Kevättakki

Puutalobaby

"Hei nyt mä laitan eka kertaa kevättakin", iloitsin aamupäivällä.
"Mukavaa", Joel vastasi puolihuolimattomasti.

Sitten se pysähtyi katsomaan minua.

Talvitakki:

Kevättakki:

"Mä maastoudun", minä selitin.
"Ai mihin?", Joel kysyi.

"Äitiskeneen."

Kommentit

Riinanen
Onnenavaimia

Vähän piristystä vaatteilla kevääseen vai? ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Vaihtelu virkistää! Öööö eiku....? :D

Mia K.
Voi taivas

"Reps"""!! :D

Paprika (Ei varmistettu) http://vuodenvihannes2005.blogspot.com

Hhahahahha meillä on ihan sama tyyli :D Miula on varmaan miljoona erialista tuommoista vihreää takkia :D

Liisa
Osasin!

Kuuluuko äideillä olla vihreä parka? Olen niin out. :(

Kristaliina
Puutalobaby

Näin mä olen aikankin luullut Prisman aletankoja kaivaessani :D :D :D Noi molemmat kun taitaa olla mallia -15 % > -30 % > - 70 % > . 95 % > heimemaksetaankohtasulle, että viet tän nyt täältä pois :D :D :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hahahhaaaha! Mulla näyttää vähän samalta!! Talvitakki khakin vihreä parka ja lähes täydellisen samanvärinen kevättakki! Jotenkin aina samanmoiset vaatteet kiinnittää huomion, eikä aina tule ajatelleeksi, että se vaihtelu virkistää! Jotenkin takki on sellainen vähän isompi ostos, niin mieltymykset aina vaan kaatuu sinne vihrä/ruskea akselille siinä... Pakko oli kommentoida, näytti niin samalta kun täälläkin! :) Mutta ah, nyt ulos, täällä paistaa aurinko niin ihanasti, että lupasin pakata eväät mukaan ja sitten metsään! :)

Sallaisa (Ei varmistettu)

Kävin eilen Tiikerikaupassa ja näin siellä äiti-ihmisen, joka näytti jokseekin tutulta (en silloin tajunnut mistä, joten en "uskaltanut" moikata). Tosin eniten kiinnitin huomiota siihen, että meillä oli käytännössä samanlaiset takit päällä ja samanikäiset lapset mukana. Että terve vaan Kristaliina, sulla on hyvä takkimaku! ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Hihii no sinne olin just matkalla tän "takinvaihdon" aikaan, ostettiin Silvan kaa kaikkea synttärikamaa :) Oikein bongattu, mut ja takki! :)

Mä oon nyt kyllä vähän pettynyt! ;D Kun mä näin otsikon, odotin jotain keltaista tai oranssia vähän Desigual-henkistä kevättakkia ja sitten sulla olikin samanlainen takki kuin mulla..Höh!

Kristaliina
Puutalobaby

No niin mäkin! :D ...ja mä kyllä omistan ihaniavärikkäitä kevättakkeja; jopa Desigualin takin. JA silti maastoudun vihreään parkaan. Pitäis tehdä parannus :)

Se Desigualin takki on muuten kylmä ja epäkäytännöllinen :D

Jeba
Tuuliajolla

Mäkin siis kuulun äitiskeneen!

En kyllä oo ajatellu yhtään, että kaikilla äideillä on vihreä parkatakki! :D Onko niillä kaikilla vai? Tai siis olenhan mä(kin) äiti ja mulla(kin) on vihreä parkatakki.

Mutta, mä vaan tykkään pitää sitä siksi kun mä tykkään siitä! :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.