Kirahvifilosofiaa

Puutalobaby

Kirahvit muistuttivat tänään jotain tärkeää:

Tuossahan tuo perhekalenterin kuva on ollut näkyvillä kohta jo kokonaisen kuukauden - mutta jotenkin vasta tänään oikeasti huomasin sen. Ja viesti osui ja upposi.

Vaikka arki kahden pienen lapsen kanssa on yhtä kaaoksenhallintasirkusta, yksi asia oli ensin. Ja sen yhden asian ansiosta on tämä kaikki muu. Rakkaus.

"Rakkautta ei saa unohtaa!"
"Ei koskaan!"

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Meiltä löytyy sama kalenteri ja jo toisya vuotta oon sitä mieltä, että noi kuvat on ihania! <3

Puutalon elämää (Ei varmistettu) Http://www.puutalonelamaa.blogspot.com

Oi miten ihana muistutus ja kalenteri! Etsin yhtenä päivänä omaa blogiani kun olin eri koneella että näkisin kuinka helposti se löytyy ja löysin silloin blogisi ja jäin heti koukkuun :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpas osuva kuva teksteineen. Hyvä muikkari lapsiperhearkiremonttityötkotielämäharrastuksetmitänäitänyton -keskelle...

Upsa (Ei varmistettu) http://polkumetsaan.blogspot.fi

Minulla on keittiön seinällä sama kalenteri ja vajaa viikko sitten tajusin nostaa katseeni kalenterin kiireisistä merkinnöistä ja pysähdyin liikuttuneena katselemaan tuota kuvaa..

Tako (Ei varmistettu)

Ihana blogi!
Nyt on kysyttävä tuosta ihanasta kalenterista, minkä "merkkinen" on ja mistähän putiikista mahdollisesti löytyisi vuodelle 2015?

Kristaliina
Puutalobaby

Suomalainen kirjakauppa se tais olla! Nimi näyttäis olevan ankeasti vaan "hauska perhekalenteri viidellä sarakkeella" :) Meidän kalenteri on kyllä mallia syksystä syksyyn (oisko jotain heinäkuu 2014 - elokuu 2015), en tiedä onko pelkästään sellaisia tolla kuvituksella, vai oisko myös perinteisiä tammikuusta joulukuuhun -malleja...

Tako (Ei varmistettu)

Kiitos nopeasta vastauksestasi ;)
Yritinkin katsella tuossa joitain kirjakauppojen sivuja kalentereista, joissa tarpeeksi sarakkeita, mutta tarttee mennä käymään kaupassa katsomassa.
Oikein hyvää alkanutta vuotta sinulle ja perheellesi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.