Kirkuva vauva

Puutalobaby

Niin, täytyyhän niitä ylä-ääniäkin harjoitella. Mutta mun mielestä esimerkiksi kolme tuntia putkeen ois jo ihan riittävä määrä. Luulisin, että naapuri on samaa mieltä.

Uhh, mikä viikko. Onko väärin haaveilla korvatulpista?

Share

Kommentit

Miitu (Ei varmistettu)

Ei ole. Ei todellakaan ole. Monesti noita iteki miettiny, ku oma sietokyky alkaa olla äärimmillään vauvan tunnetilan tarttues ja kestäes piiiiiitkään. Olis ehkä helpompi niitä mantroja pyöritellä ja koittaa, josko se oma rauhallisuus tarttuis sitte siihe pieneen kiljujaan...

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei ole myöskään väärin käyttää korvatulppia. Vauvalle on varmasti parempi, jos äiti jaksaa hymyillä ääniharjoitusten tuotoksille kuin että äidin korvia vihloo tuskaisesti.

Kristaliina
Puutalobaby

Kiitos.  Ja nyt mä AION (kolmen päivän yrittämisen jälkeen) lähteä ulos tästä talosta, vaikka menisi mielenterveys. (muidenkin siis kuin omani)

Seuratkaa siis myös tulevaa kiehtovaa jatko-osaa nimeltään "kirkuva vauva ja design-tapettimyymälä". Pyydän jo etukäteen anteeksi kaikilta tulevaan jatko-osaan osallistujilta.

Ehkä otan paketillisen niitä korvatulppia mukaan ja jaan myös myymälän henkilökunnalle.

Ps. Ärtyneisyys (vauvan siis) johtunee myös maanantaina annetusta rotavirusrokotteen kakkososasta...

Vierailija-Petra (Ei varmistettu)

Rokotus tai muuten vaan vaihe :) Korvatulpat käyttöön ja muista, että useimmat vaiheet muuttuvat parissa viikossa (tai jopa päivässä) johonkin toiseen vaiheeseen. T: 9kk vauveleiden äiti (vaihe: noustaan sängyssä pystyyn sata kertaa yössä tai ainakin kontilleen, ja huudetaan)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mä en ole koskaan ymmärtänyt miksi äitien pitäisi marttyyrimaisesti kestää huutoa tunteja kerrallaan, kunnon peltorit päähän vaan. Onhan se äidin tunteet vaistoavalle lapsellekin parasta, että äiti pysyy rauhallisena.

Meillä on vaihtunut pikkuvauvaiän koliikkohuuto juuri kiljumiseksi. On ilmeisesti ymmärretty, että kiljuminen kaikuu mukavasti kerrostalossa ja, että ääni lähtee hänestä. Vaikkakin mieluummin tämä kuin koliikkihuuto, niin kyllä silti ajattelin hakea ne korvatulpat ja ehkä sponsoroida sellaiset seinänaapureillekin ;) 

Ja en ihmettele lainkaan vaikka teillä vauvan ärtyneisyys johtuisi juuri siitä tehosteesta, been there done that juuri viime viikolla ja ei, se ei ollut helpompaa kuin ensimmäisellä kerralla.

MirvaK

Korvatulpat ovat POP!

Odotas vain, mitä on yhdistelmä 3v ja 3h raivarit. :D Naapurit naureskelivat pihalla ja mä harkitsin kaikille korvatulppien viemistä. :D Neiti oli hiukan väsynyt viikon etelänreissusta. Mikä yllättävintä, äidin hermot kestivät koko konsertin ajan. :D

Jaksamista!

Kristaliina
Puutalobaby

Väliaikatietoja: tapettikaupassa kaikki meni hienosti, mutta kirkuminen jatkui taas heti kotipihalta asti ja Maailman Suurimpien Kakkojen (selässä! niskassa! tukassa! äidin päällä! kaikkialla!) jälkeen se ei helpottanut vaan muuttui katkeamattomaksi palosireenihuudoksi. Jonka jälkeen soitin isille töihin "kotiin! NYT!" -puhelun, josta en näin jälkikäteen ajateltuna ole järin ylpeä...

Huokaus. Toivotaan parempaa ensi viikkoa. Ja niitä korvatulppia.

Hertta
Lilou's Crush

Koliikkivauvan mamma täällä hei. Ilman korvatulppia olisin vainaa.

Kristaliina
Puutalobaby

Oh, kiitos tsempeistä ja "korvatulppaluvista" :)

Meilläkin tässä (toivottavasti pian ohimenevässä!) vaiheessa yhdistyvät luultavasti tuo "jee, musta lähtee kovaa ääntä" -havainto sekä rokotusten aiheuttama ärtymys: välillä kiljutaan ja "naristaan" (ja se se vasta on mukavaa...) hymyssä suin niin paljon kuin kurkusta lähtee, ja sitten nanosekunnissa huuto muuttuu ärtymykseksi - ja sylistä ei tietenkään voi olla pois sekuntiakaan.

No, nyt tuo rokotusärsytys näyttäisi olevan helpottamaan päin! Ja pelkkä kirkumistreenaus jäljellä :)

Emmuli (Ei varmistettu)

Korvatulppia käytetty täälläkin :)

Hampaat irvessä

 

sympatiat on niin sun puolella! helpon raskauden ja yhtä helpon luomusynnytyksen jälkeen mulla oli yhtäkkiä se vauva, joka sai rintaraivareita ja vaati huomiota ihan koko ajan eikä vielä osannut näyttää mitään positiivisia tunteita, satunnaisia pikku hymyjä korkeintaan. koskaan ei kiitosta tai suukkoa tai rakastan sua äiti. nyt tuon yksivuotiaan kanssa on kyllä välillä rankkaa, mutta emotionaalisesti sata kertaa helpompaa kuin pikkuvauvan kanssa.
 
osta ne korvatulpat tai kuulosuojaimet. ja ole vähän itsekäs, äläkä yritä olla liian korvaamaton marttyyriäiti niinkuin minä: vauva vieraalle hoitoon tunniksi vaikka mokoma huutaisi pää punaisena koko sen ajan. jaksaa sitten hetken taas itse olla vähän parempi äiti.

innaS
PuuhaPussi

Hurraa, täälläkin asuu nyt kirkuva vauva. Kiljuu (välillä ihan huvikseen ja vielä hymyn virne huulilla) ihan hurjan kovaa ja koko ajan kun sylistänsä pois laskee. Päiväunille ei rauhoittuisi millään. Oliko vaihe teillä ohimenevä ja kuinka kauan kirkuna kesti? Nm. kolmen päivän jälkeen jo lähes toivoton:) 

Kristaliina
Puutalobaby

Kuulostaapa IHAN samalta kuin meillä! Huh, mutta onneksi se meni kyllä ohi, 4-5 päivässä muistaakseni...

Onko teillä Rota-rokote laitettu lähiaikoina? Mä jotenkin sitten päättelin, että sillä ois ollut tekemistä sen kirkuhermostuksen kanssa. Mutta toisaalta - välillä se tosiaan oli tuota virne huulilla kirkumista ja välillä hermostuskirkumista...

innaS
PuuhaPussi

Meillä on rotasta jo kolmisen viikkoa. Siitä tuli kanssa masukiukkua, mutta oli volumeltaan vielä pienempää tähän verrattuna... Pitää pitää peukut pystyssä, että meilläkin rauhotuttaisiin. Lennetään vielä ke aamuna Espanjaan, joten toivon rauhoittumista ihan jo kanssamatkustajien mielenrauhan vuoksi. Perjantaina kyllä tärähtää uusi satsi rokotteita (ei kuiteskaa rotaa), joten saapi nähä miten herttanen neiti ompi niiden jälkeen:)

Kommentoi