Kesäviikonloppu

Puutalobaby

Tänä viikonloppuna mm.

ulkoiltiin Kumpulan Kyläjuhlilla...

(hoitolaukkuna toimii Fjällrävenin Kånken Mini - ja keltaisena, totta kai)

...revittiin äitiä tukasta...

...istuttiin isin kanssa portailla ilta-auringossa...

...syötiin ulkona...

...sekä testattiin, voiko vietnamilaisia moottoripyöräkypäriä käyttää fillaroidessa (kyllä) ja voiko 7 viikkoa episiotomian jälkeen pyöräillä (ei).

 

Kommentit

annemi

Hih, mulla on toi sama Kånken - kirkkaankeltaisena tietty! :)

Sandels
Sandels seuraa

Kesä on niin ihanaa aikaa tuon ulkona syömisen(kin) kannalta. Mutta vähänkö hienot kypärät teillä, tahtoo samanlaisen!! (vietnamilaisia kypäriä tuskin saa Suomesta?)

Kristaliina
Puutalobaby

Toi minikoko on kyllä aivan mainio!

Meillä on ollut entuudestaankin yksi: Joelilla sellainen maastonvihreä reissukäytössä. Sinne sopii mainiosti pari vesipulloa, kamera ja puhelin, kun lähdetään päiväreissulle - ja esim. snorklausreissulla se pitää jonkin verran vettäkin. Voi kantaa selässä, mutta enimmäkseen Joel on käyttänyt sitä vyötärölle pujotettuna vyötärölaukkuna. On muuten aika reissaajauskottavaa kalastajanhousujen, Vibramin Fivefingersien, paljaan yläkropan ja patikointisauvaksi poimitun karahkan kanssa :D

reussy.jpg

Oho, tuossa kuvassa onkin tuollainen punainen. Se pöllittiin (samoin noi Vibramit, niisk), mutta nyt on käytössä siis uudempi vihreä :)

 

 

annemi

No enpä olisi keksinyt käyttää sitä vyölaukkuna :D

Kristaliina
Puutalobaby

Sandels: Joo, hitsi meidän ois pitänyt roudata noita kypäriä sieltä enemmänkin - maksoivat pari euroa kappale ja malleja oli satoja-satoja! Ovat tuollaisia kivan kokoisia meille pienipäisillekin :)

Aiemminkin olin ostanut Joelille synttärilahjaksi tällaisen Yakkay-kypärän, mutta päässä se oli vähän... ...omituinen. Iso. Käyttämättä jäi.
http://1.bp.blogspot.com/_U0eTcXme6DM/SZ54Z3l170I/AAAAAAAAG2g/LUuItUmwbVY/s400/yakkay-tokyo.jpg

Sandels
Sandels seuraa

Hieno sekin, noi lippismalliset vaan jotenkin kesäisen huolettoman ihania!

Liisa
Osasin!

Meilläkin on Kånken hoitolaukkuna, se normaalikokoinen tosin. Kätevä, tyylikäs ja cityhippiuskottava. Miniä hipelöin juuri lauantaina kaupassa, mutta jätin (vielä) ostamatta.

Ja toinen meilläkin: meilläkin revitään äitiä tukasta. Suortuva tarttuu hienosti ja tiukasti hikisennihkeään nyrkkiin. Olen alkanut suosia ponnarikampausta. (Se on kätevä myös siksi, että ei huomaa niin helposti, että pahvipää ei ole pessyt hiuksia viiteen päivään.)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi herranenaika ! Pistäkää nyt sille pienelle lakki päähän ulkoillessa !

Kristaliina
Puutalobaby

Pikkuinen oli itse asiassa auringolta piilossa tuollaisen ohuen oranssin huivin alla - näkyy Joelin olalla rappusilla ja minulla pöydällä :) Kuvan oton ajaksi tietty otettiin huiviteltta pois :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.