Kolme yötä ilmapatjalla (kirosana tähän)

Puutalobaby

Terveisiä pers... maalausprojektievakosta.

Joo. Olin niin kovasti kuullut kehuja niistä ilmapatjoista, joten sellainenhan sitten hankittiin. Jyskistä, viidellä kympillä, queen size ihan ja silleen. Sukulaistyttö siinä ensimmäisenä nukkui ja kovasti kehui - hieno homma. Se patjapa me sitten otetaan mukaan, kun lähdetään lähes viikoksi (huokaus) mummilaan pakoon eteisen maalausta.

Ekayönjälkeisepätoivo.

Kaikki kirosanat tähän.

Joo ei voi suositella perhepetiratkaisuksi ikinä koskaan kenellekään.

Toisen yön ratkaisuna vähän parempi - nukuttiin Seelan kanssa tuossa lattialla kapealla patjalla, ja Joel ja Silva tuolla ilmapatjalla.

Ei voi väittää mukavaksi, mutta ehkä voi jatkaa elämää.

Joel nyt on öisin maalannut jonnekin kolmeen, joten se nyt ei paljon unta tarvitse. Ha. Ha.

Arvatkaa, ollaanko zombieina täällä... En ole ikinä tullut ajatelleeksikaan, miten paljon rakastan meidän ikiomaa sänkyä. Oh, sänky <3 <3 <3 <3

Mutta hei - sentään se meidän homma edistyy. Esimerkiksi:

Keltainen!

Kommentit

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Uaah! Me nukuttiin yksi yö viime kesänä pojan kanssa kaksin ilmapatjalla. Sehän oli ihan jees. Mutta auta armias, jos siihen ois vielä mieskin änkenyt, saati siinä ois pitänyt olla viikko. Ynh. Remonttievakko on muutenkin ihan peestä. :P Mutta on kyllä pirtsakat seinät! Vau!

Mun blogissa ois sulle haaste. :)

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, Silvalla & Joelilla siinä menee nyt ihan hyvin, mutta tosiaan koko porukalle... Uhh. Etenkin Seela, joka hätääntyi akuutisti siitä, että ei tietenkään päässyt liikkumaan siinä normaalisti. Ja minä, joka jouduin huolehtimaan koko yön, ettei se kaivaudu patjan ja reunaan viritettyjen pehmusteiden väliin ja jotekin kuoletukehdu sinne...

Jees, kiitos - tsekkaan heti! :)

Sinisuu (Ei varmistettu)

Teillä on ehkä persoonallisin koti ikinä! Vau! :) lopputuloksia odotellessa :)

Torey
Näissä neliöissä

Ihana tuo eteinen! Keltainen, JES!

KaroliinaR (Ei varmistettu)

Tulee mieleen Huvikumpu! aivan ihana! :)

MP (Ei varmistettu)

Olin neljä kuukautta kesätöissä toisella paikkakunnalla ja ajattelin, että väliaikaisasuntoon olisi kätevä hommata väliaikaissänky - ilmapatja! Kesä ilmapatjalla oli niin hikinen, nariseva ja upottava, että voin ihan käsi sydämellä sanoa, että en enää _koskaanikinä_ aio nukkua kyseisellä kapistuksella. Ilmapatja ei oikeasti sovellu yli yhden yön käyttöön kerralla. Nimimerkillä "Ikuisesti traumatisoitunut"

Mar-Jatta (Ei varmistettu)

Onhan teidän patja varmasti riittävän täynnä? Ilmaa pitää nimittäin olla tooosi paljon, jotta se ei upota liikaa. Siis silleen, että se on ihan kunnolla pinkeä. Varsinkin jos on paljon painoa. Perhepetikäytöstä ei tosin kokemusta, mutta parisänkynä ehkä kuukauden verran ja vauva huutaa -öiden pakopaikkana.

HC (Ei varmistettu)

Ilmapatjan alle kannattaa laittaa matto, päiväpeitto tms. kangas, silloin patja ei pääse narisemaan lattiaa vasten.

Kao Kao

Ihana eteinen! Hitsit et noi on pahoja noi ilmapatjat.. Kauan teidän pitää olla vielä evakossa? 

Kristaliina
Puutalobaby

Nyt enää 1-2 yötä, jos sen jälkeen lähdetään maalinkuvumislomalle vielä johonkin! Jee!

Kao Kao

Mäkin voisin viedä tuon miehen "selvisimme muutosta" minilomalle. Tai ehkä mä annan sille rommipullon ja lähetän sen mökille parin kaverin kanssa. Sais lomaa minustakin :) 

Tänään se pesi mun asunnon ikkunoita koska mä yksinkertaisesti heitin rätin lattialle kiukkuisena yhden ikkunan jälkeen ja sanoin et en pese, en kertakaikkisesti pese, vihaan tätä hommaa. Sit menin kuuraamaan keittiötä. Tyyppi poimi rätin maasta ja jatkoi siitä mihin mä jätin kesken. Mä niin rakastan tuota <3

jenniUu (Ei varmistettu)

Ulkosuomalaisuusvuosina esikoisen (3kk) ensimmäisellä Suomi-lomalla meillä oli etukäteen tiedossa, että anoppilassa odottaa kuukauden nukkuminen ilmapatjalla, itketti kohtalomme hiljaa mielessäni. Ensimmäisen ilmapatjalla nukutun yön tulos oli se, että aamulla heräsimme kovalta lattialta ilmattomalta patjalta. Kyllähän se koko yön tunsi kuinka patja vajoaa. Tuulettelin mielessäni, että nyt saadaan varmaan tavan patjat, mutta eikö appeni mennyt samantien ostamaan uuden ilmapatjan, tällä kertaa vaan vielä korkeamman. Mutta siis jaan tuntemuksesi, kamalin sänky ehkä ikinä, yksin voisi ehkä mennä mutta perhepetinä ei ole edes huono vitsi.

Kristaliina
Puutalobaby

Auts. 

Mä oon kerran ennen nukkunut ilmapatjalla toisen aikuisen kanssa ja silloin se meni oikein mukavasti, oon tainnut itsekin olla ilmapatjanmukavuuskehuja sen kokemuksen jälkeen. Mutta tosiaan tää lapsiulottuvuus muuttaa homman kyllä täysin... Seelalle se oli tosiaan ihan mahdoton homma - nyt Silva näköjään ihan hyvin nukkuu siinä, kun mä ja Seela poistuttiin.

...mutta viime yönä havahduin siihen, että Seelan pää oli ilmapatjan ja meidän patjan välissä. Karseaa! Yöt menee mulla sellaisessa puolihorteessa, kun koko ajan täytyy olla hoksottimet valppaina, että ei ole vaan kukaan akuutissa hengenvaarassa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Me taas tykättiin älyttömän paljon paksusta ilmapatjasta. Tarpeeksi ilmaa ja villanen viltti alle ettei narise.
Ihanalta näyttää teillä! Tsemppiä :)

jhhh (Ei varmistettu)

Voi, kun olisi tuon villavilttivinkin tiennyt silloin, kun ystävän mökillä ilmapatjalla "nukuin". *narinnarin*
Samoilla silmillä seuraavaan päivään..

sup (Ei varmistettu)

Hei meidänkin eteinen on keltainen! Eikä edes asuta missään omakotitalossa vaan vantaalaisessa kerrostalo kolmiossa ;) Mutta näyttää aavistuksen tummemmalta keltaiselta, voi johtua siitäkin ettei siihen tule yhtään luonnon valoa. Lomalla ois ajatuksissa tapetoida ruokailutilan seinä sarjakuvilla ja keksiä jotain keittiön välitilalle...

Eija/Tässätalossa (Ei varmistettu) http://www.tassatalossa.blogspot.com

Ilmapatja, kamaluus! Jaksuja, lopputulos kuiteski palkitsee eli hyvältä näyttää!

Stellina (Ei varmistettu)

Yksinkin nukkuessa ilmapatja on ihan kammottava, joten voin kuvitella teidän porukalla...

Vierailija (Ei varmistettu)

Lahti , löytyy mm. Kotieläinpiha ja Perhepuisto. http://lahti.4h.fi/yli-marolan-4h-kotielainpiha/ Majoittumiseen on paljon eri vaihtoehtoja.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oli tarkoitus kommentoida uusinta miniloma postausta. Sorry että tämä tulikin tähän.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.