Kausi vaihtui

Puutalobaby

Hei hei, te iloiset keltaiset liljat ikkunalaudalta:

Tervetuloa, kotipihan ryteik... kukkapenkistä poimitt... ämmin poimima japanilainen lyhtykoiso:

Mm. orkidojen ja liljojen kokemuksella voin kertoa teille, oi te arvoisat oranssit ihanuudet: tälle ikkunalaudalle on hyvä kuoll... silleen kauniisti kuivua.

En laittanut näille edes vettä. En ole koskaan näitä testannut, mutta tuo kellomainen rakenne mun mielestä jotenkin lupailee, että nää vois toimia hyvin kuivakukkina.

Kokemuksia?

Kommentit

norsi (Ei varmistettu)

Juu, ei missään nimessä vettä noille. Kestävät kuivakukkina ikuisuuden. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Niin mä jotenkin näppituntumalla ajattelinkin! Täytyypä haalia tuolta ulkoa vielä lisää ennen kuin menevät huonoiksi :)

eppunen
Pienen pojan elämää

Ihanaa kun joku muukin on vähän pihalla näiden kukkien kanssa nimim. hukuttanut, homehduttanut, sekä kuivattanut kaktuksen ja pari muuta kasvia siinä ohessa. Lisäksi jukkapalmu unohtui pihalle kesän jäljiltä ja paleltui... Puhelimessa muistutus kastelusta joka maanantai! :D

Piipo79

Joo, toimivat jouluvaloina ihanasti. Pikkuiset valot kuivuneiden kukkien keskelle (varovasti reikä) ja avot, teillä on oranssit mageet jouluvalot!

Kristaliina
Puutalobaby

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Piipo79

Tietty vaatii että irrotat kukinnot. Suosittelen kokeilemaan. Mulla on oikeasti sellaiset!

Vierailija (Ei varmistettu)

Noi on kivoja koristeita ihan vaan lasimaljassakin ilman siis varsia. Jouluvalojen kanssa kannnattaa olla tarkkana, kuivat kukat myös syttyvät jos lamput lämmittävät kovasti (eli ovat muut kuin ledit).

Vierailija (Ei varmistettu)

Liljat laittaisin kyllä maahan, ihan kokeilumielessä. Hyvällä tuurilla sipulit kukkivat ulkona kesällä. Jos eivät kuki, et ole hävinnyt muuta kuin sen istutusajan. :)

Oranssinen
50 shades of a Lady

Jep, liljat ehdottomasti maahan! Muista istuttaa tarpeeksi syvälle (abt. parin sipulinmitan verran maata sipulin päällä).

Hear Hear!

Nuo lyhtykoisot tosiaan kuivuvat ja säilyvät kauniina pitkään, mutta älä pidä niitä ainakaan kokoajan suorassa auringonvalossa, jo tahdot säilyttää oranssin värin. Muuttuvat nimittäin ajan myötä valossa lähes valkoisiksi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.