paiskittuakin hommia.

Ehkä ehdin ja jaksan jopa kommentoida taas blogejakin joskus! Wo-hoo!

Kristaliina
Puutalobaby

Lomaaa-lomaaa loma-loma-loma-loma-loma lomaaaa-loma loma-lomaaaa-loma!
(meniköhän oikein?)

Kristaliina
Puutalobaby

Hei ja tehdäänpä taas leikkitreffit tässä kesän aikana, jos ootte kotihoodeilla tässä heinäkuussa!

Liisa kirjautumatta (Ei varmistettu)

Tehdään vaan! Meillä on ollut tarkoituksena käydä siellä Intiassa joku päivä, joten ehkä vaikka siellä!? Pari lyhyttä ressua vain suunnitteilla, muuten ollaan kotosalla.

sylissä

Ismoa on tullut aika paljon kuunneltua mutta tää on mennyt ihan ohi. :o Hyvin tarttuva kyllä, jäi heti soimaan päähän. Ihanaa lomaa! :)

MarjaH (Ei varmistettu)

Mua rupesi tässä (näppärästi kesken työpäivän) mietityttämään, että joko Seelalla on toinen nimi?

Kristaliina
Puutalobaby

Aika hyvä ajoitus kysymykselläsi :) Eilen raapustettiin nimet maistraatin papereihin ja lauantaina vietetään nimijuhlaa, jossa nimet paljastetaan muillekin :)

MarjaH (Ei varmistettu)

Hii, nyt voi sitten aloittaa ankaran arvailun :)

Maria_ (Ei varmistettu)

Yllätin tänään itsenikin toteamalla kylmyyttä tuskailleelle ystävälleni, että ei kesä ole säätila, se on mielentila! Mutta kesä ja loma kuuluvat kyllä olennaisesti yhteen. Vaikka taivaalta sataisikin vettä, räntää, rakeita ja lunta, on kesälomalla kiva olla. Tai siis olisi: vaikka olen kahden ihanan pikkuipanani kanssa hoitovapaalla ja siten alituiseen "lomalla", jotenkin silti sen oikean kesäloman perään haikailen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.