Kolmena ensimmäisenä lomapäivänä tapahtunutta

Puutalobaby

Ei mitään.

Ah.

Kommentit

Mari T. (Ei varmistettu)

=) Jatkakaa samaan malliin!

NiinaS (Ei varmistettu)

:D Kuulostaa täydelliseltä lomalta!

Kristaliina
Puutalobaby

Joo, vakaana aikomuksena on :) Osa porukasta jo vähän kurkkii karttoja ja junareittejä - itse oon sillä kannalla, että mmmm, voisin ehkä nukkua vielä vähän :)

JP ja Kirppu

Hah hah hauska postaus!! :) Hyvää lomaa ja tehkää paljon "ei mitään" :D

Miminmama (Ei varmistettu)

Hei, huippu blogi! :) Ja miehen puolesta kiitos, nyt se saa nauttia siitä kun haaveilen ties mistä huvilareissusta ties minne ja olen ottamassa puoli sukuaki matkaan.. :D Ihanan näköinen matkapaikka teillä, nauttikaa :)
(En oo muuten ennen tainnutkaan kommentoida, vaikka onki ihan lempiblogi! Löysin vasta alkuvuonna ja hetken kesti kahlata läpi :))
T: Mimin, 9kk, äiti

Minttu T. (Ei varmistettu)

Nyt sain luettua koko blogisi läpi ja on pikkasen tyhjä olo.. Mitä mä nyt teen silloin kun pikkumies nukkuu? Meillä ei oo muutamaan päivään puhuttukaan kuin puutalobaby sitä ja puutalobaby tätä.. Tai siis minä oon referoinut miehelle ja nauranut niin että poikakin on välillä heränyt.
En voi sanoa samaistuneeni (meillä ei taida olla juurikaan yhteistä.. paitsi äitiys ja S-etukortit), mutta blogisi kolahti täysiä. Jatka samaan rempseään tyyliisi ja mukavaa lomaa.

Kristaliina
Puutalobaby

Tsihihi, "äitiys ja S-Etukortti" - mut hei, onhan sekin jotain :D Kiva kuulla, Minttu & Mimin äiti, että olette löytäneet mukaan! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.