Kielellisesti lahjakas

Puutalobaby

Sara-täti kävi eilen kylässä ja opetti Silvalle uusia kielellisiä taitoja.

Nyt vauvani näyttää 24-7 tältä:

Yritäs vaan saada tämä kaveri nukkumaan.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana <3 :D

Sara-täti (Ei varmistettu)

:D :D :D Olkaa hyvät! <3Silva

Vierailija (Ei varmistettu)

:D hah! söpöliini!

t. Reetta

Liisa
Osasin!

Hahah, mahtavaa! Mutta älä huoli, kyllä se menee pian ohi (jos malttaa olla vastaamatta omalla kielellä).

M-M

Mun on kyllä pakko kysyä, ku näkyy olevan tuo äitiyspakkauksen puku päällä. Onko teillä lyhyen oloset ne lahkeet? Meillä ei voi käyttää ku jää nilkat jää reilusti paljaaksi. Muuten kyllä on vielä hyvin tilaa.

Mutta ihana ilme Silvalla :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana ilme! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihana! :-D Kommentoin tuohon pukukysymykseen, että meidän poitsulla kans on lahkeet lyhyet tuossa, vaikka muuten reilu haalari! Eli siis se on valmistusvika, eikä vauvani ole väärän mallinen ;-D
T. Suvi

Kristaliina
Puutalobaby

Hihi, Silva ihan selvästi ylpeänä esittelee tuota uutta taitoaan: silmät loistaen odottaa, että sille nauretaan, ja nauretaanhan sille :) Äsken Silva ulkoilutti kieltään oikein taidokkaasti muskarissakin, muilla vauvoilla oli ihmettelemistä :)

M-M: Joo, lahkeet noissa ensimmäisinä varmaan meilläkin lyhyiksi jää. Mutta tällä hetkellä vielä mahtuu jalatkin hyvin sinne, Silva on vielä niin pieni. Onneksi noissa on ne "taskusysteemit" lahkeissa, että ne jalat saa ulos sieltä kuitenkin - me varmaan jatketaan tuon käyttöä lämpöisten villasukkien kanssa senkin jälkeen. Tällä hetkellä tuo tuntuu oikein toimivalta "välivaatteelta" ennen siihen jättikokoiseen äitiyspakkauksen haalariin siirtymistä...

Uusia avauksia

Hiukan söpö :D

tätsy (Ei varmistettu)

Tätiys on PARASTA just tällasten juttujen takia! Aikoinani opetin veljentytölleni samanmoiset kielennäyttelyt ja päristelyt ja pikkuneiti ei sitten juuri muuta tehnytkään. Räkä lenti pilke silmäkulmassa kassajonossa, ruokapöydässä, ihan missä vaan ja vanhemmat kiitteli. Temppuilu nyt kolme vuotiaan kanssa jatkuu edelleen ja lillikkä ei voi välillä millään käsittää miten sen täti voi olla niin hassu! Päivä piristyy ja hymyilyttää heti, kun vaan ajattelenkin meidän yhteisiä hekotushetkiä <3

Luulen että Taito näkee tälläkin hetkellä unia Silvasta tuolla parvekkeella, niin vaikuttunu hää tais olla (kaiken sen tuijotuksen perusteella) mimmin uudesta ilmeestä :P  Voin siis todistaa kaikille kanssalukijoille että Silva näytti oikeesti just tuolta koko muskarin ajan :D Niin hassu pieni tyttö!

 

Kristaliina
Puutalobaby

Voikohan tuo kieli jotenkin kuivua - pitäisiköhän sitä välillä suihkutella jollain sumutinpullolla...? :D

joo tädit = parhaita!

Roosa
Mangomalen

Tää pelasti mun päivän!

Saga (Ei varmistettu)

Tää pelasti koko päivän!!

Katon tätä joka kymmenes minuutti ku tilastotiede rupeaa ahdistamaan!

Paras. Baby. Ikinä!

Miitu (Ei varmistettu)

Oi, mitä muistoja tästä tuli mieleen! Onneksi (kai?) tämäkin vaihe tosiaan menee jossain kohdin ohi - alkaakseen jossakin kohdin uudestaan. Ja uudestaan. Me saatiin/saadaan mm. 1-v kuvassa ihailla kielen kehitystä, ja nyt on taas saatu ihailla kieltä, kun on tutustuttu eri kehonosiin.

Kylläpä noin somaa kieltä somissa kielissä aivan mielellään katselee :)

ps. Kommentoin nyt vanhaa asiaa, kun on kuva, johon viitata: Meillä lähti kans vuosi sitten hiukset päästä, ja etenkin karstan mukana lähti ihan tuppoina. Mä jotenkin ajattelin vaan, että se karsta oli pitäny ne hiukset siinä paikallaan ja sen vuoksi sitten tuntui, että lähti tuppoina. Muualta päästä kun irtos tasasen tappavaan tahtiin ihan niitä yksittäisiäkin.

Jotenki oon käsittäny, että toi hiusten lähtö on vähän fifty-sixty: osalta lähtee, osalta ei. Olishan ne mieluusti saanu päässäki pysyä, ku kieltämättä pistää omaan silmään joissain kuvis ne kaljut kohdat. Pääasiallinen "murhe" ennen kaikkea kuitenkin on se, ettei kaikista kuvista tunnu tunnistavan lastaan, ku jotenki se oma mielikuva pitää sisällään myös ne hiukset. Nykyisin ei onneks tarvi mielikuvien avulla pelata, kun ne hiukset myös kasvoi sitten ihan käsittämätöntä tahtia takas, ja tällä hetkellä tuon neidin kasarikiharapehko yltää jo lapojen alle.

MirvaK

Meidän 6vko vauva on kieltä näyttänyt synnäriltä lähtien. Nyt kun alkaa hymyä tulemaan sekaan, niin on hyvin suloinen. Tosin täällä tuo ei ole vielä tietoista toimintaa. :D

M-M

Meillä on onneksi serkkutytön 13vuotta vanha välipuku käytössä. Siinä on reilusti pidemmät lahkeet.
Toppapuku otettiin jo käyttöön, kun nämä pakkaset alkoi ja lumi satoi. Jahka Milla paranee korvatulehduksesta kunnolla käydään vähän tutkimassa lunta.

kultahillokala

Eikä miten sulonen pieni kielennäyttäjä:) Haluan vauvan. Piste.

Kristaliina
Puutalobaby

Hih täällä pitäis olla disclaimer: "saattaa aiheuttaa vauvakuumetta" :D

Miitu: Joo, meilläkin on onneksi alkanut jo tuo tukka kasvaa takaisin. Tuosta päältä ei muuten lähtenytkään, että siinä on välillä aika huvittava töyhtö :)

Pieni Nutturapää

Hitsit, mä olen ollut ihan huono täti, kun en ole tajunnut opettaa mitään hölmöjä hassutteluja :D Tähän täytyy tehdä muutos!

Miitu (Ei varmistettu)

Teillä kävi sitten parempi tuuri: meillä hiukset jäi vain niskaan, ja lisäks päälaelle jäi arviolta vain noin kymmenen "original-hiusta", jotka sitten liehui 5-6 cm pitkinä niiden 0,5 sentin hahtuvien yllä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Jooo tosiaan tarttis toho sivun yläreunaan punasella ison tekstin: "VAROITUS: ALLA OLEVA MATERIAALI SAATTAA AIHEUTTAA VAUVAKUUMETTA, katsominen omalla vastuulla"

Päivänpelastus :)))

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.